תוצאות סקירה...

סאלי33

New member
תוצאות סקירה...

אז ככה העובר תקין לחלוטין - התחלה מצויינת, ממין זכר...כמו בהריון הקודם שנגמר בלידה מוקדמת - איזה פחד. ועוד גילוי מטריד ביותר - פתאום נדמה שיש לי מחיצה ברחם - מאיפה היא הופיעה פתאום? אחרי אינספור א"ס וגם היסטרסקופיה...בכל מקרה אני מאוד לחוצה!! מה זה אומר? האם זה מה שגרם ללידה המוקדמת? מה הסכויים של ההריון הזה? יצאתי מהסקירה ממש מבואסת :( אם למישהי יש תשובות אני מאוד אשמח לקבלן

מי ערך את הסקירה../images/Emo35.gif

ראשית, ברכות לסקירה הטובה! לא קל שזה מין זהה, אבל אפשר לחשוב על זה כתיקון, הזדמנות חדשה. קשה לי להאמין שצצה מחיצה. יכול להיות שזה BAND
מה בדיוק כתבו לך
מי ערך את הסקירה ומי את ההיסטרוסקופיה

סאלי33

New member
מחיצה

הי אמא של פילפלון, פרופ אחירון ערך את הסקירה ופרופ גולדנברג עשה בזמנו את ההיסטרסקופיה. אחירון אמר שמדובר במחיצה לא גדולה יחסית, כלומר הרחם נראה בצורה של לב כאשר המחיצה "מכניסה אותו פנימה במרכז". הוא אמר גם שאפשר לפספס מחיצה כזאת בהיסטרסקופיה.יש לציין שפה פעם ראשונה שאני עוברת א"ס תלת מימד. כנאה שאם זה היה הריון ראשון לא הייתי כל כך מודאגת אבל לאור העבר אני חוששת שאולי זו היתה הסיבה ללידה המוקדמת בפעם הקודמת ואז מה ניתן לעשות עכשיו? ומה הסכויים של ההריון הנוכחי? תודה סאלי

שני רופאים מעולים

קשה להניח שטעו. אולטרהסאונד תלת מימדי אכן יעיל למדי באבחון מחיצות. הוא כתב מה הגודל שלה? אני מבינה שהיא ממש ברום הרחם, נכון
מחיצה עלולה לגרום ללידה מוקדת, אבל אז זו לרוב מחיצה מאוד משמעותית שאני לא מאמינה שהיו מפספסים אותה בהיסטרוסקופיה, לכן, מאמינה ומקווה שהמחיצה לא תפריע כאן. את חושבת שחוות דעת נוספת תרגיע אותך
אם כן, לכי על זה.

למעלה