תוצאות הצבעה

Lord SaturN

New member
אני פעיל

למרות שאני מתנגד לשביתה, אני פעיל ועוזר להוציא אנשים מהכיתות כי אני לא מסכים לדבר כזה שהחליטו לשבות ואיזה קמצוץ קטן שובר שביתה ודופק את החברים שלו! אני מתנגד לשביתה כי סה"כ באתי לילמוד
כמו כולם ואין לי כוח להשלים אח"כ חומר עצמית, אני לא צריך עובר, אני צריך ידע וציון שירים לי את הממוצע.

כנראה לא הבנת את תוצאות הסקר

כנראה לא הבנת את תוצאות הסקר אין רוב למתנגדי השביתה !!!!!!!!!!!!!!!!! 200 סטודנטים בעד המשך השביתה 145 מתנגדים להמשך השביתה אני אסביר לך את זה בשפה עוד יותר פשוטה : 200 זה מספר הגדול מ 145. מי שמצביע משפיע. אנחנו הצבענו וניצחנו. בדמוקרטייה הרוב מבין המצביעים משפיע, לא הרוב מאלו שיושבים בביית ולא טורחים להצביע. יום טוב

Lord SaturN

New member
יום מצוין הבנתי הכל טוב

זאות לא דמוקרטיה - הצביע המיעוט ז"א השפיעה המיעוט וזאות אומרת שזאות אולגרכיה נקיה! נחכה לתוצאות באינרטנט יום מצוין

rokban

New member
אי אפשר לקבל את התוצאות

1. אחוז הצבעה מיזערי (אני דווקא באתי). 2. הצבעה מוזרה בלי פיקוח בצורה רשלנית ולא רצינית. 3. יום שלישי רוב הסטודנטים לא לומדים (הולכים לעבודה).

Lord SaturN

New member
תומך

אבל הם גם לא קיבלו אותה....ה יו"ר אמר שאם יהי פחות מ 400 מצביעים ממשיכים אם מה שניקבע בהצבעה הקודמת.

YanivFelix

New member
כך או כך

נחשבת או לא, שורה תחתונה, המתנגדים נכשלו בהצבעה המעשית במכללה אפקה. ולכן החלטת האסיפה ביום ההתכנסות עדיין תקפה- שביתה. (ושוב, אם היו מודיעים שהתוצאות לא מתפרסמות עקב אי הגעה ל-400 איש, היו טוענים שלא מפרסמים כי אנחנו מפחדים להראות את התוצאות, כאילו והפסדנו. אז לפרסם, לא הייתה ברירה)

כמה הבהרות

שלום לכולם כמו שאמרנו קודם זוהי הצבעה אחרונה בנושא, גם היא בגלל ששיגעתם אותנו. אגב כמו ששיגעו אותנו הסטודנטים שרצו לשבות לפני שבוע, רק שהם היו הרבה יותר.(אתם רק 3 פה) אם לא נעבור את 400 המצביעים אנחנו ממשיכים בהתאם להצבעה שהייתה באודיטוריום. אז כמו שאתה רואה אנחנו ממשיכים לפי ההחלטה שהייתה באודיטוריום. לגבי מה שאתה ממתין לו כל כך, זוהי הצבעה של המכללה ולא של הסטודנטים. אומרים פה הצבעה חיצונית וכו' אבל זה MAX מהמכללה ליד הדיקאנית. אפילו אתם אמרתם שיש סיכוי שמישהו ישנה את ההצבעה. בקיצור אנחנו לא מאמינים בהצבעה באינטרנט, זה לא בטוח ולא רציני. יכול לבוא סטודנט, גאון כזה, ולהחליט שהוא לבד בעד השביתה והוא מצליח לפרוץ למערכת ולהצביע במקום כולם בעד שביתה במכלה. וזה לא מעניין אותו שכל השאר ירצו ללמוד כי זה לא איכפת לו. בקיצור ההחלטה נפלה והיא סופית!!! אנחנו באגודה פה כדי לאחד את כל הסטודנטים שובתים או לא. אנחנו לא נמשיך עם המשחקים של כל אחד ואחד !!! בברכה אגודת הסטודנטים.

Lord SaturN

New member
מה אני אגיד לך

תהנה...האגודה מאבדת במהלכים כאלה את אמון הסטודנטים שלה רק.... אגב תסתכל למטה יש פה אנשים שמקללים ואתה לא מוריד את התגובות שלהם

YanivFelix

New member
אלך אישית לפי תוצאות ההצבעה שהייתה בקלפי אבל,

אני מאוד מאוד שנשיג ניצחון גם בהצבעת הקלפי לאיחוד שורות מוחלט. רק באחדות נוכל להשיג הישגים. לא רק ברמה הארצית- אלא גם מול אדון פרופ' סוקולוב.

xodac

New member
בשביל להוריד הודעות יש את מנהל הפורום

זה שמכנה את עצמו "לוחם חופש"

rokban

New member
יכול לבוא שובת מהאגודה

ולזייף את כל הדפים של ההצבעה - ומה שיפה הוא לא חייב ליהיות גאון אפילו. בקיצור גם ההצבעה שלכם לא שווה כלום!

ReLi8

New member
זה היה ברור שגם כשיתקבל רוב לא תקבלו את זה..

המתנגדים מחפשים תירוצים למה התקבל רוב בעד השביתה.. חמודים תתקפלו ותשבו בשקט בבית הרוב הוא לא בגלל שמישהו זייף אלא כי זה מה שהסטודנטים רוצים וכל מה שלא תגידו לא יעזור לכם אלו התוצאות וזה מה שהסטודנטים רוצים! אז תקבלו את ההפסד שלכם כי זוהי דמוקרטיה!!

rokban

New member
מהתחלה אמרתי שזה לא רציני

אפילו גל מודה שאי אפשר להסתמך על ההצבעה אז תרגיע טמבל

Lord SaturN

New member
פשש

אני רואה שרוב המתנגדים מתקפלים, אני שמח לישמוע אני היתי רוצה עדין לראות את הסקר של האתר, מאוד מסקרן אותי לדעת מה יהיו התוצאות שם, חוץ מזה אני מאוד אשמח אם הן תיהנה בעד השביתה - ככה נוכל להיות בטוחים לעתיד שאף אחד לא משבש לנו סקרים כו'

redarmy

New member
אגודת הסטודנטים(גל,ניר) צריכה להבין משהו פשוט

אם שובתים לא לומדים,זאת אומרת שאין הרצאות,אין סדנאות,אין מעבדות,אין בחנים ואין מבחנים. לא יתכן שיתאפשר להתקדם בצורה כולשהי בקורס כולשהו כאשר אנו שובתים. זאת אחת הסיבות שהשביתה שלנו נשברה בפעם הראשונה ותשבר גם בעתיד,הכוונות שלכם טובות אבל ככה לא יוצאים "למלחמה"(תסלחו לי על הביטוי). שביתה=מכללה נעולה בסורג ובריח,אין יוצא ואין בא.

Lord SaturN

New member
אתה לא יכול לעשות את זה

זה מוסד פרטי הבעיה שלנו היא גם זה שרוח המרצים שלנו לא תומכים בשביתה ומזה נובע שהם דופקים אותנו, מפרסמים הודעות שהם כאילו ממשיכים בחומר ושאנחנו צריכים לילמוד לבד את החומר שעובר בהרצות שלא מתקיימות ועוד כל מיני מהלכים מלוכלכים. כל עוד זה יהי ככה תמיד אנשים ירצו לבוא לילמוד ולשבור את השביתה - אין מה לעשות - אני אישית לא יכול לילמוד מספר (לעט עתה) - אני צריך מרצה שיעביר לי את החומר ומתרגל שיסביר לי איך פותרים כל דבר.

xodac

New member
לא יודע עם כמה מרצים דיברת אבל...

מדיבור שלי איתם (חלק מהמרצים שלי במקרה ותהית מי זה איתם) הם בעד השביתה ובעד הסטודנטים. אחת הסיבות שמרצים ממשיכים כאילו כלום היא באמת בגלל שחלק מהמרצים פשוט באמת לא אכפת להם. אך הסיבה המרכזית היא השליט העליון של המכללה (הנשיא סוקולוב למי שלא הבין) אשר נתן הוראה (יותר נכון פקודה) להמשיך ללמד כאילו כלום. המרצים, מאחר ורובם מעוניינים לשמור על המשרות שלהן, לפיכך פועלים לפי הוראות הנשיא.

למעלה