תוצאות משחק ההימורים- מחזור 9

HBSFC1

New member
תוצאות משחק ההימורים- מחזור 9 ../images/Emo41.gif

האוהד האדום2*- 8 נק' ז'ולי7*- 10 נק' דארקו**- 10 נק' איציק- 6 נק' אוהד ב"ש בנשמה- 5 נק' מוצארט- 5 נק' הנרי987- 5 נק' ליאור*- 8 נק' ** ניחש את התוצאה בין הכח עמידר להפועל עכו. * ניחש את חידת התמונה.

HBSFC1

New member
מחזור מס' 10 יוצא לדרך! + בונוס../images/Emo77.gif

הבונוס השבוע שעבר היה טיפה יותר קל... השבוע חוזר אלינו חידת עיוות התמונות. נקווה שלא יהיה לכם במחזור הזה! הפעם: שחקן כדורגל ישראלי שנמצא בסגל של קבוצה מליגת העל. שיהיה בהצלחה לכולם! * דרך אגב לא לשכוח את כל הניחוש של כל אחד להעביר אליי במסר פרטי בלבד!!! עד השעה 16:00 בלבד! להלן משחקי מחזור מס' 10: 1. מכבי תל אביב-הפועל כפר סבא 2. הפועל נצרת עילית-הפועל תל אביב 3. הפועל פתח תקוה-מכבי חיפה 4. מ.ס. אשדוד-בית"ר ירושלים 5. מכבי נתניה-בני יהודה ת"א 6. הפועל ירושלים-הפועל באר שבע 7. הפועל אשקלון-מכבי הרצליה 8. עירוני "ניר" רמת השרון-מכבי באר שבע 9. עירוני ראשון לציון-הכח עמידר רמת גן 10. הפועל עכו-הפועל קרית שמונה 11. הפועל חיפה-הפועל רעננה 12. מכבי כפר קנא-מכבי עירוני קרית אתא 13. בית"ר/שמשון ת"א-הפועל מרמורק 14. מכבי צור שלום-הפועל רמת גן 15. בירמינגהאם-ניוקאסל 16. צ'רלטון-בלקבורן המשחק אותו תצטרכו לנחש הוא בין הפועל ירושלים לבין הפועל ב"ש(6) בהצלחה לכולם!!!

דארקו

New member
ההימור שלי../images/Emo27.gif

1. מכבי תל אביב-הפועל כפר סבא- 1 2. הפועל נצרת עילית-הפועל תל אביב-2 3. הפועל פתח תקוה-מכבי חיפה-X 4. מ.ס. אשדוד-בית"ר ירושלים-X 5. מכבי נתניה-בני יהודה ת"א-1 6. הפועל ירושלים-הפועל באר שבע-1 2-0 7. הפועל אשקלון-מכבי הרצליה-X 8. עירוני ניר רמת השרון-מכבי באר שבע-1 9. עירוני ראשון לציון-הכח עמידר רמת גן-2 10. הפועל עכו-הפועל קרית שמונה-2 11. הפועל חיפה-הפועל רעננה-X 12. מכבי כפר קנא-מכבי עירוני קרית אתא-1 13. בית"ר/שמשון ת"א-הפועל מרמורק-1 14. מכבי צור שלום-הפועל רמת גן-X 15. בירמינגהאם-ניוקאסל-1 16. צ'רלטון-בלקבורן-X

שלי

1. מכבי תל אביב-הפועל כפר סבא-2 2. הפועל נצרת עילית-הפועל תל אביב-2 3. הפועל פתח תקוה-מכבי חיפה-2 4. מ.ס. אשדוד-בית"ר ירושלים-2 5. מכבי נתניה-בני יהודה ת"א-X 6. הפועל ירושלים-הפועל באר שבע-2 והתוצאה: 2-1 לב"ש 7. הפועל אשקלון-מכבי הרצליה-1 8. עירוני "ניר" רמת השרון-מכבי באר שבע-2 9. עירוני ראשון לציון-הכח עמידר רמת גן-X 10. הפועל עכו-הפועל קרית שמונה-2 11. הפועל חיפה-הפועל רעננה-1 12. מכבי כפר קנא-מכבי עירוני קרית אתא-1 13. בית"ר/שמשון ת"א-הפועל מרמורק-2 14. מכבי צור שלום-הפועל רמת גן-2 15. בירמינגהאם-ניוקאסל-2 16. צ'רלטון-בלקבורן-2

ההימור שלי

מכבי תל אביב-הפועל כפר סבא 2 2. הפועל נצרת עילית-הפועל תל אביב x 3. הפועל פתח תקוה-מכבי חיפה 2 4. מ.ס. אשדוד-בית"ר ירושלים 1 5. מכבי נתניה-בני יהודה ת"א x 6. הפועל ירושלים-הפועל באר שבע x 0-0 7. הפועל אשקלון-מכבי הרצליה x 8. עירוני "ניר" רמת השרון-מכבי באר שבע 1 9. עירוני ראשון לציון-הכח עמידר רמת גן x 10. הפועל עכו-הפועל קרית שמונה 2 11. הפועל חיפה-הפועל רעננה 1 12. מכבי כפר קנא-מכבי עירוני קרית אתא 2 13. בית"ר/שמשון ת"א-הפועל מרמורק x 14. מכבי צור שלום-הפועל רמת גן 2 15. בירמינגהאם-ניוקאסל 1 16. צ'רלטון-בלקבורן x

Lior Sarosi

New member
הינה שלי

מכבי תל אביב-הפועל כפר סבא X 2. הפועל נצרת עילית-הפועל תל אביב 2 3. הפועל פתח תקוה-מכבי חיפה 2 4. מ.ס. אשדוד-בית"ר ירושלים X 5. מכבי נתניה-בני יהודה ת"א 1 6. הפועל ירושלים-הפועל באר שבע X 7. הפועל אשקלון-מכבי הרצליה X 8. עירוני "ניר" רמת השרון-מכבי באר שבע 2 9. עירוני ראשון לציון-הכח עמידר רמת גן 2 10. הפועל עכו-הפועל קרית שמונה X 11. הפועל חיפה-הפועל רעננה 1 12. מכבי כפר קנא-מכבי עירוני קרית אתא 1 13. בית"ר/שמשון ת"א-הפועל מרמורק 2 14. מכבי צור שלום-הפועל רמת גן 1 15. בירמינגהאם-ניוקאסל 2 16. צ'רלטון-בלקבורן 1

HBSFC1

New member
שלי

1. מכבי תל אביב-הפועל כפר סבא- 1 2. הפועל נצרת עילית-הפועל תל אביב-2 3. הפועל פתח תקוה-מכבי חיפה-1 4. מ.ס. אשדוד-בית"ר ירושלים-X 5. מכבי נתניה-בני יהודה ת"א-1 6. הפועל ירושלים-הפועל באר שבע-X 1-1 7. הפועל אשקלון-מכבי הרצליה-2 8. עירוני ניר רמת השרון-מכבי באר שבע-1 9. עירוני ראשון לציון-הכח עמידר רמת גן-X 10. הפועל עכו-הפועל קרית שמונה-1 11. הפועל חיפה-הפועל רעננה-2 12. מכבי כפר קנא-מכבי עירוני קרית אתא-X 13. בית"ר/שמשון ת"א-הפועל מרמורק-1 14. מכבי צור שלום-הפועל רמת גן-X 15. בירמינגהאם-ניוקאסל-1 16. צ'רלטון-בלקבורן-2

henry987

New member
ההימור שלי

1. מכבי תל אביב-הפועל כפר סבא=2 2. הפועל נצרת עילית-הפועל תל אביב=2 3. הפועל פתח תקוה-מכבי חיפה=2 4. מ.ס. אשדוד-בית"ר ירושלים=X 5. מכבי נתניה-בני יהודה ת"א=X 6. הפועל ירושלים-הפועל באר שבע=2 1-0 7. הפועל אשקלון-מכבי הרצליה=2 8. עירוני "ניר" רמת השרון-מכבי באר שבע=1 9. עירוני ראשון לציון-הכח עמידר רמת גן 10. הפועל עכו-הפועל קרית שמונה=X 11. הפועל חיפה-הפועל רעננה=1 12. מכבי כפר קנא-מכבי עירוני קרית אתא=X 13. בית"ר/שמשון ת"א-הפועל מרמורק=2 14. מכבי צור שלום-הפועל רמת גן=1 15. בירמינגהאם-ניוקאסל=2 16. צ'רלטון-בלקבורן=X

מוצארט

New member
ההימור שלי

1. מכבי תל אביב-הפועל כפר סבא - X 2. הפועל נצרת עילית-הפועל תל אביב - 2 3. הפועל פתח תקוה-מכבי חיפה - 2 4. מ.ס. אשדוד-בית"ר ירושלים - 1 5. מכבי נתניה-בני יהודה ת"א - 1 6. הפועל ירושלים-הפועל באר שבע - 1 תוצאה: 2:0 לי-ם 7. הפועל אשקלון-מכבי הרצליה - 2 8. עירוני "ניר" רמת השרון-מכבי באר שבע - 1 9. עירוני ראשון לציון-הכח עמידר רמת גן - 2 10. הפועל עכו-הפועל קרית שמונה - X 11. הפועל חיפה-הפועל רעננה - X 12. מכבי כפר קנא-מכבי עירוני קרית אתא - 1 13. בית"ר/שמשון ת"א-הפועל מרמורק - 2 14. מכבי צור שלום-הפועל רמת גן 15. בירמינגהאם-ניוקאסל - X 16. צ'רלטון-בלקבורן - 2

zuli4

New member
ההימור שלי..

1. מכבי תל אביב-הפועל כפר סבא= 2 2. הפועל נצרת עילית-הפועל תל אביב= 2 3. הפועל פתח תקוה-מכבי חיפה= 2 4. מ.ס. אשדוד-בית"ר ירושלים= 2 5. מכבי נתניה-בני יהודה ת"א= X 6. הפועל ירושלים-הפועל באר שבע= 2 (1:0 קטן, זה מספיק..) 7. הפועל אשקלון-מכבי הרצליה= 2 8. עירוני "ניר" רמת השרון-מכבי באר שבע= X 9. עירוני ראשון לציון-הכח עמידר רמת גן= 1 10. הפועל עכו-הפועל קרית שמונה= X 11. הפועל חיפה-הפועל רעננה= 1 12. מכבי כפר קנא-מכבי עירוני קרית אתא= 1 13. בית"ר/שמשון ת"א-הפועל מרמורק= 1 14. מכבי צור שלום-הפועל רמת גן= X 15. בירמינגהאם-ניוקאסל= 2 16. צ'רלטון-בלקבורן= 2

HBSFC1

New member
הפעם השחקן שבתמונה הוא...

לא רוברטו קולאוטי, לא תומר חליבה, לא רביד גזל וגם לא אבישי ז'אנו..השחקן הוא לא אחר מ- אלעד בונפלד! המשתמש היחיד שהצליח לנחש נכונה הוא: דארקו שיקבל לזכותו 5 נק'! כל הכבוד!

דארקו

New member
חחח זיהיתי את זה כי יש לי תתמונה של

אלעד בונפלד במחשב חחחח
אלמלא זה, חחחח הייתי הולך גם על גזל..

למעלה