תוצאות מבחני הדסה של ליאור ו...

מיכל153

New member
תוצאות מבחני הדסה של ליאור ו...

היי מטפלת של אייל (בן השנה ושלושה חודשים) לשנה הבאה היתה פה היום בבית שלנו והסברתי לה את כל מה שחשוב על אייל. סיפרתי לה על הפיזיוטרפיה וגם כנראה שצריך ריפוי בעיסוק. אמרתי לה שאייל עדיין אוכל אוכל טחון בלבד. היו לנו נסיונות בעבר אך לא מוצלחים. אייל הקיא בכל הפעמים האלו(נסיון של לחם, נסיון של ירקות שמעוכות ע"י מזלג). אייל רק עכשיו מתיישב לבד, עדיין לא נעמד לבד. לאייל יש קוצר ראיה וזה במעקב. אייל חושש מלראות דברים שגדולים מעט מגודלו ולשמוע קולות קצת יותר חזקים מהנורמלי. כל זה נכון , אבל אייל ילד מקסים !! הוא ילד שצוחק כל היום , טוב לו בחיים. אמרתי לה שיהיה בסדר. מכל שאר הילדים עם הקשיים, אייל עם הקושי הכי קטן בינתיים. היא אמרה שבטח יהיה בסדר ואני מאמינה לה, כי היא מטפלת עם הרבה נסיון והיא מומלצת. ליאור - הלכנו לביה"ס לקבל תוצאות מבחני הדסה. מבחנים אלה הם המלצה לגבי ביה"ס התיכון. ליאור לא הצליח במבחנים (מה שלא הפתיע אותי), לכן הומלץ לו ללכת על ביה"ס מקצועי בכיוון של מינהל (פקידות). אני חשבתי אולי משהו טכנולוגי (הוא אוהב לפרק דברים). המורה חשבה אפילו על גרפיקה ממוחשבת.(ליאור אוהב מחשבים). יש נה אפשרות של כיתה מקדמת בביה"ס תיכון אחר. בשנה הקרובה ליאור, אני והיועצת נלך לבקר בכמה בתי ספר ונדבר איתם ונבדוק עם ליאור יכול להתקבל. נבדוק כמה אפשרויות. ליואר צריך לעבור אבחון מחדש, כדי להגיע שוב לכיתה מקדמת. ביום רביעי יש לליאת מפגש עם המורה והילדים בכיתה החדשה בחטיבת הביניים. ליאת תלמד באותו ביה"ס שליאור לומד בו כעת. זהו לבינתיים.

כל הכבוד, מיכל!

בכמה חזיתות את פועלת, ממש מפקדת מושלמת... בהצלחה לאייל, לליאור ולליאת!! שנה מוצלחת, מאושרת, קלה ופוריה גם לך!

Diana M

New member
התחלות מוצלחות לכל

הילדים המקסימים וגם לך אמא מיכל. בענין ליאור, באם פקידות לא מעניין אותו (ואת רוב הבנים זה לא מעניין) נסי לבדוק במסגרת בתי ספר מקצועיים, את טכנולוגי נעמת. יש שם מסלול של גרפיקה ממוחשבת ובדרך כלל מדובר בבתי ספר השמחים לקלוט ילדים אשר למדו בעבר בחינוך המיוחד ועושים הכל על מנת לאפשר להם להשתלב ולהצליח. חלקם אף ניגשים למספר יחידות בבגרות (על פי היכולת) בהצלחה!

למעלה