תוצאות מחקר - הנקה על פני בקבוק

ממה מיה

New member
תוצאות מחקר - הנקה על פני בקבוק

לעיתים רחוקות אני שואבת ונותנת בקבוק. בד"כ כשאני צריכה לצאת או שאנחנו מחוץ לבית וצריך להניק יחדיו ת שניהם. כשאני שואבת אני ממלאת תוך 10 דק' לפחות 200 CC ואז כשנותנים להם את הבקבוק (מציעה להם בערך 80 CC) לוקח להם המון זמן לגמור את הכמות, לפעמים אפילו 45 דק' !!! כשהם על הציצי ההנקה לוקחת כ-10 דק' - האם נתן להסיק מכאן שהם יונקים כמות גדולה יותר של חלב מהשד מאשר מהבקבוק ? הרי המשאבה שואבת בשמן הזה 200 CC כמות הגדולה פי 2.5 מהכמות שהם צריכים, האם זו הכמות שהם שותים בעשר דקות יניקה ?

את מגדלת זוג יונקים יעילים

שמצליחים לרוקן שד במהירות וביעילות אבל לא מתים על בקבוק. רוני בגילה המופלג בכלל לא מבינה מה עושים עם בקבוק. בפעמים המעטות שנתנו לה היא הסכימה רק ללעוס קלות את הפטמה...

נשמע שיש לך כמויות אדירות של חלב

איזה כייף וגם היונקים שלך נאוד יעילים. הלוואי עלי...

חקרתי זאת בעצמי

והגעתי לאותה המסקנה- שואבת 10 דקות - יוצא יותר 150-180 מכל צד, והשד מרגיש מרוקן יחסית. ילדי יונקים 5 דקות, אותה ההרגשה. רק מה? אצלנו דפוס האכילה המהיר הזה עולה בבריאות- כאבי בטן, גרפסים, פליטות- נו, אתן יודעות כבר.. אגב, כשהם רעבים הם יודעים גם לשאוב מהבקבוק, בגלל שאני נותנת להם בפטמת גומי- שריד היסטורי לתקופת הפיצפונות שלהם, בה הם לא היו מוכנים לאכול. היום הם לא רוצים פטמת סיליקון, שאמורה להאט את האכילה קצת.

ממה מיה

New member
אצלי זה מתבטא בפליטות רק אצל אחד

ונראה לי שנעה צדקה. נטע שהיא גדולה יותר גורמת לשד לייצר כמויות שדורון מתקשה לעמוד בהן.

הממ... זה גורם לי לחשוב...

כל בוקר אני מחליפה בינהם צדדים. אולי יניקת הלילה של טל מחרפנת את השד לשחר? טל הוא הגדול מבינהם. אולי זה הפתרון?!? אולי? אולי? (אולי תרקוד איתי?) אבדוק את העניין מחר בבוקר במיידי!

כמאמר השיר, ברוח פורים!

הייתי צריכה אולי להוסיף את התווים? היה עובר טוב יותר

../images/Emo151.gifברור../images/Emo151.gif

אבל זה היה כל כך מוצלח שרציתי עוד פעם. מדוע לא יחול פורים פעמים בשבוע

rsharon

New member
תוצאות המחקר שלי...

אצלי המצב הרי כבר די הפוך: הם בעיקר לא יונקים, אבל אני ממשיכה לשאוב... לוקח לי יותר זמן ממך לשאוב כמות ל"מנה" שלהם, ועכשיו נוצר מצב מצחיק ששד אחד יותר "פעיל" מהשני, כי נתתי לרועי ל"רכב" עליו קצת לפני כמה ימים... קראתי באיזשהו מקום שאכן יניקה של תינוק היא יעילה יותר, ואפשר לקחת בחשבון תוספת של כ-30CC על מה שמצליחים לשאוב. גם אצלנו לוקח להם לא מעט זמן לשתות מהבקבוק. אם ההנקה היתה לוקחת לי מתישהו משהו קרוב ל-10 דקות אולי הייתי מחזיקה מעמד. אבל, רועי מההתחלה פשוט התנחל על הציצי, ללא פחות משעה כל פעם, ופעמים לא מעטות ל-3 שעות!!! אני לא מגזימה. ברור לי בדיעבד שזו היתה הנקה לא יעילה, ואחרי כמה זמן הייתי מנתקת אותו, והכי מתסכל שהוא אכל מבקבוק השלמה לא מועטת. אז מה לעזאזל הוא עשה על הציצי כ"כ הרבה זמן?? גיא סירב לינוק במרבית הפעמים. היום הכמויות שהם אוכלים מבקבוק הן: רועי 130-160CC וגיא 90CC-130CC בממוצע. זה מעניין כי דווקא גיא הוא הגדול יותר במשקל. אולי רועי מנסה להדביק את הפער? מקווה שלא תסקלו אותי על הפסקת ההנקה הזו, אבל אני עדיין מרגישה סנטימטים לפורום...

דבורה1

New member
לוקחת על עצמי את האשמה

אני אמורה להעלות בימים הקרובים את הודעת המנהלות, שם יוסבר למי מיועד הפורום. שיהיה ברור גם שואבות (וזה אפילו כבר כתוב כמדומני) מוזמנות לשבת בצל קורתנו. גם כאלה שרק חשבו על הנקה ובעיקר כאלה שיישמו. גם אם ליום אחד בלבד. אנחנו פה בשביל מגוון הדעות ממגוון האנשים במירב הצורות האפשריות. מה עוזר שיהיו פה שכפולים על גבי שכפולים של תשובות כמו שלי ושל נועה (שהן די דומות ביסודן). אנחנו זקוקות לך רותי! אל תלכי בבקשה לשום מקום! ופעם אחרונה שהחזקתי אבן היה כדי שאופק לא יאכל אותה. לא סקלתי בחיי אף אחד (אם כי יש לי מישהו בעבודה שקרוב בצורה מסוכנת להיות הראשון). הרבה
ים לך ולקטנים

ממה מיה

New member
לסקול אותך ??? דווקא נשמע מעניין

פעם הבאה שניפגש בפארק אני אחפש כמה אבנים
ולגופו של עניין - הפורום הוא בית לכל מי שמתענין בנושא, יש כאן הריוניות, יש כאן אמהות לתינוק בודד כך שאין כרטיס כניסה... וחוץ מזה לך יש מקום כבוד עם המיסדות - לא תוכלי להתחמק.

rsharon

New member
טוב, אולי הגזמתי עם הסקילה...

מה עם שריפת חזיות... הנקה? סתאאאאאאם....

השתגעת? זה יקרררררר בטירוף...

כבר יותר זול לסקול... אבנים זה בחינם... אבל אנחנו אוהבים אותך הרבה יותר כשאת איתנו ולא מכוסה בדם, שלא לדבר על אבק מהאבנים...

דבורה1

New member
יעילות של יונקים היא לא כמו משאבה

מאוד יעילים החברה שלך. עכשיו רק תלמדי אותם לעשות פנלים ושואב ותריסים באותה יעילות ויהיה לך אחלה בית נקי
ומה זה הכמויות האלה והצניעות "המשאבה שואבת". מה זה הסבילות הזו? ITS ALL U BABY
אני חושבת שעד היום לא שאבתי יותר מ120 CC בימים הטובים ביותר. ~דבורה, שיושבת כאן בשקט בפינה החשוכה ומקנאה מרחוק~

למעלה