תוצאות משחק ההימורים- מחזור 8

HBSFC1

New member
תוצאות משחק ההימורים- מחזור 8 ../images/Emo41.gif

השחקן שהייתם צריכים לנחש השבוע היה לא אחר מ- משה ביטון כל הכבוד למשתמש Lior Sarosi היחידי שהצליח לגלות את התמונה! ליאור סרוסי*-13 נק' דארקו*- 10 נק' אוהד באר שבע בנשמה- 7 נק' הנרי987- 6 נק' מוצארט- 1 נק' * ניחש נכונה את התוצאה במשחק בין מילאן-אינטר.

HBSFC1

New member
הטבלה- מחזור מס' 8 ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

חילופי מקומות בראשות הטבלה!

HBSFC1

New member
מחזור מס' 9 יוצא לדרך! +בונוס../images/Emo77.gif

הבונוס השבוע שעבר היה טיפה קשה... אבל הפעם החלטתי להזניח לשבוע אחד את עיוות התמונות ולנסות לתת לכם לזהות תמונה אבל הפעם תמונה של שחקן כדורגל ישראלי בילדותו... נקווה שלא יהיה לכם קשה גם במחזור הזה! הפעם: זהה את הילד! אממ השחקן יותר נכון
- מליגת העל. שיהיה בהצלחה לכולם! * דרך אגב לא לשכוח את כל הניחוש של כל אחד להעביר אליי במסר פרטי בלבד!!! להלן מחזור מס' 9: 1. בני יהודה ת"א-מכבי תל אביב 2. בית"ר ירושלים-מכבי נתניה 3. הפועל תל אביב-מ.ס. אשדוד 4. בני סכנין-הפועל פתח תקוה 5. הפועל כפר סבא-מכבי פתח תקוה 6. מכבי הרצליה-הפועל ירושלים 7. הפועל קרית שמונה-הפועל חיפה 8. הכח עמידר רמת גן-הפועל עכו 9. מכבי באר שבע-הפועל אשקלון 10. הפועל רעננה-עירוני ניר רמת השרון 11. הפועל מרמורק-מכבי כפר קנא 12. מכבי עירוני קרית אתא-מכבי עירוני טירת הכרמל 13. צ'לסי-ליברפול 14. ארסנל-טוטנהאם 15. אברטון-בירמינגהאם 16. בורוסיה מינשנגלדבאך-הרטה ברלין המשחק שאותו תצטרכו לנחש בו את התוצאה המדוייקת הוא בין הכח עמידר ר"ג לבין הפועל עכו(8). בהצלחה.

Lior Sarosi

New member
הינה שלי

X 1 1 X 1 2 1 1 X 1 1 2 1 1 1 2 התוצאה שתיהיה בין רמת גן לעכו 1-0 לרמת גן

הניחוש שלי

1. בני יהודה ת"א-מכבי תל אביב x 2. בית"ר ירושלים-מכבי נתניה 1 3. הפועל תל אביב-מ.ס. אשדוד 1 4. בני סכנין-הפועל פתח תקוה 2 5. הפועל כפר סבא-מכבי פתח תקוה 1 6. מכבי הרצליה-הפועל ירושלים x 7. הפועל קרית שמונה-הפועל חיפה 1 8. הכח עמידר רמת גן-הפועל עכו x 0-0 9. מכבי באר שבע-הפועל אשקלון 1 10. הפועל רעננה-עירוני ניר רמת השרון x 11. הפועל מרמורק-מכבי כפר קנא 2 12. מכבי עירוני קרית אתא-מכבי עירוני טירת הכרמל x 13. צ'לסי-ליברפול 1 14. ארסנל-טוטנהאם 1 15. אברטון-בירמינגהאם x 16. בורוסיה מינשנגלדבאך-הרטה ברלין x

zuli4

New member
הניחוש שלי..

1. בני יהודה ת"א-מכבי תל אביב = X 2. בית"ר ירושלים-מכבי נתניה = 1 3. הפועל תל אביב-מ.ס. אשדוד = 1 4. בני סכנין-הפועל פתח תקוה = X 5. הפועל כפר סבא-מכבי פתח תקוה = 2 6. מכבי הרצליה-הפועל ירושלים = 1 7. הפועל קרית שמונה-הפועל חיפה = X 8. הכח עמידר רמת גן-הפועל עכו = X 9. מכבי באר שבע-הפועל אשקלון = 1 10. הפועל רעננה-עירוני ניר רמת השרון = 1 11. הפועל מרמורק-מכבי כפר קנא = 1 12. מכבי עירוני קרית אתא-מכבי עירוני טירת הכרמל = 2 13. צ'לסי-ליברפול = 1 14. ארסנל-טוטנהאם = 1 15. אברטון-בירמינגהאם = 1 16. בורוסיה מינשנגלדבאך-הרטה ברלין = X

דארקו

New member
שלי../images/Emo26.gif

1. בני יהודה ת"א-מכבי תל אביב x 2. בית"ר ירושלים-מכבי נתניה 1 3. הפועל תל אביב-מ.ס. אשדוד 1 4. בני סכנין-הפועל פתח תקוה 2 5. הפועל כפר סבא-מכבי פתח תקוה X 6. מכבי הרצליה-הפועל ירושלים x 7. הפועל קרית שמונה-הפועל חיפה 1 8. הכח עמידר רמת גן-הפועל עכו 1 2-0 9. מכבי באר שבע-הפועל אשקלון 1 10. הפועל רעננה-עירוני ניר רמת השרון 1 11. הפועל מרמורק-מכבי כפר קנא 2 12. מכבי עירוני קרית אתא-מכבי עירוני טירת הכרמל 1 13. צ'לסי-ליברפול 1 14. ארסנל-טוטנהאם X 15. אברטון-בירמינגהאם 1 16. בורוסיה מינשנגלדבאך-הרטה ברלין x

HBSFC1

New member
ההימור שלי...

1. בני יהודה ת"א-מכבי תל אביב x 2. בית"ר ירושלים-מכבי נתניה 1 3. הפועל תל אביב-מ.ס. אשדוד 1 4. בני סכנין-הפועל פתח תקוה 2 5. הפועל כפר סבא-מכבי פתח תקוה 1 6. מכבי הרצליה-הפועל ירושלים 1 7. הפועל קרית שמונה-הפועל חיפה 1 8. הכח עמידר רמת גן-הפועל עכו 1 1-0 9. מכבי באר שבע-הפועל אשקלון X 10. הפועל רעננה-עירוני ניר רמת השרון 1 11. הפועל מרמורק-מכבי כפר קנא 1 12. מכבי עירוני קרית אתא-מכבי עירוני טירת הכרמל 1 13. צ'לסי-ליברפול 1 14. ארסנל-טוטנהאם 2 15. אברטון-בירמינגהאם 1 16. בורוסיה מינשנגלדבאך-הרטה ברלין 1

יש מקום ראשון,ההימור שלי

1. בני יהודה ת"א-מכבי תל אביב-2 2. בית"ר ירושלים-מכבי נתניה-1 3. הפועל תל אביב-מ.ס. אשדוד-1 4. בני סכנין-הפועל פתח תקוה-2 5. הפועל כפר סבא-מכבי פתח תקוה-1 6. מכבי הרצליה-הפועל ירושלים-X 7. הפועל קרית שמונה-הפועל חיפה-1 8. הכח עמידר רמת גן-הפועל עכו-1, 1-0 לעמידר 9. מכבי באר שבע-הפועל אשקלון-1 10. הפועל רעננה-עירוני ניר רמת השרון-1 11. הפועל מרמורק-מכבי כפר קנא-1 12. מכבי עירוני קרית אתא-מכבי עירוני טירת הכרמל-2 13. צ'לסי-ליברפול-1 14. ארסנל-טוטנהאם-1 15. אברטון-בירמינגהאם-X 16. בורוסיה מינשנגלדבאך-הרטה ברלין-2

מוצארט

New member
ההימור שלי

1. בני יהודה ת"א-מכבי תל אביב - 2 2. בית"ר ירושלים-מכבי נתניה - 1 3. הפועל תל אביב-מ.ס. אשדוד - 1 4. בני סכנין-הפועל פתח תקוה - X 5. הפועל כפר סבא-מכבי פתח תקוה - 1 6. מכבי הרצליה-הפועל ירושלים - 1 7. הפועל קרית שמונה-הפועל חיפה - 1 8. הכח עמידר רמת גן-הפועל עכו - 1 ותוצאה: 1:0 ל-ר"ג 9. מכבי באר שבע-הפועל אשקלון - X 10. הפועל רעננה-עירוני ניר רמת השרון - X 11. הפועל מרמורק-מכבי כפר קנא - 2 12. מכבי עירוני קרית אתא-מכבי עירוני טירת הכרמל - 1 13. צ'לסי-ליברפול - 1 14. ארסנל-טוטנהאם - 1 15. אברטון-בירמינגהאם - X 16. בורוסיה מינשנגלדבאך-הרטה ברלין - 1

henry987

New member
הניחוש שלי

1. בני יהודה ת"א-מכבי תל אביב=X 2. בית"ר ירושלים-מכבי נתניה=1 3. הפועל תל אביב-מ.ס. אשדוד=1 4. בני סכנין-הפועל פתח תקוה=X 5. הפועל כפר סבא-מכבי פתח תקוה=2 6. מכבי הרצליה-הפועל ירושלים=1 7. הפועל קרית שמונה-הפועל חיפה=X 8. הכח עמידר רמת גן-הפועל עכו=1-1 X 9. מכבי באר שבע-הפועל אשקלון=1 10. הפועל רעננה-עירוני ניר רמת השרון=2 11. הפועל מרמורק-מכבי כפר קנא=1 12. מכבי עירוני קרית אתא-מכבי עירוני טירת הכרמל=X 13. צ'לסי-ליברפול=1 14. ארסנל-טוטנהאם=1 15. אברטון-בירמינגהאם=X 16. בורוסיה מינשנגלדבאך-הרטה ברלין=2

HBSFC1

New member
הפעם השחקן שבתמונה הוא...

הוא לא אחר מ- אופיר חיים המשתמשים שנחשו נכונה הם: zuli4 האוהד האדום2 Lior Sarosi שיקבלו לזכותם 5 נק'! כל הכבוד

למעלה