תוצאות של פייט נייט 23.1.08

t-man

New member
תוצאות של פייט נייט 23.1.08 ../images/Emo58.gif

נייט דיאז ניצח את אלווין רובינסון בהכנעה
טיאגו טבארס ניצח את מיצ'יהירו אומיגאווה בהחלטת שופטים
קורט פלגרינו ניצח את אלברטו קריין ב-TKO
פטריק קוטה ניצח את אנדרו מקפדריס ב-KO
מייק סוויק ניצח את נגד ג'וש בורקמן בהחלטת שופטים אירוע טוב עם מיין איבנט מאכזב מאוד.... דעות רבותיי-רק עם סימון של ספויילרים ובלי דעות/תוצאות בכתורת.

talhorm

New member
דעות ../images/Emo58.gif

בסך הכל היה אירוע בינוני אבל רק המיינאיבנט היה חלש מאוד, שני הלוחמים לא הרשימו וזה מסוג הקרבות שנגמרים בהחלטה שפשוט שהייתי רוצה לא להביא לאף אחד מהם לנצח... קרב הערב לדעתי - נייט דיאז נגד אלווין רובינסון, זילזלתי קצת בנייט וחשבתי שרובינסון יקח, אבל לנייט יש BJJ חייתי, ולסיים קרב עם טרייאנגל זה לא צחוק. קוטה נגד מקפדריס נגמר לי מהר מידי... ניצחון חשוב לקוטה שמבסס את מעמדו בדוויזה.

גיא ע

New member
מה הרעיון של פייט נייט?

במיוחד מיד אחרי אירוע גדול של UFC, זאת במה ללוחמים מתפתחים? אהבתי במיוחד את הראיון עם סילבסטר סטאלון...

Alon316

New member
גם במה ללוחמים מתפתחים

וגם לתת לנו עוד מנה של קרבות מהUFC
האזרחים בארה"ב משלמים על כל אירוע עשרות דולרים, אז זו מן "מתנה" מהUFC לצופים בכך שיש גם אירועים כאלו שהם בחינם בערוץ ספייק TV.

AmericanDragon

New member
דעת

דיאז מאוד מרשים, אחלה נעילת משולש. טבארס נגד אומיגאווה היה משעמם בטירוף, ציפיתי מהראשון ליותר במיוחד שליפני יש מאזן שלילי. פלגרינו הוא אחלה לוחם, ראיתי עוד קרב שלו ב74- נתן פייט מעולה לסטיבנסון והוא עשה את שלו כאן. למרות שהוא לא מהטופ בדיוויזיה יהיה נחמד לראות אותו בהמשך. קוטה הוא אולי המידלוויט האהוב עליי, הקרב שלו מול גרוב (גם כן מ74) השאיר עליי רושם גדול ועכשיו הוא חיזק את זה שניצח את מקפדרייס חד וחלק, מצפה מאוד לראות אותו בהמשך ובשלב כלשהו להתמודד על התואר למרות שכרגע אף אחד לא יכול על סילבה היה קרב מאוד צמוד בין הקרב הזה לקרב של היפני עם טבארס לתואר הקרב המשעמם של הערב. קרב שהיה בו הרבה כלום ושום דבר חוץ מהבעיטה לראש של בורקמן. אחלה אירוע, אני מאוד נהנה כרגע מהUFC ועם הפנים ליום שבת ול81:)

AmericanDragon

New member
למה אתה מתעקש?../images/Emo6.gif

PPV של הUFC הוא בשבת. בראשון הוא זמין להורדה- אני יודע את זה. וזה סתם וויכוח, לא צריך להמשיך את זה.

גיא ע

New member
חס וחלילה...

חשבתי שאולי אתה רואה חי... אני לא רואה טעם להוריד בראשון בבוקר כשיש שידור באגו טוטאל באותו היום בערב. רק אם יהיה זמין ב-HDTV כמו UFC 78 אני אוריד לראות את זה ב-HD על מקרן ומסך גדול זה חצי אורגזמה...

AmericanDragon

New member
קרא לי קטנוני

אני לא רואה את השידור באגו טוטאל רק בזכות ג'ו רוגן ומייק גולדברג. :)

גיא ע

New member
גם אני אוהב אותם, רק נראה לי

שלשדרנים הישראלים אין בעיה להגיד את ה-"אמת בפנים" ולעומת זאת ג'ו ומייק שומרים על לויאליות מסויימת ללוחמים גם כשהם משעממים בטירוף וכד'

גיא ע

New member
מייק סוויק

הוא די נראה אנורקסי אחרי שהוא ירד במשקל, לא...

למעלה