תוצאות הצבעה

xodac

New member
המשך קצר למה שאמרתי

כדאי שהנשיא של המכללה שלנו יתחיל להתייחס אלינו, הסטודנטים של המכללה, כאל יותר מעבדים מפוחדים שמשלמים דמי שתיקה (הכינוי שלי לשכ"ל במכללה שלנו). את הבריון המכללתי (הנשיא) צריך ללמד לקח שלא ישכח לעולם. בדיוק כפי שעשו לו לפני כשלוש שנים סטודנטים אשר הוא ניסה "לקנוס" אותם ב-1500 ש"ח, על שאיחרו במועד הגשת פרוייקט גמר. מועד אשר ניקבע שרירותית ע"י אותו בריון תקופה לא מספיק ארוכה להכנת הפרוייקט לפני אותו המועד. אז היה להם מנהיג (לא אלעד שהיה אז יו"ר האגודה) שאיחד את כל הסטודנטים שעמדו להפגע מהגזירה והם ניצחו במאבק. שווה ללמוד לעתיד!

Lord SaturN

New member
מסכים

חלק אולי אפילו הרוב בעד בעיה היא ההוראה של הנשיא להמשיך את הלימודים כרגיל, מחכה לרגע שהמל"ג יפיל עליו שהוא חייב לעשות הקלות ושהוא יעשה אותם בשקט ולא ילך הביתה כמו שבטיח.

YanivFelix

New member
כולי תקווה שמעתה ואילך....

לאחר פרסום התוצאות של הצבעת האינטרנט(ומקווה שהיא תהיה בעד) יווצר קונצנזוס נרחב גבי חשיבות ההתאגדות יחד מתחת לגוף המייצג שלנו, האגודה.(כי אין גוף אחר, לטוב ולרע) ומעבר לכך, מעתה והלאה שסטודנטים יהיו מעורבים באמת במה שקורה כאן. נ.ב דבר נוסף חשוב- מה שכן, בכל השור להחלטות לגבי צעדים רדיקלים כגון שביתה, שיבוש לימודים וכו', בנוגע לכל נושא שיבוא בעתיד, צריך לדאוג כמה שיותר להליך מסודר יותר להחלטות בדברים האלה.(נוהל שיהיה קבוע)

xodac

New member
זה מה שאתה אומר

אני רואה את זה אחרת... 2/3 הצביעו ברגליים ושבתו. זה למה הם לא הגיעו. אתה מזכיר לי אדם בחדר ריק שצועק, שומע את ההדים של קולו וטוען שהוא הרבה אנשים. תפקח את העיניים (או תדליק את האור), אתה המיעוט. כבד את ההחלטה!

Mitzi86

New member
ערב טוב לכולם ../images/Emo13.gif

ומזל טוב על ה"הצלחה" בהצבעה, אני לא אחזור על דברים שנאמרו רק מידע כללי: ההצבעה באינטרנט תסתיים מחר ב-7 בבוקר ומייד לאחר מכן ייבדקו הקולות בהצבעה בהשוואה לתוצאות האגודה. הודעה תתפרסם מוקדם ככל שנוכל. יום טוב, ומאבק מוצלח לכולם.

Ren83

New member
ומה יקרה

במידה שתוצאות הסקר שבאתר יהיו הפוכות לתוצאות הקלפי?

Mitzi86

New member
תוצאות מוקדמות עדיין אין

נצטרך ללבן את הדברים האלה מול האגודה מחר, שמבחינתה עדיין בעמדה שלא להתייחס לתוצאות. ניתן למספרים לדבר.

Z i v K a t z

New member
אני לא חושב שיהיו שונות אבל

אני אחד מאלה שדרשו את ההצבעה (מתנגד לשביתה ) , אבל אם להצבעה שנערכה במכללה לא הגיעו מספיק אנשים כדי להביע את דעתם , מבחינתי התוצאות של ההצבעה הם סופיות. הסקר באתר הוא לפרוטוקול בלבד ואני לא חושב שצריך לקחת אותו כמיצג. אנשים , במקום לנסות לחפש דרכי מילוט , קבלו עליכם החלטת רוב ותצטרפו לפעילויות חברי האגודה כמוני .

Mitzi86

New member
מתנצלת על ה- "הצלחה"

קיבלתם רוב יפה, ומכובד ביחס לכמות המצביעים. תודה לכל מי שהגיע להצביע.

look4regev

New member
יש מה שנקרא "אחוז חסימה"!!

אם בהצבעה של אגודת הסטודנטים הצביעו 346 סטודנטים ובכככל המכללה יש יותר מ- 1500 סטודנטים אז בחישוב מהיר יוצא שבערך 23% באו להצביע! לכל מי שלא מבין את הרמז זה אומר שכמו בבחירות ממשלתיות אין להתחשב בתוצאות ההצבעה כי למעשה 77% כלל לא הצביעו ולא התחשבו בדעתם (כנראה אנשים שלא יכולים לבוא כל הדרך למכללה רק בשביל להצביע). לכן, אין סיבה לקחת את תוצאות ההצבעה ברצינות אלא לחכות להצבעה שבה יצביעו אחוז סביר יותר מהסטודנטים במכללה (כמו ההצבעה באינטרנט). חוץ מזה כעת משהוצעה פשרה לאגודת הסטודנטים הארצית וכנראה שהשביתה מתקרבת לסיומה, אנא מכם בואו נחזור ללימודים!

שלום לכל הסטודנטים

שלום כמו שאתם רואים גם בהצבעה של המכללה היה רוב להשבתה. לכל אלה שלא רצו את השביתה, צר לי אבל זו החלטת הרוב. אני מבקש מכולכם מי שמעוניין לבוא להיאבק איתנו, מוזמן להגיע ולעזור. מי שלא נא לא להפריע. אנחנו כל הזמן חושבים על מה לעשות בהמשך כדי לתרום למאבק. ישנו סיכוי שנקים אוהל מחאה בירושלים, של המכללה.(הנה הגיע ה SMS) אני מבקש ממכם תנו לנו רעיונות, אנחנו צריכים את עזרתכם בנושא. כאשר נחשוב על זה כולנו ביחד בטוח נשיג את המטרה מהר יותר. היום בערב יש ישיבת נשיאות של התאחדות הסטודנטים כדי לדון בהסכם שהוצע לנו אתמול מהממשלה. אנחנו נדווח לכם לאחר תום הישיבה. תודה רבה לכולם ובהצלחה לכולנו אגודת הסטודנטים

ReLi8

New member
הסכם עלק...

איזה בזיון זה הסכם? אם יסכימו לפשרה הגרועה הזאת חבל על כל השביתה הזאת כי לא הושג כלום זה ממש בושה ומגוכך, עושים מאיתנו צחוק! "יעדכנו את נציגי הסטודנטים לפני יישום החלטות ועדת שוחט" ממש מעולה כאילו שהם יוכלו לעשות משהו בנדון לאחר שיעדכנו אותם!... בושה וכלימה אם יפסיקו את השביתה בגלל ההסכם הזה!!!

אז ככה:

אם זה מה שהרב החליט עד כמה שאני חושב שזו טעות אצלנו לחזור לשבות לא נעשה דווקא! רעיונות להמשך: 1. חלק גדול מהסטודנטים בארץ בכלל לומדים ע"ח ההורים - אולי להחתים הורים על עצומה? 2. אצלנו זה יהיה קשה אבל יש גם סטודנטים שמגבלים מלגה , אפשר אולי לשחק על זה? כלומר להסביר למכללות/אוני' שהם גם נפגעים מזה? שאם הם רוצים לשמור על אותו אחוז שכר לימוד שהם מתגמלים אז יצטרכו להשקיע יותר. 3. חלק קטן יחסית מהסטודנטים הם אנשי צבא שהצבא משלם להם את רוב שכר הלימוד אפשר אולי לשחק בזה שאם השכר עולה זה עלול לגרום שהצבא/משרד הביטחון יאלץ לשלם יותר בשביל שיוכל להמשיך לתגמל את הקצינים שלו ולא לפגוע בהם בכך שהם יצורכו לשלם יותר על הלימודים או משכרם לאחר סיום הלימודים...בכל זאת מהנדס בחוץ מרוויח יותר ממהנדס בצבא... ואם זה יגרום שהצבא יוצא אח"כ פחות אנשים ללימודים זה אומר שוועדת שוחט גורמת לצבא "להפסיק" לתגמל את לוחמיה. (אמיר פרץ טוב בשביתות לא?) 4. לעשות הפגנה ובעצם שהסטודנטים ילכו בכביש ויבקשו "נדבות"/או ינקו חלונות של מכוניות בשביל לממן שכר לימוד (הכסף שיתקבל ילך לאגודה לטובת פעילות כלשהי לסטודנטים) זהו בנתיים

למעלה