תוצאות הצבעה

xodac

New member
התשובה ברורה

דבר ראשון, את החומר אני לומד בעצמי מהספרים שפורסמו בסילבוס! דבר שני, בסיום השביתה יהיה הסכם קיבוצי שיבטיח שכל הסטודנטים ששבתו לא יפגעו כתוצאה של השביתה! זה דבר מקובל בכל שביתה שנעשית! ההסכם יבטיח את זה שמר נשיא סוקולוב, עם כל הבריונות שלו וההשפלות שהוא מרביץ לסטודנטים במכללה, יהיה מחוייב לעמוד ולקיים את תנאי ההסכם. דבר שלישי, בקשר להצהרות הפתטיות שלו שהוא יתפטר אם דבר כזה יקרה, נחכה ונראה... מהיכרות אישית שלי איתו אני אומר לך שהנשיא שלנו כולו רוח וצלצולים. הוא לא יתפטר, אבל בהחלט יפגע לו האגו המנופח. דבר זה מביא אותי לנקודה האחרונה שלי בנושא, האגו של הנשיא שלנו יפגע, מה שאומר שהוא יחפש עוד גזירות לשים עלינו במסגרת מה שיתאפשר לו. המסקנה היא שאנחנו הסטודנטים חייבים אגודה חזקה ומאוחדת שתוכל לעמוד מולו ולהילחם בבריונות שלו ושל כמוהו כדי שציבור הסטודנטים שלנו לא יפגע. ואגודה חזקה היא אגודה שהסטודנטים שלה מעורבים במה שהיא עושה!!!

Z i v K a t z

New member
אני חושב שאתה טועה

אני אישית תומך במאבק , אבל , מתנגד לחזרה לשביתה . היות וכולנו חלק מציבור שכולל יותר מ250 אלף סטודנטים אנו צריכים לכבד החלטות רוב שהתקבלו בצורה דמוקרטית . אני הייתי אחד האנשים שלחצו על האגודה לקיים את ההצבעה הזו , ההחלטה שהתקבלה אמנם מנוגדת לדעותי אבל אני אתמוך בהחלטה כי זו החלטת הרוב . בקשר לנקודה שאחוז ההצבעה היה נמוך ולא משקף , להזכיר לכם , בבחירות לראשות הממשלה אחוז המצביעים לא תמיד עובר את ה60 אחוז , אם רק 20 אחוז הגיעו להצביע אז כנראה שהרוב הדומם החליט ללכת עם כל דעה שתתקבל . אני קורא לכלל הסטודנטים במכללה , בין אם אתם תומכים בשביתה ובין אם אתם מתנגדים לה , בסופו של דבר כולנו תומכים באותו מאבק למען העתיד שלנו בפרט ושל ההשכלה הגבוהה בכלל , כבדו החלטה שהתקבלה ע"י רוב בצורה דמוקרטית. זיו.

Lord SaturN

New member
צודק

אבל לא מסכים איתך לגבי שכל השאר החליטו ללכת עם מה שיהי לכל השאר אין זמן וכסף כדי לבוא רק בישביל להצביע....זה מגוכך מבחינתי לבזבז 40שח ו 4 שעות מהיום (שזה יום החופש שלי מהלימודים בד"כ ויש לי תוכניות מלפני שבועיים ליום הזה). אני מעוניין ליראות את תוצאות הסקר, מה שיהי שם אני אלך עם זה גם אם עדיו יצביעו 20%. אם ככה יהי אז כניראה שבמכללה שלנו לומדים חרא של סטודנטים שלא איכפת להם לא מעצמם ולא מאחרים... זה בכלל יהי בזיוני שבן אדם לא תרח ללחוץ על כפתור (אני לא מדבר על נסיעות ובלגנים)

חבל

אני הגעתי היום ושילמתי קצת יותר מ 40 שקל הגעתי רק בשביל להצביע כי ידעתי שהרצאות לא יתקיימו

zionfe

New member
מצטרף למסר שלך

בדומה לזיו, אני הייתי מתומכי המאבק והשביתה ה"ראשונה", אך מתנגד נחרץ לחידוש השביתה לאור ההתרחשויות אצלנו במכללה ויכולים להעיד על כך הפעילים, ביניהם ראשי האגודה שהיו בינינו ויכוחים מרים(בגבול תרבות הדיון כמובן) בנוגע לנכונות/אי נכונות והלגיטימציה של הצעד שננקט על ידי קבוצת סטודנטים במכללה. לאור העובדה שבכינוס+הצבעה שהתקיים ביום ה' האחרון ראינו אני וכמה מחברי הסטודנטים(שנכחו במקום) שלאור האווירה והנסיבות ההחלטה שהתקבלה שנויה במחלוקת, או לכל הפחות התקבלה באופן לא תקין, עשינו ככל הניתן כדי להביא לדיון מחודש ומייצג יותר את דעת הסטודנטים בנושא השביתה. כמובן שקיבלתי בברכה את ההחלטה לקיים את ההצבעה היום ואני סבור שהיא הייתה צעד חשוב מאין כמוהו. מכיוון שהתוצאות, ללא קשר לאחוז ההצבעה הנמוך, מראות על רוב לתומכי השביתה אנו נכבד את ההחלטה ואני באופן אישי אף מוכן לסייע כולל סיוע למאבק הפנימי עם גורמים/סטודנטים בתוך המכללה. ראוי לציין שאחוז ההצבעה הנמוך, דבר שככל הנראה גרם לכך שההשבתה תישאר בעינה הוא מחיר האדישות שמשלמים כל אותם סטודנטים שלא הגיעו היום להצביע מכיוון שלא ראו בצעד הזה חשיבות מספקת. אי לכך, אני מצטרף לקריאתו של חברי לכיתה זיו לכולכם: גם אם עדיין אינכם מסכימים עם ההחלטה, אל תשימו מקלות בגלגלים של החבר'ה מהאגודה ושאר הפעילים, שכוונותיהם הם באמת לטובת הסטודנטים גם במאבק הציבורי וגם במאבק הפנים מכללתי שנוצר עקב הנסיבות. וזאביק-תה חם עם כפית דבש ויום חופש למגאפון יחוללו פלאים...

אם זאת התשובה שלך אז כנראה

שאתה הכי דפוק פה... לפחות אנחנו מקבלים את ההחלטה למרות שלדעתנו הסקר יראה אחרת! חבל שאתה כזה אטום ולא מבין שכולם תומכים במאבק אבל לא בדרך שהוא נעשה אצלנו וזה בגלל שכולנו נזכרנו מאוחר.

לכל הסטודנטים

שלום לכולם כאשר הוקם הפורום הזה היו בו לא מעט כללות (אתם מוזמנים לראות בארכיון). דבר שגרם לפורום לצאת מהקשרו, וכמובן שלא זאת המטרה שלו. זה לא יפה ולא מכובד. אני מבקש הפורום הזה הוא כלי נהדר שנותן לכל הסטודנטים במכללה להביע את דעתם. ב ב ב ק ש ה בלי קללות בלי איומים זה לא נעים וזה לא מכובד, להזכירכם ברגע שהתחלתם ללמוד במכללה אתם נחשבים מהנדסים. זה ממש לא מכבד את המעמד! תודה רבה אגודת הסטודנטים גל

Lord SaturN

New member
לגל, תוצאות הסקר

http://highlearn.afeka.ac.il/bareket/ShowItemByType.asp?SentFrom=ItemMenu.asp&random=18788&sid=171270&iid=46632&GO_BACK=ExerciseMenu.asp&SentFrom=ExerciseMenu.asp&user=student&vcCourseGuid=5D3EDF26C5A1454589351246ACE2A8FD&FromLinkBoard=yes&vcCourseID=15251&newwin=no ותפסיקו לזבל את השכל שהסקר לא אפקטיבי הינה לכם תמיכה של רוב הסטודנטים!!! הרוב הצביעה בקליק וקבע את מה שרציתם שיקבע - בעד!

feb2

New member
אולי תסתמו כבר את הפה שלכם?!../images/Emo88.gif

יש שביתה ופה זה נגמר!! רציתם הצבעה, קיבלתם! ואפילו עם שליש מהאנשים במכללה! אינטרסים שמה אינטרסים, לא מעניינים אף אחד עם התגובות הטפשיות שלכם אתם כל כך להוטים ללמוד אפילו שזה מזיק לעמיתים שלכם? לכו תלמדו בבית תעברו למכללה אחרת אם כל כך בוער לכם אתם חושבים שאתם חייים בעולם משלכם ורק לכם יש את זכות ההחלטה עליו תתבגרו כבר. הייתה הצבעה, הרוב קבע. עכשיו לכו תתחפרו בתוך עצמכם ותתלוננו עד מחר!! אידיוטים..

כל הכבוד לתומכים וכל הכבוד לאגודה

גל, אני מציע שתתלו בכל המכללה מודעות עם תוצאות הסקר אני מקווה שסוף סוף אנשים יבינו שיש רוב להמשך המאבק

Lord SaturN

New member
יבינו מה?!?!?!?!

שאין רוב מוחלט לאנשים שרוצים לשבות??? נו באמת!!!

YanivFelix

New member
אם בן אדם רוצה להימנע...

אז הוא לא נחשב בספירה הכללית של ה"בעד" והנגד" ולכן, כפי שזה נראה כרגע לפחות, יש בהחלט רוב של בעד. - ככה הצבעות נערכות בכל מקום- הימנעות לא נספרת! -

Lord SaturN

New member
אתם עושים צחוק?

למה שאני אבזבז 4 שעות ו40שח על נסיעה רק בישביל לשים פתק? אני לא רוצה להמנע - אין לי זמן וכסף לבזבז על 200 אנשים שרוצים לעשות בלגן במכללה!!!! ואני בטוח שיש כמוני עוד לפחות 800! ניראה את התוצאות דרך האניטרנט - הם יהי משקפות (כמובן אם לא יהיו זיופים).

YanivFelix

New member
תראה,

- אנשים גם הגיעו גם מחיפה ובמקומות רחוקים שונים ומשונים בכדי להצביע ולהשפיע גם התומכים וגם המתנגדים. - אני מקווה שעקב כך מה שאתה אומר לגבי תוצאות ההצבעה באינטרנט, לא תיטען שאם וכאשר, בעזרת השם, גם ננצח שם, אזי אנחנו אלה שפרצנו לאתר וזייפנו תוצאות.

Lord SaturN

New member
לא אטען כלום

כבר כתבתי פה באחת התגובות שלי שאם התוצאות יהיו בלי זיופים (וניתן ליראות את זה בקלות) אני אקבל את מה שיהי באתר. מקווה שלפחות שם יצביעו יותר מ 1/3 מהסטודנטים - לפי דעתי זה ביזיון לכל סטודנט לא להצביע ואח"כ לבוא ולהגיד: "האגודה לא מיצגת אותי, אני מיצג את עצמי" וכו' וכו' וכו'

xodac

New member
לפחות על משהו אנחנו מסכימים

זה ביזיון לכל סטודנט לא להצביע ואח"כ לבוא ולהגיד: "האגודה לא מיצגת אותי, אני מיצג את עצמי" וכו' וכו' וכו'

למעלה