תוצאות קרב הגרסאות!!!

תוצאות קרב הגרסאות!!!

הגירסה המנצחת: מקסיקו עם 13 קולות כאשר ארגנטינה עם 4 קולות בלבד! שחקנית: הזוכה(מקסיקו) היא.....דולסה מריהההה ניקוד: פונצ'ו:74 אנהי: 63 דולסה מריה: 77 כריסטופר:60 הזוכה(ארגנטינה) היא.....קמילההה ניקוד: פליפה:57 לואיסנה:49 קמילה:67 בנחמין:47 השוואות: פונצ'ו או פליפה הזוכה...פונצ'ו אנהי או לואיסנה הזוכה...אנהי דולסה או קמילה הזוכה...דולסה כריסטופר או בנחמין הזוכה: כריסטופר... ולסיכום: רובכם אוהבים את הגירסה המקסיקנית יותר מאשר את המקור הארגנטינאי... גם את השחקנים המקסיקנים אתם אוהבי יותר...

נו ברור../images/Emo175.gif

שהגרסה המקסיקנית יותר יפה!!!!!!!! איכס מורדים! פה כולם יפים ומשחקים יותר יפה וגם יש צחוקים כאלה וקטעים לא קשורים ויש להם גם פרקים שלא היו במורדים ויש להם גם שירים יותר יפים, אני אוהבת את המקסיקני. בקיצר זה יותר יפה.

00rr

New member
דולסה נשמתי לא ידעתי שאפשר להעריץ

כל כך אף פעם לא הערצתי מישהו ככה אהבתי את לו אבל דולסה זה משהו מיוחד

Dulce Maria13

New member
כמובן שדולסה תנצח!!

היא כזאת מלכה!!! באיזה שהוא פרק ראיתי שפונצ'ו לא שיחק טוב (
) הוא התכוננן בעצמה הסצנה וזה הרג אותי מצחוק (זה עוד בפרקים הראשונים)

Chica Verde II

New member
מה זה אמור להביע שדולסה הפרה הזו

זכתה?! לואיסנה הייתה צריכה לזכות@ היא פי מליון יותר מושלמת ממנהההההההההההההה!! ומה זו החוצפה הזו שרבלדה יותר טוב מהמורדים?! ומה זה אמור להיות שקוקו לא מופיע בקרב הגרסאות הזה?! כי לידיעתכם אם הוא היה מופיע הוא היה זוכה מקום ראשון! נ.ב= הכובע בתמונה אני קניתי לו!!!!!! מושלםםםםםםם

Chica Verde II

New member
את מזוויעה! היית רוצה כובע כזה והיי

והיית רוצה שפונצ'ו או בנחמין רק יגעו בכובע שתביאי להם (אם בכלל) וישימו אותו על הראש לפני כל המעריצים! והיית רוצה כובע כזה יפההההההההההההההה וקוקו מושלם!

r a n e e

New member
עופי מהפורום רבת עם כולם מרוצה יופי

עכשיו תעופייייייייייייי אנשים כמוך עושים בושה אם קוקו היה יודע שיש לו מעריצה חולת נפש אני מבטיחה לך שהוא לא היה שם את הכובע הייתי אומרת לך עוד דברים אבל אני לא ירד לרמה שלך

Chica Verde II

New member
חחח כנסווו!!

זה הכל היה בצחוק! פשוט השתעממתי והחלטתי להגיב שטויות
אני אוהבת את כל השחקנים ואת דולסה אני נורא אוהבת וגם את פונצ'ו וכריסטו ואנהי וכולםםם חמודים לאללה! חחחח ואני כתבתי לדיקלה ככה כי אנח נו כל הזמן מתווכחות מי יותר יפה פונצ'ו או קוקו חחחחחחחחחח ורציתי סתם לעצבן אותה בפורום

r a n e e

New member
הבעיה שעיצבנת אותי ולא את דיקלה

כי דולסה מוןשלמת ואף אחד לא יקלל אותה

מותק שלי איך את מדברת?!?!?!

לא טוב לך פה אז יאללה קישטה... אפ'חד לא מחזיק אותך פה בכוח...זה היה הצבעה שכל אחד איך שהוא חושב בלי שום חוצפה..ועכשיו יאללה בהייי

ג ב ש ו ש

New member
טוב בקשר ל"ריב" שהיה פה../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif

גם אם זה היה בצחוק אני מבקש לא לחזור על זה... אני ידעתי שיגיע מישהו שחובב את המורדים ויריב,למזלי זה היה לצחוק אבל בבקשה לא לחזור על זה
בפעם הבאה כל השירשור יאלץ להימחק וחבל
ותיזכו מה כתוב בתקנון כן..
אני לא צריך להזכיר לכם

צודק!!!

היא קראה לפונת'ו פונץ' בננה
אבל זה בצחוק אבל לא נורא אבל עדיין לא להעליב את פונצ'ו שלי!!!! ואת כל רבלדה כמובן!!!

למעלה