תוצאות תחרות AAA שבוע 13!

RZnum5

New member
תוצאות תחרות AAA שבוע 13!

וואו, איזה שבוע היה לנו! לא זוכר כזה פילוג בבחירות, בעיקר הבחירות שהן לא ק"ב! הרבה משתתפים גם בחרו בהגנות הפעם, צעד אמיץ, אבל כשהוא עובד הוא עובד.
לצערי לא כולם יכולים לזכות ויש רק זוכה אחד השבוע, והוא....

היא.....

זהההה.....................

ESPN

ברכות ליעל שהצליחה להתברג בראשות הטבלה עם 70.7 נק'! יעל עשתה זאת דווקא עם הבחירה בבן רות'ליסברגר שהביא 22.2 נק', בין הק"ב הנמוכים שנבחרו השבוע. את הקפיצה הגדולה למעלה יעל עשתה עם אריאן פוסטר שהביא לה 16.5 נק' אבל בעיקר עם הבחירה המדויקת בהגנה המצטיינת של השבוע - הראמס! הגנת סנט-לואיס הפגיזה עם 32 נק'!
ברכות לזוכה הגדולה, הפרס השבועי מצורף להודעה!

למקום השני, עם 64.3 נק' הגיע שחר מנור. שחר נמצא באחד משלושת המקומות הראשונים ב-3 מתוך 4 השבועות האחרונים. גם שחר לא בחר בק"ב מצטיין והלך עם מאט סטאפורד שתרם 21.6 נק' ועם ג'ורדי נלסון שגם לא הצטיין והוסיף "רק" 11.3 נק'. גם כאן, הבחירה השלישית הקפיצה אותו למעלה - לביאון בל שרץ ל-31.4 נק'.

אני סוגר את השלישייה הראשונה, עם 61.5 נק'. בניגוד לשני המקומות הראשונים, אני דווקא כן הלכתי על ק"ב חזק. אנדרו לאק הביא 32.8 נק' - הניקוד הכי גבוה לק"ב מאלה שנבחרו. גם הבחירה השניה שלי, קלווין ג'ונסון הפציץ במשחק חג ההודיה עם 26.6 נק'! אז למה סיימתי רק במקום השלישי? כי פילדלפיה דרסו את קבוצתי האהובה, דאלאס, עם כל נשק אפשרי פרט לזאק הרץ (שהיה לי בפנטזי) ולדארן ספרולס שתרם לי רק 2.1 נק' והוא גם הזוכה בתוצאה הנמוכה של השבוע!

מצ"ב הטבלה המלאה.
נתראה בהודעה על פתיחת תחרות AAA של שבוע 14 שתצא היום או מחר בבוקר.

למעלה