תוצאות משחק ההימורים- מחזור 7

HBSFC1

New member
תוצאות משחק ההימורים- מחזור 7 ../images/Emo41.gif

השחקן שהייתם צריכים לנחש השבוע היה לא אחר מ- כפיר אדרי כל הכבוד למנחשים! מוצארט*- 11 נק' אוהד באר שבע בנשמה- 7 נק' האוהד האדום2*- 8 נק' דארקו*- 8 נק' דוקטור דאז*- 6 נק' איציק- 4 נק' הנרי987*- 9 נק' ליאור סרוסי*- 3 נק' *- ניחש נכונה את התמונה שהוצגה המחזור.

HBSFC1

New member
טבלת משחק ההימורים- מחזור 7 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

HBSFC1

New member
מחזור מס' 8 יוצא לדרך! +בונוס../images/Emo77.gif

במחזור שעבר התמונה הייתה מאוד קלה.. אבל אני מבטיח שהפעם היא תיהיה טיפה יותר קשה, ולכן מס' הנק' שיקבל מנחש נכונה הוגדל ל-5 נק'. הכללים למי ששכח: אז ככה זה הולך. המטרה שלכם כמובן זה לזהות את השחקן שמעוות בתמונה, המזהה נכונה את השחקן, יקבל לזכותו 5 נק'! את הניחוש שלכם אתם שולחים לי בהודעה פרטית בלבד!!!!! ויש לכם ניחוש אחד בלבד.ניחוש שתכניסו בפורום יימחק ואף תיקנסו בנק'. שם השחקן שבתמונה ייתגלה מיד בתחילת המחזור, וכן שם הזוכים שהצליחו לנחש נכונה. הפעם: שחקן כדורגל ישראלי. בהצלחה! להלן משחקי מחזור מס' 8: 1. מכבי נתניה-הפועל תל אביב 2. מ.ס. אשדוד-מכבי חיפה 3. הפועל נצרת עילית-בני סכנין 4. הפועל פתח תקוה-מכבי פתח תקוה 5. בני יהודה ת"א-הפועל כפר סבא 6. עירוני ראשון לציון-מכבי הרצליה 7. הפועל אשקלון-עירוני ניר רמת השרון 8. הפועל עכו-הפועל באר שבע 9. הפועל חיפה-הכח עמידר רמת גן 10. הפועל קרית שמונה-הפועל רעננה 11. מכבי עירוני טירת הכרמל-הפועל מרמורק 12. מכבי השקמה חן-מכבי צור שלום 13. אברטון-טוטנהאם 14. פולהאם-צ'רלטון 15. פורטסמות-מידלסברו 16. מילאן-אינטר המשחק שתצטרכו לנחש הוא המשחק בין מילאן לאינטר(תחרות מס' 16) את התוצאות יש להכניס עד יום שישי ב-4.

מוצארט

New member
הניחושים שלי

1. מכבי נתניה-הפועל תל אביב - 2 2. מ.ס. אשדוד-מכבי חיפה - 2 3. הפועל נצרת עילית-בני סכנין - X 4. הפועל פתח תקוה-מכבי פתח תקוה - 2 5. בני יהודה ת"א-הפועל כפר סבא - X 6. עירוני ראשון לציון-מכבי הרצליה - X 7. הפועל אשקלון-עירוני ניר רמת השרון - 1 8. הפועל עכו-הפועל באר שבע - 1 9. הפועל חיפה-הכח עמידר רמת גן - 1 10. הפועל קרית שמונה-הפועל רעננה - X 11. מכבי עירוני טירת הכרמל-הפועל מרמורק - 2 12. מכבי השקמה חן-מכבי צור שלום - 1 13. אברטון-טוטנהאם - X 14. פולהאם-צ'רלטון - X 15. פורטסמות-מידלסברו - 1 16. מילאן-אינטר - 1 תוצאה: 3:1 למילאן תמונה קשה השבוע...

henry987

New member
הניחוש שלי

1. מכבי נתניה-הפועל תל אביב=2 2. מ.ס. אשדוד-מכבי חיפה=2 3. הפועל נצרת עילית-בני סכנין=2 4. הפועל פתח תקוה-מכבי פתח תקוה=2 5. בני יהודה ת"א-הפועל כפר סבא=X 6. עירוני ראשון לציון-מכבי הרצליה=2 7. הפועל אשקלון-עירוני ניר רמת השרון=1 8. הפועל עכו-הפועל באר שבע=2 9. הפועל חיפה-הכח עמידר רמת גן=X 10. הפועל קרית שמונה-הפועל רעננה=1 11. מכבי עירוני טירת הכרמל-הפועל מרמורק=1 12. מכבי השקמה חן-מכבי צור שלום=2 13. אברטון-טוטנהאם=X 14. פולהאם-צ'רלטון=1 15. פורטסמות-מידלסברו=1 16. מילאן-אינטר=1 2-0

שלי

1. מכבי נתניה-הפועל תל אביב-2 2. מ.ס. אשדוד-מכבי חיפה-2 3. הפועל נצרת עילית-בני סכנין-X 4. הפועל פתח תקוה-מכבי פתח תקוה-2 5. בני יהודה ת"א-הפועל כפר סבא-X 6. עירוני ראשון לציון-מכבי הרצליה-1 7. הפועל אשקלון-עירוני ניר רמת השרון-2 8. הפועל עכו-הפועל באר שבע-2 9. הפועל חיפה-הכח עמידר רמת גן-X 10. הפועל קרית שמונה-הפועל רעננה-1 11. מכבי עירוני טירת הכרמל-הפועל מרמורק-X 12. מכבי השקמה חן-מכבי צור שלום-1 13. אברטון-טוטנהאם-2 14. פולהאם-צ'רלטון-1 15. פורטסמות-מידלסברו-1 16. מילאן-אינטר-1 2-1 למילאן

דארקו

New member
הניחוש שלי!!!

1. מכבי נתניה-הפועל תל אביב - X 2. מ.ס. אשדוד-מכבי חיפה - 2 3. הפועל נצרת עילית-בני סכנין - 2 4. הפועל פתח תקוה-מכבי פתח תקוה - X 5. בני יהודה ת"א-הפועל כפר סבא - 1 6. עירוני ראשון לציון-מכבי הרצליה - 2 7. הפועל אשקלון-עירוני ניר רמת השרון - 1 8. הפועל עכו-הפועל באר שבע - 1 9. הפועל חיפה-הכח עמידר רמת גן - 1 10. הפועל קרית שמונה-הפועל רעננה - 1 11. מכבי עירוני טירת הכרמל-הפועל מרמורק - 1 12. מכבי השקמה חן-מכבי צור שלום - X 13. אברטון-טוטנהאם - 2 14. פולהאם-צ'רלטון - 1 15. פורטסמות-מידלסברו - X 16. מילאן-אינטר - 1 תוצאה: 1-0 מילאן

Lior Sarosi

New member
הינה שלי

הפועל תל אביב מכבי חיפה נצרת עלית מכבי פתח תיקווה X ראשון אשקלון X עמידר קרית שמונה טירת הכרמל השקמה אברטון X מידלסברו מילאן תוצאה מילאן אינטר 1-0 למילאן

HBSFC1

New member
הפעם השחקן שבתמונה המעוותת הוא...

משה ביטון מבני יהודה!אף אחד לא הצליח לנחש נכונה את חידת התמונה, חוץ מהמשתמש Lior sarosi! שיקבל לזכותו עוד 5 נק'!

למעלה