תוצאות סקר קודם+סקר חדש פורסם

always be me mc

New member
תוצאות סקר קודם+סקר חדש פורסם../images/Emo70.gif

הנה כאמור הסקר הקודם(שהסתיים בלא הכרעה)
המ.. עליי להגיד שאני דיי מאוכזבת מתוצאות הסקר הקודם למרות שאפשר להבין זאת כי אלו שכן היו בפורום אז היו מעטים ומעטים קיבלו את הידיעות על הסדרה החדשה בכיכובה(אשר בפעם האחרונה ששמענו הייתה בסוף ללא שם אז אל תתנסו לסקר לבלבל אתכם) למרות שהיה אפשר לבדוק בהודעות מומלצות.. חיפשתי וגיליתי שם שיש מידע על הסדרה אז הנה לכל מי שלא ידע: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1620&msgid=95126852 כמו כן קשה יהיה להסתיר את אכזבתי למראה הפורום שהיה שומם במשך היום, ולא בגלל שזה יום אחד קורה אלא כי זה ידוע שכאשר אני או אדם בעיקר(לא רק אבל בעיקר ותודו שזה נכון) לא נוטלים יוזמה אז לא זז פה כלום וחבל.. חבל שזה ככה אני מקווה מאוד שדברים ישתנו כדי שנוכל לחגוג בעוד כ-3 חודשים(ומשהו) את יום הולדתו הראשון של הפורום.. (אגב מה קורה עם פינת האירוח, מצא את ההבדלים בתמונות ומצעד התסרוקות?
)
דבר נוסף: לא לשכוח להצביע לסירטון. חבל שרק שלי, נטלי ואני הצבענו למרות שבעיקרון כל חברי הפורום יכולים להצביע מתוך כבוד לחבריהם(ואם אני לא טועה סיוון ונטלי עשו סירטונים במיוחד לתחרות אז חבל שהם לא מקבלים את הכבוד הראוי להם) אז זהו אתם מוזמנים להגיב.. ואל תתפלאו אם בשבוע הבא אני כלל לא אהיה פה כי אחרי הכל אני לא סופרוומן ויש לי 5 בגרויות(תקשורת, חיבור, ספורט, אישות, דינים)+מתכונת במתמטיקה(באותו יום של ספורט) כמו כן יש מקום לציין שזו לא האשמה אלא פשוט בקשה(ותחנונים כשאני נזכרת בכל הבגרויות הקרבות) לקחת אחריות ויזמות

אירוח-אם הכוונה אלי יצרתי קשר

עם המתארחת והפינה תיפתח ביום חמישי
חח,,אני נשמעת כמו מורה את פינת המשחק אני אפתח מחר

הצבעתי לסקר..ואמ..בקשר למשפט:

""אלא כי זה ידוע שכאשר אני או אדם בעיקר(לא רק אבל בעיקר ותודו שזה נכון) לא נוטלים יוזמה אז לא זז אני חושבת שזה לא נכון
גם אני וגם סיון וגם נטלי משקיעות הרבה בפורום וכל הימים בשבוע רואים שכולם מגיבים ולא רק את[טוב את כן כי את המנהלת]ולא רק אדם
זה לפעמים פוגע שאומרים ככה-לתשומת ליבך-תחשבי שאת היית קוראת את זה מהצד ולא בתור מנהלת
כולם משקיעים בפורום
אני נמצאת פה יום יום לפחות 5פעמים ביום ואני בטוחה שכולם עושים ככה את יכולה לבדוק מי היה בפורום מיום ראשון עד היום ותראי מי משקיע
ושוב לא באתי לפגוע או משהו
ולא באתי לריב-אני עצבנית-חח סתם אני לא עצבנית
בכלל לא

always be me mc

New member
עונה:

המטרה היא כלל לא להעליב. נראה לך? אני מברכת כל יום שאת, סיוון ונטלי פותחים משהו רק מה? א. לפעמים זה עם דחיפה קטנה מצד ההנהלה(שלא מקבלת על כך קרדיט לעיתים ולא מתלוננת
) ב. מה לעשות שאני ואדם בעיקר יושבים כמה שעות/ימים/שבועות ואטאבר וחושבים בדוגרי כיצד לסייע/לעורר את הפורום. שלא נדבר על כל העזרה שלו בטקס פרסי המילאנו שלא תסולא בפז..(אני כבר לא זוכרת עד כמה מאוחר ישנתי בגלל הטקס הזה) וזהו אסיים עם טקס המילאנו שזה בערך הפרוייקט הכי גדול שהיה בפורום עד עכשיו אם אינני טועה. וזהו אני חושבת שהוכחתי טענתי ולמרות שאת משקיעה גם לא מעט אבל בעיקר בעיקר מי מזיז את הפורום מבחינת רוב הדברים ולא רק פינות פה ושם? תחשבי על זה. ואה כן טענתך שזה פוגע לא ממש מקובל עלי(מהסיבה שמתוך כבוד אליך אני לא אציין בפורום) וזהו. דיי להיות עצבנית ויותר מזה דיי להיות ווכחנית כשאת רחוקה מלדעת את כל העובדות(ובואי נודה בזה בתור מנהלת פורום שכמעט כל חברי הפורום באיי סי קיו או במסנג'ר שלה. למי יש תמונה יותר כוללת לך או לי?) ואת לא הולכת לגרור אותי על גבי הפורום לויכוח סטייל מילנה והילה כי ממש ממש אין לי כוח על זה ואחרי השנה שהייתה לי באמת מגיעה לי הפסקה.

גל מה שאת עושה זה מקודש

את מתנדבבת ועוזרתהמון ואולי במקום להגיד את ואדם פשוט תהפכי אותו לאדום או למנהל-ואז זה יהיה יותר ברור ששניכם עובדים הי קה בתור מנהלים
לתושמת ליבך.. ואני ממש לא רציתי לפתוח דיון על זה אבל הפורום צריך עוד אנשים אי אפשר לבנות את רומא עם 5 פועלים
נכון
עוד 3 חודשים הפורום יחגוג יומלד ואני מקווה שכ אלו שהלכו יחזרו כי אני בטוחה שיהיו מספר ספיישלים ענקים בפורום

always be me mc

New member
אדום=מומחה ורק מומחה בענייני אליסה יקבל אדום

או אדם שפשוט יעדכן הרבה הרבה בחדשות אליסה ואלו יותר אנו מאשר אדם אם להגיד את האמת(אם כבר אז אולי סיון אני לא חושבת שבא לה) וכחול נוסף ממש לא נחוץ עכשיו כי הפורום מספיק כחלחל כמו דרדס למרות שאני אשקול זאת בכל אופן כמו כן שאי אפשר פורום של 5 אנשים. מה את חושבת שאני ואדם לא ניסינו מספיק לפרסם עד שיצא מכל החורים?(את לא זוכרת את כל הטענות של הילה ומילנה על המסרים שאנו שולחים כדי שיצטרפו לפורום?) בשורה התחתונה לא להתלונן עד שלא ניסית לפחות פעמיים, שלושה וגם אחרי התקרית ההיא ממש אין לי חשק שיצעקו/יכעס/יריבו איתי שוב. דבר נוסף תחשבי על זה יש יותר מ-5 חברי פורום אבל לחלקם המחשבים מקולקלים וכדומה ולחלקם יש הרבה הרבה לימודים וכדי להוכיח אותך אני סופרת(נגיד שאני, את, אדם, נטלי, סיוון, חופית, חן, יעל) ראית ? יש יותר מ-5. הבעיה היא העניין של הזמינות וזה דבר אחר לגמרי שאין לנו שליטה עליו. והאמת? בתור מישהי שלא תעיז לגעת במחשב שבוע הבא בגלל כל הבגרויות אז אני לגמרי מבינה אותם. ודבר אחרון אם את רוצה להמשיך בדיון הזה תעשי את זה על גבי מסרים... אחרת אני אשקול להתחיל למחוק

YaEl 15

New member
לגבי הסקר ---

אני חושבת שכל הפרוייקטים שאליסה עושה הם ממש נחמדים, אבל כדאי שהיא תתחיל לחשוב על לבנות משפחה.

למעלה