תוצאות קרב הגירסאות-המשך

תוצאות קרב הגירסאות-המשך../images/Emo70.gif

הגירסה האוהבה בפעם השניה היא: המקסיקנית!!!!!!!!! מקסיקו:9 קולות ארגנטינה:2 קולות בלבד השחקנים!!!! המנצח הגדול שלנו הפעם הוא:::: קוקו(תומאס-ארגנטינה) הניקוד: כריסטיאן(ג'ובאני)---49 אנחליקה(ויקו)---45 קרלה(פילאר)---39 ג'ק(תומס)---31 _________________________________________________________________ דייגו(גידו)---29 ויקטוריה(ויקו)---39 מיכאלה(פילר)---36 קוקו(תומאס)---51 השוואות: כריסטיאן מול קוקו: קוקו הוא המנצח!!! אנחליקה מול ויקטוריה: אנחליקה היא המנצחת!!! קרלה מול מיכאלה: קרלה היא המנצחת!!! ג'ק מול קוקו: כמובן שקוקו הוא המנצח... נשאר לי רק לאחל לקוקו בהצלחה בספיישלח סיום קרב הגירסאות...

אני חושב שהיית צריכה לשרשר

להודעה הקודמת
בקצב הזה, אנחנו לא נוכל לראות את כל ההודעות של אותו יום בעמוד הראשון וזה ממש לא טוב
אני חושב שכדאי שתתחילו לצמצם את מס' ההודעות שנפתחות ביום, במיוחד כשמשהו קשור לשהו אחר
אולי אני היחיד שחושב כך
אבל אני חושב שאני צודק

bigmomentom

New member
מסכימה לחלוטין

הפורום מפוצץ מאנשים ומהודעות. חובה לנצל"ש! צריך לעזור לגבי.

גם אני חושבת ככה אבל..

זה פשוט כדי שתתייחסו אחרי שעה שעתיים גבי.... תכניב את זה לתוצאות הקודמות... בעצם מחר בבוקר טוב?!?! תודההההההההההההההההההההההההההה

ליתר דיוק../images/Emo26.gif

20 הודעות חדשות נפתחו היום, 2 הודעות מתוכן זה האוף ושרשור בוקר טוב ואם לא נחשיב אותם
18 הודעות ביום שעוד אין אפילו פרק
לא מוגזם

צודק צודקקק

אתה יודע שאני הכי בעד שרשורים פשוט אתם ממש לא מתייחסים לקרב גירסאות..תכננתי לעשות איזה ספיישל גמר אבל... אם אתם לא רוצים תגידוץ... אתם רוצים או לא?!?!?

Mastoolit

New member
אני תומכת../images/Emo109.gif

ועוד משהו- לסקר כזה צריך לתת לפחות מינימום של יום יומיים. אנשים לא נמצאים כאן כל שנייה, והנה אני פספסתי את ההזדמנות להצביע ב"קרב" הזה. עם כל הרצון למלא כמה שיותר דפים ולפתוח כמה שיותר סקרים, צריך גם לתת לחברי הפורום, ול-כ-ו-ל-ם זמן ואפשרות להצביע ולהשפיע בהכל

../images/Emo45.gifצודקת

בהחלט לא כולם הספיקו להגיב
חבל
אם כבר משקיעים ועושים כזה ספיישל אז לתת כמה ימים לענות ולהשפיע
מקווה שבפעם הבאה יחשיבו את זה בחשבון

ג ב ש ו ש

New member
כל הכבוד../images/Emo45.gifסוניה כנסי שנייה../images/Emo88.gif

עדיף שאם תיכננת המשך לקרב הזה אז אל תעשי אותו בבקשה
בגלל המריבה שהייתה הם יכולים לחפש כל סיבה כדי לריב..אז אם לא איכפת לך אל תמשיכי

טוב אין בעיה...

קצת חבל לי אבל לא נורא אני כבר יחשוב על משהו יותר בלעדי ויותר מיוחד ורקקקקקק על רבלדה שלנו שלא יקפצו לנו פתיאום איזה...ביפפפפפפפ ותגיבו לפחות על התוצאות של עכשיו!!!!

ג ב ש ו ש

New member
אל תדאגי סוניה,כולם מעריכים../images/Emo88.gif

את ההשקעה שלך
פשוט זה יום שישי בערב ולא כולם פה.. אני הגבתי ב"כל הכבוד
" והתכוונתי יענו על ההשקעה ועל הזוכים..

סוכריה16

New member
חח צ'יקה וורדה!?! חח../images/Emo6.gif

קוקו ניצח בדיי הרבה!! נו ברור.. אני מהמקסקנים עשיתי שוויקו וכריסטיאן טובים יותר, ושבארגנטיינאים תומס ופילי טובים יותר! למרותש אין לי כלום נגד פילר במורדים.. לדעתי היא עושה מעולה... וב 406 ממש אהבתי אותה.. איך פונצ'ו והיא היו אחים ורבו והכל.. ואז השלימו

אוקיי מובן אבל..

מה זאת ההתנפלות הזאת?!?! זה היה לי ממש לא נעים ות'אמת מאוד מעצבן!! אוקיי לא רוצים אני לא יעשה יותר מספיק שתיים שלושה אמרו לי ושהמנהל גבי אמר לי אבל למה כל ההתנפלות הזאת זה היה כל כך חשוב להגיב....הבנתי אני לא יעשה את זה יותר!!!! וואי ממש הצלחתם לעצבן אותי!!! ואני עכשיו ממש עצבנים!! אוףף איזה יום חרא גם מה שהיה עם ורום המורדים וגם עכשיו ההתנפלות אוףףףף שונאת ת'יום הזה!!!! מקווה שהבנתם אותי ולא תתנפלו עליי יותר ככה כי בסה"כ אני רוצה שיהיה רק טוב בפורום ומשקיע ומוסיפה והכל וכזאת התנפלות ממש עיצבנתם אותי... טוב זה עבר אני מקווה שיותר לא יקרה לא איתי ולא עם אף אחד!!!!

למעלה