תוצאות סקר מצדה

glitter8

New member
תוצאות סקר מצדה

בסקר השתתפו 6 מחברי הפורום, גולש אחד היה פעם 1 במצדה, 0 גולשים דיווחו על שתי הופעות (לדעתי רונן פספס פה משהו...?) גולש אחד דיווח על 3 הופעות, שני גולשים דווחו על 4 הופהות ושניים, מורעלים במיוחד על 5 הופעות אף אחד לא הודה שלא היה מעולם בהופעה במצדה, (הגולשת י' מתבקשת להודות באשמה...
) בקרוב סקר חדש. סופשבוע נעים לכולם

sarita4

New member
מי זה המורעל השני?

אני היתי ב5 הופעות במצדה הראשונה ב99' השניה עם ענבל לפני שנה אוקטובר 2005 שלישית עם הפורום יולי 2006 רביעית אוקטובר 2006 וחמישית יולי 2007

glitter8

New member
אכן, כמעט שנתיים...

נראה לי שהמורעלים השניים זה משפחת שמיר-קובוס... הסקר הבא...בחונטוס..כבר עולה לאויר!

romens

New member
לא הבנתי

0 גולשים דיווחו על שתי הופעות (לדעתי רונן פספס פה משהו...?) מז"א? ומתי ההופעה של ברוזה לבד?

glitter8

New member
התכוונתי

שראית את מצדה פעמיים (למיטב זכרוני) ואף אחד לא סימן בסקר שהוא ראה פעמיים אז חשבתי שלא השתתפת בסקר.

handlessman

New member
למה זמן כזה קצר לסקר?

לא היית יכולה לחכות עד שאני אחזור? חח

YulaShpil

New member
מצטרפת לתלונות על הזמן הקצר

אבל יש לי תירוץ, ויש פה מספיק אנשים שיעידו על סיבוכיות ארגון חתונה תוך כדי עבודה... ומתפקדת למדרגת ה"0 פעמים ראיתי הופעה במצדה" (הממ... וידאו/DVD נחשב?)

glitter8

New member
טוב- נעשה סקר על משך הסקר../images/Emo13.gif

עד עכשיו החלפתי סקר פעם בשבוע, נראה לי מספיק זמן, אך לטובת המתחתנים/ות למינהם, (נו טוב, זה די ברור לי מי הבאה בתור...
) אני אשאיר את הסקר יותר זמן, ולא, יעל, די וי די לא נחשב! אלא אם כן את מתחילה לראות אותו ב-3 בלילה רצוף עד הבוקר...תוך כדי שירה וריקודים... יש רעיונות לסקר הבא?

למעלה