תוצאות-חומצות אורגניות-מה עושים?

לגית

New member
תוצאות-חומצות אורגניות-מה עושים?

שלום לכולם. קיבלתי תוצאות של חומצות אורגניות בשתן לבן שלי בן 4 (PDD) ולא ממש יודעת מה לעשות עם זה. (רז- דיברתי איתך בטלפון לגבי בדיקות אלו לפני זמן מה). קודם כל רציתי לדעת אם אפשר להגיע לאיזו מסכנה לגבי מצב הPDD שלו לפי כלל התוצאות, איפה הוא ממוקם, רוצה לדעת מה התוצאות האלו מספרות עליו. למי אפשר לפנות אל מנת לקבל עזרה בזה? תוצאות שקיבלתי: 4HYDROXYPHENYLACCTIC גבוה-67,26 - אפשרות ל-CELIAC DISEASE? ASCORBIC ACID-ויטמין C - נמוך- 1,79 PYRIDOXIC נמוך-1,46- חוסר ב B-6 PANTOTHENIC ACID-נמוך-0,32 PYROGLUTAMIC-נמוך-14,72 מישהו יודע משהו? אני מודה מאוד בנוסף- חזרתי עכשיו מטיפת חלב אם הקטנה שלי (לא PDD) לא מחוסנת. הרופא עשה לי את המוות, שאני חייבת לחסן, שזה מסוכן, טעות וכו'. עשה לי רע. יום נעים לכולם.

תוצאות ופיענוח צריך להעשות ע"י רופא

היי לגית, היות וביקשת ממני אישית, לנסות ולמצוא מידע כדי לפענח את הבדיקות, והיות ולי ממש אין מושג בנושא, ניסיתי לעשות לך חיפוש באינטרנט, ולא מצאתי את המקור שבו יש אמא אחת שאספה מידע על חומצות אורגניות ופיענחה הרבה מהן, אך אני מצרפת מידע אחר. מידע מדר' שאו, על הבדיקה וקצת פיענוח שלה. מידע על הפלורה במעיים, שלמעשה ההשתקפות שלה מופיע בבדיקה הזו, כי יש שם מידע על תוצרי ייצור וחומרים שונים, הנוצרים ע"י חיידקים פתוגנייים ופטריות במערכת העיכול. והיות וגם מעבדת מטמטריקס מפרסמת את עצמה בכל מיני מקורות, יש מאמר תוקפני של דר' שאו, מפתח הבדיקה, ומי שמרוויח ממנה, על התוצאות השגויות והלא מהימנות של מטמטריקס. מסתבר כי תוצאות ממעבדות שונות, מראות ערכים שונים לחלוטין. בקיצור - אני ממש לא הכתובת לפיענוח ולכן אולי רז או תמי, ימצאו את המידע שהאמא הזו נתנה ובכל מקרה אני ממליצה גם להעזר ברופא. אם שלחת דרך האמריקן מדיקל סנטר, אז זה המקום שעובד עם דר' תל אורן ואז אולי אפשר לשאול אותו. נכון שהוא לא רופא DAN! אבל עדיין הוא ידע לתת לך יותר מידע מאשר דר' וילנסקי, למשל. ואולי דר' אופנהיימר, יכול לנסות ולקבל מידע ולהתמודד עם פיענוח הבדיקה החשובה הזו. סליחה שלא יכולתי לעזור יותר, תלמה.

לגית

New member
הבדיקות נעשו ע"י תל-אורן-אולי רז|בב

והסעיפים שרשמתי הם הסעיפים שמופיעים בדף סיכום שלהם. הם נותנים הנחיות ספציפים לכל סעיף כמו להוסיף ויטמינים חסרים, אפשרות לזה או אפשרות לזה. לא נותנים לי תמונה ברורה על מה בעצם התוצאות מצביעות, מה החבילה אומרת על הילד, וזה מה שהכי חשוב לי. להוסיף ויטמין C, בסדר, לא מסובך. אבל רציתי להבין מה חבילת התוצאות מספרות לי עליו.

uziop

New member
ארבינוז

http://www.newtreatments.org/Autism/ga/343/Autism%20case%20study,%20involves%20candida,%20arabinose

למעלה