תוצאות נטילת אומגה 3

אורזיגל

New member
תוצאות נטילת אומגה 3

רז בן 10.5, נוטל אומגה 3 (קרלסון) מזה כחודש וחצי, 15-20 מ"ל ביום. לא נצפו אצלנו שינויים דרמטיים כמו אצל אחרים שכתבו כאן. נראה היה לי כי נהיה רגוע יותר, אך לא ידעתי אם לייחס זאת לשמן או לכך שנמצא בתקופה טובה עכשיו. שלשום בעת ביקורי בבית הספר, אמרה לי המורה המשלבת שלו כי בזמן האחרון הוא רגוע יותר ומשתף פעולה. מחנכת הכיתה ציינה באזני כי בזמן האחרון יוצר הרבה אינטרקציות תקשורתיות לצורך תקשורת (ולא לצורך מילוי צרכים שלו). שתיהן לא ידעו על האומגה.

גם אצלנו היה משהו דומה

לא קרה שום שינוי דרמטי, אבל לאחר כשבוע מתחילת מתן השמן קיבלנו דיווח מהגן שתומר הרבה יותר קשוב, רגוע ומשתף פעולה. דרך אגב, את השמן שרכשתי מ-VITAMINLADY, קיבלנו לבסוף בעלות מטורפת של 94$ ל-2 בקבוקים, פלוס 54 ש"ח מע"מ. יום טוב, דורית

אורזיגל

New member
אצלנו המשלוח הגיע אחרי חודשיים

העלות 92$ ותוספת של 75 ש"ח מע"מ. אחי חזר לאחרונה מארה"ב והביא לי מספר בקבוקים, כך שזה יצא יותר זול. כמו שכבר ייעצו פה בעבר הכי כדאי להזמין דרך האינטרנט, לשלוח לכתובת בחו"ל ולהביא לארץ לבד, כמובן שזה מתאים אם מיהו שמכירים נוסע לחו"ל. מלבד זאת, באתר הזה, לא נענו למיילים ששלחתי להם לצורך בירור מה קורה עם החבילה וכשענו היו ממש דוחים.

כנ"ל

כתבנו להם מיילים, והתשובה היתה בגדול ש"זה מה יש". אנחנו מנסים עכשיו דרך חברת האשראי לבטל את החיוב בגין המשלוח כשהעילה היא רכישת אינטרנט במסגרתה לא צוינה עלות המשלוח. סיכוי קלוש, אבל אולי... דורית

ענתשמר

New member
אני נוסעת לארה"ב

בתאריך 18.6 וחוזרת ב-26.6. אני יכולה לנסות להביא 2 בקבוקים של שמן דגים וכך לחסוך דמי-משלוח. אישי ימשיך ללוס-אנג'לס ויחזור שבוע אחריי, וגם הוא יכול לנסות להביא 2 בקבוקים. אני כותבת "לנסות" כי אני לא יודעת אם נצליח למצוא (במיוחד הוא, שנמצא כל-הזמן בכנס בתוך האוניברסיטה). כנראה שיש "וויטמין שופ" במקום אליו אנחנו נוסעים (צ'אפל-היל, קרוליינה הצפונית) וראיתי שהם משווקים את השמן של קרלסון. לפי מה שהופיע באתר, המחיר הוא 35 דולר לבקבוק הגדול. אז מי שמעוניין ייבקש, וכשההזמנה תהיה מלאה אני אבקש סליחה ממי שלא הספיק... ענת שמר.

למעלה