תוצאות כדורגל

yuvalf90

New member
תוצאות כדורגל

ניגריה ניצחה את יפן 1-0 מקסיקו וסין נפרדו בתיקו 1-1 ארה"ב ניצחה את ברזיל 2-0! יוון הפסידה לאוסטרליה 0-1 מי שיודע את הבתים שיביא

yuvalf90

New member
הימורים כדורגל דד ליין 20:50

טוניסייה-ארגנטינה מלי-יוון מקסיקו-דרום אפריקה אוסטרלייה-סרבייה ומונטנגרו בו נאמר על תוצאות הדד ליין בדקה ה 20 עוד 20 דקות ב 20:50 סתם כזה ניקוד אולי נעשה את זה כל יום על הבנים אני מאמר -ארגנטינה מנצחת 4-1 יוון מנצחת 3-1 דרום אפריקה מנצחת 2-0 אוסטרלייה מנצחת 3-0 הניקוד הימור על המנצחת 2 נק' כל גול שצודקים אז נקודה אחת כאילו אם התוצאה בין יוון למלי 3-1 אני מקבל 6 נק 2 שהימרתי על יוון ו4 על הגולים ואם זה נגמר נגיד 2-2 אז יורד לי נקודה כי לא צדקתי בגולים של יוון ויורד לי נקודה כי מלי כבשה גול אחד יותר ממה שאמרתי אם יש אי הבנות תגידו מהר

yuvalf90

New member
יאללה תהמרו

מעכשיו אני אחרי על הימורי הכדורגל כל יום רק גברים מי שרוצה שיעשה על נשים כי אני לא כל כך מבין בזה וגם חלכחם בטח

yuvalf90

New member
אם היום יש פחות מ 4 הימורים

אז אני דוחה את הפתיחה למחר ומחר אני יעשה יותר מוקדם

nitsansh

New member
ניצחון שני לארה"ב

הבטיחה קרוב לוודאי את המקום ה-1 בבית G. ברזיל, שתשחק במחזור ה-3 נגד יוון החלשה (2 הפסדים) תסיים כנראה שניה, ואוסטרליה שלישית. 3 נבחרות עולות מהבית הזה. מצב מעניין בבית E. ניגריה ניצחה את יפן, שניצחה במחזור הקודם את שבדיה, שנחשבה לפייבוריטית בבית. אם שבדיה תנצח את ניגריה היא יכולה לסיים ראשונה בבית. תיקו ומעלה יבטיח לניגריה את המקום ה-1. יפן כמעט בוודאות תסיים שניה. בבית F, התיקו בין סין ומקסיקו עלול לשלוח את סין הביתה, אלא אם מקסיקו תפסיד לגרמניה יותר מ-8:0, או שבדיה תפסיד לניגריה...

nitsansh

New member
ארה"ב, ניגריה, יפן וגרמניה עלו לרבע

גמר בוודאות. סיכוי טוב גם לברזיל, אוסטרליה ומקסיקו. הקרב על המקום האחרון הוא בין סין ושבדיה.

למעלה