תוצאות ראשוניות של נסיונותיי הקולינריים
יוגורט קשיו - יצא מגעיל למדי. הריח כמו של רויון, הטעם לא מתקבל על הדעת, לפחות על דעתי. הצבע גם קצת איחסי. כנראה שאזרוק אותו. חלב שקדים - בהחלט מתקבל על הדעת. אפילו הכנתי איתו קפה שיצא לא רע. גבינת שקדים - הטעם בסדר, הטקסטורה גרגרית ולא נעימה. אולי אם משלבים בסלט היא "תיעלם" קצת. יצא קצת מלוח אז אולי כפית מלח זה יותר מדי. אם לא יהיה טעים גם בסלט - ייזרק. מאש מונבט - טעים, טעם של אפונה טריה. קינואה מונבט - אין לו טעם מודגש, ויש לו ריח של קינואה, שזה ריח קצת חזק אבל אפשר לחיות עמו. רעיונות וטיפים לשיפור?
יוגורט קשיו - יצא מגעיל למדי. הריח כמו של רויון, הטעם לא מתקבל על הדעת, לפחות על דעתי. הצבע גם קצת איחסי. כנראה שאזרוק אותו. חלב שקדים - בהחלט מתקבל על הדעת. אפילו הכנתי איתו קפה שיצא לא רע. גבינת שקדים - הטעם בסדר, הטקסטורה גרגרית ולא נעימה. אולי אם משלבים בסלט היא "תיעלם" קצת. יצא קצת מלוח אז אולי כפית מלח זה יותר מדי. אם לא יהיה טעים גם בסלט - ייזרק. מאש מונבט - טעים, טעם של אפונה טריה. קינואה מונבט - אין לו טעם מודגש, ויש לו ריח של קינואה, שזה ריח קצת חזק אבל אפשר לחיות עמו. רעיונות וטיפים לשיפור?