תוצאות מרוץ מס' 4 - ליגת הצפון

BaZbAzOn

New member
תוצאות מרוץ מס' 4 - ליגת הצפון

קודם כל, היה מרוץ מצוין, סחטיין למישל, אלון, עומר, יולי וכל מי שהושיט יד לניהולו. מאסטרים: מקום 1- דורון רחמים
מקום 2- גולן צורף NBT
מקום 3- ניר אביאל
סניורים: מקום 1- רומן טרווין NBT
מקום 2- עומר גדז'
מקום 3- .... לא זוכר... מישהו יכול להזכיר לי?
ג'וניורים: מקום 1- יואב קירשנבוים NBT (פעם שניה ברציפות!!!)
מקום 2- יואב גולדבוים YY
מקום 3- עומרי מן
אלוףאלופים: מקום 1- גולן צורף NBT
מקום 2- עומר גדז'
מקום 3- דורון רחמים
בהזדמנות זו, אני רוצה לאחל החלמה מהירה לגלעד קריין שהיה מעורב באירוע לא קל כשנכנס חזיתית בצמיגים במהירות גבוהה מאוד ולציין את התנהגותו המופתית והספורטיבית, כהרגלו. בתור מי שהיה צמוד אליו באירוע אני יכול להעיד שהוא ספג מכה לא קלה בכלל ולשמחתנו, הנזק העיקרי הוא חבלה ביד ולא שבר או חמור מכך. גלעד- תנוח בבית, תן לזה לעבור, ותחזור אלינו, אוהבים אותך

מירוץ מס' 4

קודם כל ברכות למנצחים ואיחולי החלמה לגלעד. היה מירוץ מצויין ומהנה ברצוני להתייחס למספר נקודות. 1. התוואי החדש - רוב הנהגים הגיעו למירוץ מנקודה כמעט שווה של נסיון או יותר נכון חוסר נסיון על המסלול בצורתו הנוכחית. עם זאת הנהגים הוכיחו את יכולתם בכך שהסתגלו די מהר לתנאים החדשים ובמקצה הדירוג נראו זמנים מרשימים בכל הקטגוריות ובמיוחד בקטגוריית הסניורים ששם הפרידו 7 מאיות השנייה בלבד בין 8 נהגים (!). הפנייה החדשה לא איכזבה גם במקצי חצאי הגמר והגמר וסיפקה עקיפות ואירועים לפי הצפוי. 2. הקארטים - סה"כ היו במצב טוב וניכר שהייתה השקעה על מנת להכינם למירוץ. להוציא המקרה של קארט 13 שהתפרקה לו הרצועה (דבר שיכול לקרות ואין יותר מדי אפשרויות לחזות זאת מראש) וקארט 8 שהיה מעט בעייתי אך לכן הוצא בצדק מה"ליין". עוד נקודה שמעידה על מצב הקארטים היא מספר הקארטים הדומיננטים, אם במירוצים הראשונים עמדנו על קארט אחד או שניים דומיננטים אתמול היו לפחות ארבעה מה שהקנה למעשה לכל נהג לקבל קארט טוב לפחות פעמיים בכל היום. יולי ואלון - עבודה יפה! 3. השיפוט והניהול - היה טוב, חלק וצודק. 4. האירגון - לא היה חריג, אבל אני ממליץ לתכנן להבא לו"ז מדוייק למירוץ ולעמוד בזמנים. לדעתי יש מקום לתדריך ולמעבר על נקודות חשובות ודגשים בטיחותיים לקראת המירוץ לאור ה"פציעות" האחרונות (גלעד וגולן מירוץ שעבר) גם התדריך כשלעצמו מגביר לדעתי את החוויה ואת המוטיבציה ואת הרצון לצאת כבר לקארטים ולתת בגז
בקשה קטנה מהנהגים: בגמר התדריך כאשר מבצעים את הגרלות הקארטים לנסות ולשמור על הסדר. אני מניח שהרעש נוצר כתוצאה מההתלהבות של קיבלתי קארט טוב או לחלופין לא משהו אבל עדיין קצת יותר בשקט יעשה פלאים לתחושת הסדר וגם יקל על המגרילים (מישל ועומר) בעבודתם. 5. נהגים שראוי לציין - נתחיל בג'וניורים, שני היואבים ממשיכים להראות יכולת גבוהה ושניהם לדעתי מוכשרים מאוד. גם הנהגים הצעירים שמתאמנים בחוג מראים שיפור ממירוץ למירוץ ועל כן כל הכבוד להם על ההשקעה. אני בכלל שמח לראות ומתפעל כל פעם מחדש לראות את הילדים האלה מחזיקים הגה ושולטים בצורה יפה בכלים ובנוסף גם מפגינים תחרותיות. סניורים, עומר גדז' לחץ אתמול על הדוושה בצורה יפה מאוד דבר שהתבטא בזמנים יפים לאורך כל הערב וסיפק לו את המקום השני לאחר שני מירוצים בהם היה חסר מזל. ורומן שחזר לנצח אחרי גם חוסר מזל יחסי במירוצים שעברו. מאסטרים, דורון כל הכבוד! לסיכום: היה מירוץ מהנה וגדוש אירועים והיה כיף לראות את כל מי שהגיע ובכלל לראות יחסית הרבה מתחרים. וכולנו מחכים לפירסום הסיקור הקבוע של מישל על המירוץ ולתגובות עוד משתתפים כל אחד מנקודת מבטו. נ.ב. יניב אל תשכח לפרסם סקר חדש (-;

condason

New member
../images/Emo51.gif על המחמאות..

..אבל הקרדיט מגיע ליולי, הוא באמת עובד קשה. גלעד
, מקווה שתחלים במהרה ותחזור אלינו עם 2 ידיים בריאות למירוץ הבא, החלמה מהירה!!
סיקור המירוץ יפורסם בסופשבוע, הבא עלינו לטובה! ברכות למנצחים

TRULLI

New member
ברכות לזוכים

קודם כל תודה רבה
, אני כבר יותר טוב, היד עדיין בעייתית אבל זה משתפר . זה היה תאונה מפחידה ונראה לי שיצאתי ממנה בזול... הבנתי שהיה מרוצים מעניינים, וזה הגיוני לפי הנתון המדהים של 7~ מאיות הבדל בין 6 הראשונים בסניורים . אני בהתחלה חשבתי אולי על פול פוזישן ובסוף סיימתי רביעי בקוואלי, בהפרש 3 מאיות... ההמשך ידוע
ברכות לזוכים . מצפה למרוץ הבא ...

למעלה