תוצאות משחק ההימורים- מחזור 6

HBSFC1

New member
תוצאות משחק ההימורים- מחזור 6 ../images/Emo41.gif

ליאור סרוסי- 5 נק' האוהדם האדום2- 6 נק' דארקו- 6 נק' אוהד באר שבע בנשמה- 6 נק' HBSFC- 3 נק' הנרי987- 4 נק'

HBSFC1

New member
../images/Emo41.gifמחזור 8 יוצא לדרך + בונוס! ../images/Emo77.gif

לראשונה במשחק ההימורים, הוחלט לתת אפשרות נוספת להרוויח עוד כמה נק'.. לכן, במחזור הקרוב ניתן את ההזדמנות הזו כניסיון לקראת העונה הרחבה בשנה הבאה. הבונוס הוא מידי שבוע תופיע במסגרת משחק ההימורים תמונה מטושטשת של שחקן כדורגל ישראלי(לא בהכרח של הפועל ב"ש..) ואתם תצטרכו בצירוף להודעה בה אתם מכניסים את הניחוש שלכם לגבי המשחקים, גם את הניחוש(אחד בלבד!!) לתמונה המטושטשת. ולהלן משחקי מחזור מס' 7 בליגת ההימורים: 1. בני סכנין-מ.ס. אשדוד 2. הפועל כפר סבא-הפועל פתח תקוה 3. מכבי פתח תקוה-הפועל נצרת עילית 4. בית"ר ירושלים-בני יהודה ת"א 5. מכבי הרצליה-הפועל עכו 6. הכח עמידר רמת גן-הפועל קרית שמונה 7. הפועל באר שבע- הפועל חיפה 8. מכבי באר שבע-עירוני ראשון לציון 9. הפועל רעננה-הפועל אשקלון 10. צפרירים חולון-מכבי השקמה חן 11. מכבי צור שלום-הפועל הרצליה 12. הפועל רמת גן-בית"ר/שמשון ת"א 13. הפועל מרמורק-מכבי עירוני קרית אתא 14. פורטסמות-בלקבורן 15. ורדר ברמן-ביירן מינכן 16. בורוסיה דורטמונד-באייר לברקוזן ** המשחק אותו תצטרכו לנחש הוא כמובן המשחק בין הפועל ב"ש להפועל חיפה. בהצלחה לכולם!!!

מוצארט

New member
הערה קטנה

אולי לשלוח את זהות השחקן במסר פרטי? הרי העניין הוא לצבור יתרון על האחרים, ואם אני יודע את זהות השחקן ואחרים יראו את הניחוש שלי הם יעתיקו, והנה הלך לו היתרון.

מוצארט

New member
והניחוש שלי

1. בני סכנין-מ.ס. אשדוד - 1 2. הפועל כפר סבא-הפועל פתח תקוה - X 3. מכבי פתח תקוה-הפועל נצרת עילית - 1 4. בית"ר ירושלים-בני יהודה ת"א - 1 5. מכבי הרצליה-הפועל עכו - X 6. הכח עמידר רמת גן-הפועל קרית שמונה - 1 7. הפועל באר שבע- הפועל חיפה - 2 2:1 לחיפה 8. מכבי באר שבע-עירוני ראשון לציון - 2 9. הפועל רעננה-הפועל אשקלון - X 10. צפרירים חולון-מכבי השקמה חן - 2 11. מכבי צור שלום-הפועל הרצליה - 1 12. הפועל רמת גן-בית"ר/שמשון ת"א - 2 13. הפועל מרמורק-מכבי עירוני קרית אתא - X 14. פורטסמות-בלקבורן - 1 15. ורדר ברמן-ביירן מינכן - 1 16. בורוסיה דורטמונד-באייר לברקוזן - 2

HBSFC1

New member
צודק ידידי חלה טעות... תיקון../images/Emo70.gif

רק הראשון שיצליח לזהות את השחקן, ייזכה מיידית ב-3 נק' בונוס. תודה רבה על ההערה מוצארט ידידי.

ההימור שלי

1. בני סכנין-מ.ס. אשדוד-X 2. הפועל כפר סבא-הפועל פתח תקוה-1 3. מכבי פתח תקוה-הפועל נצרת עילית-1 4. בית"ר ירושלים-בני יהודה ת"א-X 5. מכבי הרצליה-הפועל עכו-1 6. הכח עמידר רמת גן-הפועל קרית שמונה-X 7. הפועל באר שבע- הפועל חיפה-1 התוצאה:1-0 לב"ש 8. מכבי באר שבע-עירוני ראשון לציון-X 9. הפועל רעננה-הפועל אשקלון-1 10. צפרירים חולון-מכבי השקמה חן-2 11. מכבי צור שלום-הפועל הרצליה-ס 12. הפועל רמת גן-בית"ר/שמשון ת"א-2 13. הפועל מרמורק-מכבי עירוני קרית אתא-1 14. פורטסמות-בלקבורן-X 15. ורדר ברמן-ביירן מינכן-1 16. בורוסיה דורטמונד-באייר לברקוזן-2 ועוד משהו תודה רבה על ההשקעה שלך

ההימור שלי

בני סכנין-מ.ס. אשדוד x 2. הפועל כפר סבא-הפועל פתח תקוה 1 3. מכבי פתח תקוה-הפועל נצרת עילית 1 4. בית"ר ירושלים-בני יהודה ת"א 1 5. מכבי הרצליה-הפועל עכו x 6. הכח עמידר רמת גן-הפועל קרית שמונה 2 7. הפועל באר שבע- הפועל חיפה 1 1-0 ב"ש 8. מכבי באר שבע-עירוני ראשון לציון 1 9. הפועל רעננה-הפועל אשקלון x 10. צפרירים חולון-מכבי השקמה חן x 11. מכבי צור שלום-הפועל הרצליה 2 12. הפועל רמת גן-בית"ר/שמשון ת"א 1 13. הפועל מרמורק-מכבי עירוני קרית אתא x 14. פורטסמות-בלקבורן 2 15. ורדר ברמן-ביירן מינכן x 16. בורוסיה דורטמונד-באייר לברקוזן 1

HBSFC1

New member
../images/Emo41.gif מי השחקן שבתמונה? ../images/Emo41.gif

זהו הבונוס
אנשים
אז ככה זה הולך. כמו שהסברתי בהודעתי הנ"ל, פעם ראשונה בכדי לנסות פה לעזור בקרב משחק ההימורים ולאפשר יותר מתח במשחק. המטרה שלכם כמובן זה לזהות את השחקן שמעוות בתמונה, המזהה נכונה את השחקן, יקבל לזכותו 3 נק'. את הניחוש שלכם אתם שולחים לי בהודעה פרטית בלבד!!!!! וניחוש שתכניסו בפורום יימחק ואף תיקנסו בנק'. שם השחקן שבתמונה ייתגלה מיד בתחילת המחזור, וכן שם הזוכים שהצליחו לנחש נכונה. אז שיהיה בהצלחה, ואני מקווה שנמשיך לאמץ את זה גם להבא

דארקו

New member
הניחוש שלי../images/Emo27.gif

1. בני סכנין-מ.ס. אשדוד-X 2. הפועל כפר סבא-הפועל פתח תקוה- 2 3. מכבי פתח תקוה-הפועל נצרת עילית-1 4. בית"ר ירושלים-בני יהודה ת"א -1 5. מכבי הרצליה-הפועל עכו -1 6. הכח עמידר רמת גן-הפועל קרית שמונה-1 7. הפועל באר שבע- הפועל חיפה -X 1-1 8. מכבי באר שבע-עירוני ראשון לציון -1 9. הפועל רעננה-הפועל אשקלון -2 10. צפרירים חולון-מכבי השקמה חן-1 11. מכבי צור שלום-הפועל הרצליה -1 12. הפועל רמת גן-בית"ר/שמשון ת"א-1 13. הפועל מרמורק-מכבי עירוני קרית אתא-X 14. פורטסמות-בלקבורן -1 15. ורדר ברמן-ביירן מינכן-X 16. בורוסיה דורטמונד-באייר לברקוזן-1

HBSFC1

New member
ההימור של דוקטור DUZ

בני סכנין-מ.ס. אשדוד x 2. הפועל כפר סבא-הפועל פתח תקוה 2 3. מכבי פתח תקוה-הפועל נצרת עילית 1 4. בית"ר ירושלים-בני יהודה ת"א 1 5. מכבי הרצליה-הפועל עכו x 6. הכח עמידר רמת גן-הפועל קרית שמונה 2 7. הפועל באר שבע- הפועל חיפה 1 3-1 ב"ש 8. מכבי באר שבע-עירוני ראשון לציון 1 9. הפועל רעננה-הפועל אשקלון x 10. צפרירים חולון-מכבי השקמה חן x 11. מכבי צור שלום-הפועל הרצליה 1 12. הפועל רמת גן-בית"ר/שמשון ת"א 2 13. הפועל מרמורק-מכבי עירוני קרית אתא x 14. פורטסמות-בלקבורן 2 15. ורדר ברמן-ביירן מינכן 2 16. בורוסיה דורטמונד-באייר לברקוזן 1

henry987

New member
ההימור שלי

1. בני סכנין-מ.ס. אשדוד=1 2. הפועל כפר סבא-הפועל פתח תקוה=1 3. מכבי פתח תקוה-הפועל נצרת עילית=1 4. בית"ר ירושלים-בני יהודה ת"א=X 5. מכבי הרצליה-הפועל עכו=1 6. הכח עמידר רמת גן-הפועל קרית שמונה=2 7. הפועל באר שבע- הפועל חיפה=1 2-0 8. מכבי באר שבע-עירוני ראשון לציון=X 9. הפועל רעננה-הפועל אשקלון=1 10. צפרירים חולון-מכבי השקמה חן=1 11. מכבי צור שלום-הפועל הרצליה=X 12. הפועל רמת גן-בית"ר/שמשון ת"א=X 13. הפועל מרמורק-מכבי עירוני קרית אתא=1 14. פורטסמות-בלקבורן=X 15. ורדר ברמן-ביירן מינכן=1 16. בורוסיה דורטמונד-באייר לברקוזן=2

HBSFC1

New member
ההימור שלי

1. בני סכנין-מ.ס. אשדוד=1 2. הפועל כפר סבא-הפועל פתח תקוה=X 3. מכבי פתח תקוה-הפועל נצרת עילית=X 4. בית"ר ירושלים-בני יהודה ת"א=1 5. מכבי הרצליה-הפועל עכו=X 6. הכח עמידר רמת גן-הפועל קרית שמונה=X 7. הפועל באר שבע- הפועל חיפה= 0-0 X 8. מכבי באר שבע-עירוני ראשון לציון=X 9. הפועל רעננה-הפועל אשקלון=X 10. צפרירים חולון-מכבי השקמה חן=2 11. מכבי צור שלום-הפועל הרצליה=1 12. הפועל רמת גן-בית"ר/שמשון ת"א=1 13. הפועל מרמורק-מכבי עירוני קרית אתא=X 14. פורטסמות-בלקבורן=1 15. ורדר ברמן-ביירן מינכן=2 16. בורוסיה דורטמונד-באייר לברקוזן=1

למעלה