תוצאות הצבעה

Mitzi86

New member
מתי יהיו תשובות של הסקר באגודה?

למי שעדיין לא הצביע באתר, ניתן להצביע עד מחר ב-7:00 בבוקר !

look4regev

New member
ההצבעה שהייתה היום במכללה לא מייצגת שום דבר!

לפניי שתוצאות ההצבעהבמכללה ייחשפו, שכולם יידעו שאני ועוד הרבה אנשים לא באנו היום למכללה להצביע, לא כי לא אכפת לנו, אלא כי פשוט ליסוע שעה בכל כיוון ולהוציא כסף לאוטו או לאוטובוס רק עבור ההצבעה ואז לחזור ככככל הדרך הבייתה זה פשוט לא הגיוני, ההצבעה באתר היא ההגיונית ואת תוצאותיה צריכים לכבד כל חברי אגודת הסטודנטים. אם אתם לא בוטחים במי שאחראי על ההצבעה באתר או על האבטחה שלו אז תפתחו הצבעה בטוחה משלכם! לא הגיוני להכריח אנשים לבוא מרחוק בשביל הצבעה בלבד בקלפי שלכם. יש לציין שאני כמו הרבה מחבריי נגד השביתה הזו! קחו מה שהציעו לכם מהממשלה ובואו נסגור כבר את הסמסטר הזה. גם ככה הפסדנו מלא משביתה הקודמת. כל יום של שביתה הפער בחומר הופך ליהיות גדול בצורה מדאיגה מאוד עבורינו הסטודנטים. מרצים רבים לא ישלימו את החומר ונאלץ ללמוד לבד למבחני סוף הסמסטר! בתודה, סטודנט שאכפת לו.

Lord SaturN

New member
תומך במה שאמרת

על ההצבעה - למרות שניראה לי שעדין התוצאות יהיו דומות...

תוצאות הצבעה

שלום לכולם בהצבעה שנערך בתאריך 15/5/07 באגודה, בנושא בעד ונגד המשך השבתת המכללה. הצביעו 346 סטודנטים. בעד - המשך השביתה והמשך שיתוף הפעולה במאבק הארצי של הסטודנטים הצביעו 200 סטודנטים. נגד - המשך השביתה במכללה הצביעו 145 סטודנטים. נמנע קול אחד. ולכן הסטודנטים, בשיתוף אגודת הסטודנטים, במכללת אפקה ממשיכים את השבתת המכללה עד לסיום המאבק הארצי. לידיעת כל הסטודנטים, אגודת הסטודנטים החליטה, בגלל רגישות בהשלמות, להותיר למעבדות להתקיים כסדרם. שימו לב ההיתר הוא בגלל שאגודת הסטודנטים במכללה מודעת לבעיות בהשלמת מעבדות, אך היתר זה לא יניתן להרצאות מסוג אחר! בברכה, אגודת הסטודנטים

מה עם ההצבעות באתר?

במידה ובאתר הצביעו יותר אנשים...אתם לוקחים את זה בחשבון?

YanivFelix

New member
באמת, מה קורה עם מה שהולך בהצבעת האינטרנט?

כמה הצביעו, מתי נסגר כל העניין, וכו'....

Lord SaturN

New member
יש לי שאלה אל גל

אם באתר יצביעו נגיד 1200 סטודנטים ו יהי רוב לאלא שבעד השביתה, אני רוצה שהוא וכל אלא שחושבים שהסקר הזה לא רציני, יתנו תגובה על מה שהם אמרו קודם? שהנשיא שולט בסקר, שזה מול המשרד של הדיקן וכל שאר הדברים שנאמרו על הסקר *למה ניראה לי שהם יגידו:"נו ברור הרי יש לנו רוב" וישכחו את כל מה שאמרו מקודם!!!

vini the vitchi

New member
גם על זה יש מה להגיד?!?!?!?מה יש לכם?

חבר'ה אתם פשוט לא מפסיקים אה...עכשיו שראיתם שיש רוב בעד השביתה אכפת לכם מה אמרנו או לא אמרנו על הסקר ????????? לפי דעתי יש למכללה אינטרס מובהק להטות אותו , עובדה שהם החליטו להאריך אותו באופן מפתיע בעוד יום למרות שרצו אותו כיוון שהוא "יותר מהיר מקלפי" . אבל זה לא ממש משנה. שוב קיבלתם הוכחה של מה שכבר ידענו מראש, אז אל תחפשו על מה להתווכח עכשיו. אנחנו לא אחד נגד השני, צאו מזה כבר! תצטרפו אלנו ולשאר העולם ותכפרו על זה שבזבזם לנו זמן יקר של הפגנות עד עכשיו בהתנגדות המטופשת הזאת. תבואו מחר באדום! שיהיה לנשיא אדום בעיניים והוא יבין שהוא לא מפחיד אף אחד ואנחנו מגובשים ביחד כנגד כל החלטה שתבוא.

Mitzi86

New member
הרעיון לא היה שהו איותר מהיר מקלפי

הרעיון היה לבתחשב גם בלימודי ערב, ואנשים שעובדים, ואלה ששובתים, ואלה שכל מקרה יש להם חופש היום. ובכללי, לקבל תוצאות בצורה יותר מסודרת ונוחה לכלל הסטודנטים.

YanivFelix

New member
אולי, אבל עדיין...

יותר מ-36 פאקין שעות בשביל להצביע דרך אינטרנט? להציג תוצאות ב-7 בבוקר לא בדיוק משאיר אף אחד מוכן לעניין(במידה והיה צריך להתייחס לכך בתור ההצבעה הרשמית) ובלי קשר פעם שמעתי ממרצה של סטיסטיקה ענה לשאלה- "למה בסקרים פוליטיים לא עושים תשאול של 6000 איש ועושים רק 600?" ותשובתו הייתה- "תקבל פחות או יותר אותה תוצאה, אבל המשאבים והכסף לתשאל את כולם יעלה יותר..." אני מקווה מאוד שהעובדה שהוא קקבע נכונה לגבי מה שהולך להיות גם בסקר הזה. בלי קשר שהסקר רשמי או לא רשמי- התוצאה שלו, במידה ויוחלט שם בעד, תביא לאיחוד סופי בין המצדדים למתנגדים. (לא כולל קומץ האגואיסטים שעושים מה שבא להם)

Lord SaturN

New member
נו מה תגידו עכשיו?

הסקר באינטרנט קבע: הצביעו 712 בעד 364 נגד 348 אז מי אמר שהסקר תלוי במה שרוצה הנשיא ושהוא מראש ידוע!!! קדימה כולם להצתרף למאבק! ולשביתה!

Lord SaturN

New member
פחחח אלק תוצאות

20% מהסטדנטים הצביעו מה זה 20%???? זה אפילו לא שליש (ממה שאני זוכר היו דיבורים על שליש כאשר אמרת שתכבד את התוצאות) עם 80% לא הצביעו והם יחליטו שכן לומדים הם יבאו למכללה ויזרקו את כל אלא שמפריעים לילמוד לכל הרוחות נקודה מעניינת למחשבה בישביל אגודת הסטודנטים! מה אתם חושבים שלא יכול לקום גוף נגדכם במכללה? הנשיא יהי רק מאושר מהגוף הזה והוא יממן אותו ויתן לו לגיטימציה לעשות מה שהוא רוצה!

YanivFelix

New member
שני דברים

1) אלה מי שבאו להצביע.משך ההצבעה היה 12 שעות. מי שלא בא להצביע, ברובו הגדול כנראה, היה נמנע. ואין ספק שמי שנמנע- למה שיגיע בעצם? 80% האחוז התיאורטים האלה, כמו שאתה מספר עליהם- לא טרחו לבוא להצביע. משמע- הם לא קיימים, ובטח שבטח הם פתאום לא יקימו מהאפר להתאגד. אף אחד לא מונע מאף אחד להתנגד- פשוט אין מי שעושה את זה- כי כנראה הם לא הרוב. 2) להקים גוף כנגד האגודה? תבוא, תחתים עצומה, תקים מנגנון, תהיה יושב-ראש, אם יש לך רוב מי יעצור אותך??? אבל מה- גם אם תצליח, נראה לך שמה שהסטודנטים צריכים זה את עושי דברו של סוקולוב??? הוא משתין עליי וגם עלייך. ליגיטימציה מה שהוא רוצה? אתה מתכוון מה שסוקולוב רוצה. כולי תקווה שגם בסקר שארגנו המתנגדים קיים נצחון למען השביתה גם שם, כדי לסיים עם פרק ההתנגדות הזו, ובעזרת השם סוף סוף להירתם באמת אל המאבק הארצי בירושלים. נ.ב נכון, לא הגיעו שליש. אבל תחשוב על זה ככה, לדעתי אם לא היו מפרסים את התוצאות בכלל, אז המתנגדים היו טוענים שלא מפרסמים את זה כי אין רוב בעד השביתה. אבל לא כך הדבר....

Lord SaturN

New member
מה שאני אומר זה

לגבי 1 אין לי אפשרות לבזבז היום 40שח נסיעות ו4 שעות (היום אני לא אמור לילמוד) - וזה נאמר גם בפני ה אגודה שיעשו את זה כמה ימים.... לגבי 2 אני לא אומר אפילו על גוף אני אומר ש 1500 איש לעומת 200 זה ממש הרבה - וכן התכוונתי למה שסוקולוב רוצה נו מתוך 20 אחוז רוצים 11 אחוז כן לשבות ו8 אחוז לא רוצה ה80% לא נימנעו סתם, תנסה לשים קלפי ביום רגיל כשאין שום שביתה ניראה כמה אחוזי הצבעה יהיו לך... בקיצור אני תומך במה שיראה הסקר של האתר - לא משנה מה הוא יהי

xodac

New member
שני דברים

א. זה ש"רק" 20% הגיעו להצביע דווקא מסמן שהם הצביעו ברגלים, שבתו ולא הגיעו למכללה. כך שהרוב הדומם אני מסיק שהוא בעד השביתה! ב. אף פעם לא יהיה רוב מוחלט!!! תמיד יהיו אנשים שיתנגדו להחלטה וימצאו תירוצים למה היא לא תקפה. אתה הגעת להצביע??? אני כן!!! לא משנה אם אתה מקבל את ההחלטה או לא מקבל אותה. זו זכותך. מה שכן כך או אחרת עדיין עליך לכבד אותה ואת האגודה על ההחלטות שלהם. אם לא מתאים לך מה שהאגודה עושה, יש מקום בה לעוד בעל תפקיד. גם יהיה לך קול בהחלטות וגם תקבל כסף על תפקידך, ואולי גם תועיל לסטודנטים בדרכים שמעבר להערות שלך בפורום.

Lord SaturN

New member
טוב לי פה

אני בעד המאבק כמו כולם אני פשוט לא קולט את הטימטום של הצבעה ביום שלישי (כשיש חופש לרוב הסטודנטים) בזמן השביתה (שברור שאף אחד לא יבזבז כסף וזמן רק בישביל לשלשל פתק)!

xodac

New member
טוב, אז כניראה אני מטומטם...

אני שילמתי היום כסף לשני אוטובוסים הלוך ועוד אחר כך לשני אוטובוסים חזור כדי להצביע. עד כדי כך זה היה לי חשוב. מסתבר שיש אנשים שזה חשוב להם מספיק כדי ששלא יהיה אכפת להם שיקראו להם מטומטמים. אם זאת, ההחלטה נפלה ועדיין צריך (בדיוק כמו שהיה קורה אם זה היה הפוך) לכבד אותה גם אם לא מסכימים לה.

Lord SaturN

New member
מסתבר

שיש אנשים שבוא למכללה לילמוד ולא לבזבז את זמנם וספם על נסיעות סתמיות! וגם אנשים שביום שלישי לא יכולים להגיע (גם המערכת שלהם בנויה ככה שביום שלישי הם פשוט לא שם) ואנשים כמוני שכל שקל לשכ"ל חשוב להם - שבטוח לא יבזבזו כסף על נסיעות סתמיות למכללה!

xodac

New member
אם כל שקל חשוב לך

אז אתה היית אמור לתמוך בשביתה ובמאבק כנגד הביזיון של ועדת שוחט וחוסר יישום ועדת וינוגרד. אני רואה את ה25 שקל ש"ביזבזתי" היום כהשקעה לטווח ארוך, בכך שאני אח"כ אחזיר אותם (בדרך זו או אחרת) על שכ"ל!!!

Lord SaturN

New member
השאלה היא

האם מישהו יחזיר לך את החומר שאתה מפספס... השקע לא השקע - מדובר לא רק בכסף אלא גם בזמן...

למעלה