באמת השתמשנו ביותר מדי קורנפלור... טראומת בצק רגיל כנראה... אבל הוורוד שוקם קצת בעזרת מרגרינה. זה היה בעצם ניסיון ראשון כזה לראות מה אנחנו יכולים לעשות עם הבצק סוכר... היינו חייבים להתחיל ישר כשהגענו הביתה! זה ממש כיף!
אבקת סוכר וקורנפלור- שתי האפשרויות טובות, לכל אחת יתרונות וחסרונות. אני אישית מעדיפה קורנפלור, אך כל אחד מוזמן לבחור כרצונו. אבקת סוכר- - מייבשת פחות - אינה מוסיפה טעם לוואי בשום מקרה - דביקה מ א ו ד- קשה יותר לעבוד ומסורבל יותר לנקות את המשטח קורנפלור- - מייבש יותר - בכמויות גדולות מאוד ה שבעבודה תקינה לא קורה מעולם)- עלול להוסיף טעם לוואי - נח מאוד לעבודה ולנקיון.