תוצאות משחק ההימורים
מחזור 10

RED OR DEAD BS

New member
תוצאות משחק ההימורים../images/Emo86.gif מחזור 10

מחזור ח-ז-ק ! הרבה ניחשו תוצאה נכונה, וגם הניחושים עצמם מצויינים, צל"ש בשבילנו( כל מי שאסמן לידו נורה ניחש נכון את התוצאה). 13 zuli4
12 ntii
10 eranpes4
10 מוצארט 9 blueman1 8 אופיר ראובן 8 RED OR DEAD BS 7 D a n n y b o y 5 AnakondA1 5 iT DiS 4 מתתיהו הגדול 4 אפמינונדס אחד המחזורים הטובים שלנו, כי לא היה את הפועל : ). יאללה
הפועל
בהצלחה ביום שני

מוצארט

New member
10 ניחושים נכונים?

יאללה, אני צריך להתחיל לשלוח טוטו. ואם תשימו לב לניקוד בלי תוצאה נכונה, מור ואני ניחשנו הכי הרבה
יפה מאוד מור!

מוצארט

New member
../images/Emo41.gifקפיץ קפוץ!../images/Emo41.gif

הטבלה מעודכנת! הרבה אקשן צפוי לנו במחזור האחרון!

מחר פ"ת ואף אחד לא..

טורח לדבר על המשחק.. טוב,אני לא מאשים אתכם,כי זה באמת כואב לדבר על הקבוצה הזאת,אבל בכל זאת,זה אתר האוהדים,אז אולי כדאי שאני יתחיל.. קהל רב,אני לא מאמין שיהיה,אני יהיה בת"א בכל אופן,אצל חברים. קראתי מקודם על יינון,ואני לא מבין דבר אחד!! למה יינון פותח על הספסל כל הזמן,ומה זה נותן למאמן שמכניס אותו בכל משחק למשך דקה וחצי,אז מה הוא מצפה..שיינון יבקיע או יעשה מהלך מבריק. מתי תבין, אלי כהן יקר,שיינון הוא חלוץ טבעי,וכמו מזרחי,התפקיד שלו זה לקבל כדור לרגל,ולא לחלק אותו לאפריאט... חומר למחשבה.

מוצארט

New member
אני חושב אלי כהן מבין

קצת יותר ממך וממני. יתרה מזו, המאמן מכיר את היכולת ואת הכושר של כל שחקן ושחקן, זה שהוא מאמין במזרחי ולא בצעירים זה כבר משהו אחר. משום-מה, אני מקבל את התחושה, שכולם חושבים שינון "תותח", רק בגלל אחיו הגדול. אני התרשמתי הרבה יותר משרון לוי ומאפריאט מאשר ינון.

למעלה