תוצאות נשים - טורנירים...

oren987

New member
תוצאות נשים - טורנירים...../images/Emo47.gif

אז כאמור בארה"ב סמאשנובה (לצערי הרב מאוד), מודחת כבר בשלב הראשון!! קלייסטרס ברבע הגמר לאחר ניצחון על טו. ריימונד מנצחת את סוגיאמה. שונסי טאסנג´ורן וקרמר גם עולות לשמינית הנין, הוסרובה וגראנדה בחוץ!!! בפולין - גם כמה הפתעות: סאפינה (האחות הקטנה של סאפין), מדיחה את המדורגת 2 בטורניר - שניידר!! ריטנר מפתיעה את המדורגת 1 - פארינה אליה (מהנבחרת שלי) . רואנו פאסקל מנצחת את סוצ´ה (המדורגת 4). ואילו ויקאריו, זאבונרבה, נגיובה ומגי סרנה ממשיכות הלאה!!

oren987

New member
תוצאות נשים - סטנפורד המשך...../images/Emo47.gif

סטנפורד: שמינית גמר: ונוס היום בלילה מול שונסי קורניקובה מול פראקוסיה סלש ברבע הגמר (לאחר ניצחון על טאסאנג´ורן) ומחכה למנצחת בין ריימונד ללארבין (שהדיחה בסיבוב הראשון את הנין!!). בשמינית: באדנובה מול ז´אנקוביץ כאשר קלייסטרס תחכה למנצחת בינהן!! דוקיץ ברבע הגמר (לאחר שניצחה את מרטינז) ושם היא תפגוש את דבנפורט שהדיחה את קרמר!! (ניצחון ראשון בסבב מאז הפציעה)!!

oren987

New member
רבע הגמר בפולין כולל את: ../images/Emo47.gif

ריטנר (שהדיחה את פארינה אליה) מול נגיובה (6 בטורניר). סאנצ´ז-ויקאריו (3 בטורניר) מול גארבין. זאבונרבה מול רואנו פאסקל. מגי סרנה מול סאפינה (האחות הקטנה של..., שהדיחה את שניידר).

oren987

New member
פולין- ויקאריו בחוץ ועוד ברבע.../images/Emo47.gif

כאמור גרבין מנצחת את ויקאריו - 6-1 6-1!! ועולה לחצי הגמר!! שם היא תפגוש את נגיובה (6), שניצחה את ריטנר!! גם זאבונרבה בחצי הגמר לאחר ניצחון על רואנו פאסקל 2-6 6-4 7-5. המשחק האחרון ברבע בין סאפינה למגי סרנה טרם החל!!

hillly377

New member
סאפינה, מאיפה היא נחתה לנו?

מאיפה היא הגיעה? זו פעם ראשונה שאני אישית שומעת עליה וזה קצת מפתיע כי נראה שהיא שחקנית ממש לא רעה (אם היא ניצחה את שנידר) וחוץ מזה היא "האחות של"... מישהו שמע עליה קודם?! אז הנה קצת פרטים... היא סה"כ בת 16 ומתנשאת לגובה של 1.82 מטר! כרגע היא נמצאת בדירוג השיא שלה שהוא 188 (כנראה מהסיבה שהיא נכנסה לסבב רק לפני שנה וחצי במקום ה732 כשעדיין לא מלאו לה 15). לפני שנה בוימבלדון היא הגיעה לגמר בטורניר הצעירים. מאמנת אותה אמא שלה ואני בטוחה שגם אח שלה נותן לה כמה עצות פה ושם... טוב, זה כל מה שחשוב להגיד עליה, אני מוסיפה תמונה וגן קישור קטן למי שרוצה לקרוא עליה עוד קצת...

נראה לי שדיברו עליה בפורום קצת

לפני כמה חודשים, או בסביבות הרולאן גארוס למה לכל הסלאביים, אז לגברים ולנשים קוראים בשמות שונים? דוגמת סאפין וסאפינה??

evia86

New member
להבדיל בן זכר לנקבה

לא שאני סלאבי אבל מהידע שלי מוסיפים ה לבחורה בשביל לזהות את המין שלה

oren987

New member
ונוס וקורניקובה ברבע בסטנפורד!../images/Emo47.gif

יתמודדו אחת מול השניה!! רבע השני - ריימונד מול סלש!! והשאר כרגיל: דוונפורט נגד דוקיץ קלייסטרס ככל הנראה נגד באדנובה

oren987

New member
באדנובה בחוץ...../images/Emo47.gif

הודחה ע"י יאנקוביץ שתתמודד ברבע מול קלייסטרס!!

chany

New member
ונוס אוהבת לעשות חופשרת

אבל לטורנירים הגדולים היא מגיעה בגדול. לצערי.אני מעדיפה את קפריאטי ודאבנפורט.

למעלה