תוצאות משחק ההימורים- מחזור 11

HBSFC1

New member
תוצאות משחק ההימורים- מחזור 11 ../images/Emo41.gif

סליחה על העיכוב.. דארקו-8 אוהד באר שבע בנשמה- 6 האוהד האדום2- 8 ליאור-8 איציק-7 הנרי-6 מוצארט- 10 ז'ולי- 6

HBSFC1

New member
מחזור מס' 12 והאחרון יוצא לדרך! ../images/Emo41.gif

להלן משחק סיום העונה: 1. מכבי נתניה-הפועל כפר סבא 2. מ.ס. אשדוד-מכבי תל אביב 3. מכבי פתח תקוה-הפועל תל אביב 4. הפועל פתח תקוה-בית"ר ירושלים 5. הפועל נצרת עילית-בני יהודה ת"א 6. הפועל אשקלון-הכח עמידר רמת גן 7. הפועל ירושלים-הפועל קרית שמונה 8. הפועל עכו-הפועל רעננה 9. בית"ר/שמשון ת"א-מכבי עירוני טירת הכרמל 10. הפועל הרצליה-מכבי עירוני קרית אתא 11. מכבי השקמה חן-הפועל מרמורק 12. איינטרכט פרנקפורט-בורוסיה מינשנגלדבאך 13. המבורג-ורדר ברמן 14. נירנברג-הרטה ברלין 15. וולפסבורג-קייזרסלאוטרן 16. ראן-ליל המשחק אותו תצטרכו לנחש הוא בין מכבי נתניה להפועל כפר סבא(1)

HBSFC1

New member
חידת התמונה למחזור ה-12 והאחרון!!

בשבוע שעבר השחקן שבתמונה היה לא אחר מאליניב ברדה! שחקן בית שלנו ולא הצלחתם ברובכם לנחש... המשתתפים היחידים שהצליחו לנחש נכונה את חידת התמונה הם: Lior Sarosi henry987 השבוע תצטרכו לנחש את חידת התמונה, והפעם זה שחקן כדורגל ישראלי בליגת העל. מנחש נכונה יכול לקבל לזכותו ב- 10 נקודות!

henry987

New member
יאללה ההימור האחרון

1. מכבי נתניה-הפועל כפר סבא=2 2. מ.ס. אשדוד-מכבי תל אביב=1 3. מכבי פתח תקוה-הפועל תל אביב=X 4. הפועל פתח תקוה-בית"ר ירושלים=X 5. הפועל נצרת עילית-בני יהודה ת"א=1 6. הפועל אשקלון-הכח עמידר רמת גן=2 7. הפועל ירושלים-הפועל קרית שמונה=X 8. הפועל עכו-הפועל רעננה=1 9. בית"ר/שמשון ת"א-מכבי עירוני טירת הכרמל=1 10. הפועל הרצליה-מכבי עירוני קרית אתא=2 11. מכבי השקמה חן-הפועל מרמורק=2 12. איינטרכט פרנקפורט-בורוסיה מינשנגלדבאך=1 13. המבורג-ורדר ברמן=2 14. נירנברג-הרטה ברלין=X 15. וולפסבורג-קייזרסלאוטרן=2 16. ראן-ליל=1

מוצארט

New member
והניחוש שלי

1. מכבי נתניה-הפועל כפר סבא - 2 2:0 לכפ"ס 2. מ.ס. אשדוד-מכבי תל אביב - X 3. מכבי פתח תקוה-הפועל תל אביב - 2 4. הפועל פתח תקוה-בית"ר ירושלים - X 5. הפועל נצרת עילית-בני יהודה ת"א - 1 6. הפועל אשקלון-הכח עמידר רמת גן - 2 7. הפועל ירושלים-הפועל קרית שמונה - X 8. הפועל עכו-הפועל רעננה - 1 9. בית"ר/שמשון ת"א-מכבי עירוני טירת הכרמל - 1 10. הפועל הרצליה-מכבי עירוני קרית אתא - 2 11. מכבי השקמה חן-הפועל מרמורק - 1 12. איינטרכט פרנקפורט-בורוסיה מינשנגלדבאך - X 13. המבורג-ורדר ברמן - 2 14. נירנברג-הרטה ברלין - 1 15. וולפסבורג-קייזרסלאוטרן - 1 16. ראן-ליל - 1

שלי

1. מכבי נתניה-הפועל כפר סבא-2, 2-0 לכפר סבא 2. מ.ס. אשדוד-מכבי תל אביב-1 3. מכבי פתח תקוה-הפועל תל אביב-1 4. הפועל פתח תקוה-בית"ר ירושלים-X 5. הפועל נצרת עילית-בני יהודה ת"א-X 6. הפועל אשקלון-הכח עמידר רמת גן-2 7. הפועל ירושלים-הפועל קרית שמונה-X 8. הפועל עכו-הפועל רעננה-2 9. בית"ר/שמשון ת"א-מכבי עירוני טירת הכרמל-2 10. הפועל הרצליה-מכבי עירוני קרית אתא-1 11. מכבי השקמה חן-הפועל מרמורק-2 12. איינטרכט פרנקפורט-בורוסיה מינשנגלדבאך-2 13. המבורג-ורדר ברמן-2 14. נירנברג-הרטה ברלין-2 15. וולפסבורג-קייזרסלאוטרן-1 16. ראן-ליל-2

מוצארט

New member
שיטטטטטטטטטטט

ניחשתי 10! לעזאזל, אני צריך להתחיל למלא טוטו...

HBSFC1

New member
חחחחחחחח :)

כל פעם אני אומר לעצמי אולי אני יעשה 7 מצומצם על הטור שלך אבל תמיד אני שוכח :)

Lior Sarosi

New member
הינה שלי

1. מכבי נתניה-הפועל כפר סבא 2 2. מ.ס. אשדוד-מכבי תל אביב 1 3. מכבי פתח תקוה-הפועל תל אביב 1 4. הפועל פתח תקוה-בית"ר ירושלים 2 5. הפועל נצרת עילית-בני יהודה ת"א 2 6. הפועל אשקלון-הכח עמידר רמת גן 1 7. הפועל ירושלים-הפועל קרית שמונה 1 8. הפועל עכו-הפועל רעננה X 9. בית"ר/שמשון ת"א-מכבי עירוני טירת הכרמל 2 10. הפועל הרצליה-מכבי עירוני קרית אתא X 11. מכבי השקמה חן-הפועל מרמורק X 12. איינטרכט פרנקפורט-בורוסיה מינשנגלדבאך X 13. המבורג-ורדר ברמן 1 14. נירנברג-הרטה ברלין 2 15. וולפסבורג-קייזרסלאוטרן 1 16. ראן-ליל

HBSFC1

New member
זוהי שיטת כפולים ממוחשבת..

יש אותו ברוב תחנות הטוטו בעיר, זה בדרך כלל רק לתחנות שיש להם את הטוטו הממוחשב. בשיטה הזו אתה מסמן 7 כפולים, והמחשב מפזר לך את הכפולים ב2 טפסים(16 טור..). אם אתה תופס את כל 7 הכפולים, בגלל הצמצום יכול להיות שיפלו לך בין 1-2 כפולים, אבל אם יש לך מזל אז לא ייפול לך כלום :)

למעלה