תוצאות השבת ברולר

goalscorer1

New member
תוצאות השבת ברולר

ליגת הנוער: יהוד-רעננה שתי קבוצות חזקות מאד, כאשר יהוד מגיעה למשחק עם הפסד בודד, ורעננה עם שתיים. את רעננה מאמן ארכדי ואת יהוד פוול. המשחק נפתח במרץ רב של השחקנים מיהוד, שמטרתם היתה ברורה- לעלות ליתרון בדקות הראשונות. אולם מהלך במשחק היה שונה: רעננה בשתי התקפות בתוך דקה בודדת מתחילת המשחק (!) הבקיעו שני שערים. יהוד המומים. המשך המשחק היה שקול ואגרסיבי, כאשר לשתי דקות רעננה שיחקה רק עם שני שחקנים מול ארבעה של יהוד והצליחה להינצל. בשליש השני בעיטה של יהוד פגעה בשחקן רענה שניסה לבלום אותה, אך הכדור פגע במקל שלו וסטה פנימה כשהוא מטעה את השוער- שער אומלל שמחזיר את יהוד למשחק. מרגע זה המתח התחיל, כאשר רעננה רוצה כבר להבטיח את השתתפותה בפלייאוף ויהוד מנסה בכל כוחה להשוות. בניגוד למצופה, השליש השלישי התנהל בשליטה מוחלטת של רעננה שהוסיפה ללוח התוצאות עוד 6 (!) שערים, חלקם מדהימים ביופים, שהבטחיה לעצמה את ההשתתפות בפלייאוף. 8-2 יש להזכיר שרעננה שיחקה בלי שני שחקנים שהורחקו למשחק אחד מהמשחק הקודם נגד ראשל"צ (זוכרים את המהומה?) - השוער, ושחקן הגנה חשוב ביותר. את מקומו של השוער מילא שוער הקבוצה הצעירה שהפגין משחק מצויין. רעננה שיחקה עם שלושה שחקנים מהקבוצת הנוער, ושישה (!) מהקבוצה הצעירה, מכיוון ששניים הורחקו, אחד היה חולה, ועוד אחד היה בטיול. משחק אחר שהיה לפני זה, בין צורן לרעות הסתיים בתבוסה, כאשר הצורנים לא הפסידו משחק מתחילת העונה. אני לא זוכר כמה נגמר.

טורין

New member
שוב תודה רבה על העדכון

אבל נראה לי שטעית. מי אמר שליהוד יש רק הפסד אחד? אני יודע שנתניה ניצחו אותם 6-4 (5-0 לאחר 2 שלישים). ואני גם יודע שהיה צריך להיות להם משחק נגד צורן בתחילת העונה, צורן ניצחו את הכל אז צריך להיות עוד הפסד ליהוד. ועכשיו 3, מה שאומר שלשמחתי עברנו אותם בטבלה. והיה להם משחק נגד כפ"ס שבוע שעבר, הם ניצחו?! יהוד הם לא כ"כ חזקים, עיקר הכח שלהם זה שיש להם 3 ליינים סבירים שמתישים את היריב. צורן-רעות זה לא כוחות.

טורין

New member
עוד דבר מעניין

בשבוע הבא צפויים 2 משחקים מעניינים ביותר ושניהם ברשל"צ: נתניה-ירושלים רשל"צ-יהוד הנתניתים חייבים ניצחון כדי לשמור על סיכוי לפלייאוף בעוד שהפתעה של יהוד נגד ראשון יכולה לשנות את תמונת העלייה ולהלחיץ את ראשון.

goalscorer1

New member
אני חושב שאתה טועה

לא נראה לי שצורן שיחקו בסוף נגד יהוד...ואני יודע שיהוד ניצחו את כפר סבא 6-5 בכל מקרה....הפלייאוף כבר די סגור לדעתי: צורן ראשל"צ רעננה נתניה

טורין

New member
אני לא טועה

כי לא אמרתי שהם שיחקו, רק שהם היו אמורים לשחק. בכל מקרה הפלייאוף לדעתי לא סגור בכלל. חוץ מצורן שעלו בטוח ורעננה שאמרת שעלו- אני לא יודע אם נשארו להם משחקים. בקשר לנתניה,רשל"צ ויהוד הכל פתוח. נתניה חייבים 3 ניצחונות במשחקים שנשארו לה(י"ם,רעות,זכרון) ולקוות שיהוד יאבדו נק' נגד צורן או רשל"צ. אבל אם ראשון יפסידו ליהוד גם הם בסכנה...תלוי כמה משחקים נשארו להם. למרות ש4 הקבוצות שאמרת הם אלה שיש להם הכי הרבה סיכוי... מה לכל הרוחות קרה לכפר סבא!? 5 הפסדים העונה!?

goalscorer1

New member
תסביר לי טוב

למה נראה לך שליהוד יש סיכוי לעלות?? הם הפסידו פעם אחת כי הם לא שיחקו נגד קבוצות טובות לדעתי. אין להם סיכוי מול צורן וראשל"צ. ראשל"צ, עם הרמה שראיתי במשחק מול רעננה, אני לא יודע איך הם יכולים להפסיד משחק כלשהו כי הם לדעתי הקבוצה החזקה ביותר בליגה. נתניה, אמנם הפסידה כמה משחקים אבל מי כבר יעבור אותה? אז תצאו מקום רביעי מה קרה?

טורין

New member
יש להם סיכוי קטן

ולמה? כי הם משחקים נגד צורן ורשל"צ שאולי כבר הבטיחו עליה אז לא איכפת להם.. אבל כנראה שאתה צודק.. מה שאני לא יודע זה מה קורה אחרי העונה הרגילה? 4 העולות עושות בית כזה? השאלה היא אם מתחילים מ0 או ששומרים את הנקודות של הליגה הסדירה..

goalscorer1

New member
פעם ראשונה שאתה משחק בליגה אה?

עונה ראשונה שלך? זה הולך ככה: מקום 1 נגד מקום 4 מקום 2 נגד מקום 3 זה היה חצי גמר מי שמנצח עולה לגמר ומי שמפסיד משחק על מקומות 3-4

goalscorer1

New member
ככה ש....

גם אם אתם מקום רביעי זה לא ישנה כלום לפלייאוף כי בפלייאוף כולם מאותה נקודת מוצא. היתרון היחיד שיכול להיות הוא של המקומות הגבוהים כי הם ישחקו נגד נמוכים יותר יעני. אבל בינינו....כל הקבוצות יכולות לנצח את כל הקבוצות בכל יום נתון. קח את שנה שעברה: הטבלה היתה ככה: צורן רעננה פולג כפר סבא מה קרה בסוף?? פולג וכפר סבא עלו לגמר וכפר סבא לקחה אליפות (!!).

טורין

New member
חחחחחחחח

אני כבר עונה רביעית בליגה... העניין הוא שמאמן שלי אמר שהשנה לא עושים ישר 1/2 גמר אלא עושים בית מוקדם לפני זה בין 4 הראשונות. ולא ברור לי למה צריך אותו.. ושנה שעברה פולג היו מקום שני ורעננה שלילי, לא להפך.

Paul Kariya

New member
שיחקנו

שיחקנו נגד יהוד זה יה מזמן נצחנו או 6 -0 או 6-1 אני לא זוכר אבל עלינו לפלייאוף

למעלה