תוצאות CT (ארוך..)

lital_helmer

New member
תוצאות CT (ארוך..)

עשיתי את הבדיקה בתחילת השבוע...עבר יחסית בסדר. אחרי פעמיים של פאשלות באותו מקום. (חוץ מהעובדה שכשיצאנו מבית החולים עשינו תאונה קלה עם האוטו..לנו לא קרה כלום אבל האוטו קצת ניזוק) בכל מקרה, קיבלתי היום את התוצאות של הבדיקה..בפעם הקודמת כמעט לא ראו כלום אבל בפיענוח היה כתוב התרחבות קלה באיזור המדיאסטינום. ובפיענוח הנוכחי כתוב..גוש היפודנסי בגודל 2.5 ס"מ במדיאנטינום...ועוד כתוב שאין שום שינוי מהפעם הקודמת.. הרופאה שלי שלחה אותי לבדיקה הנוכחית בגלל שלא הבינה מה פירוש ההתרחבות בפעם הקודמת ובגלל שלא ראו כמעט כלום כי לא נכנס מספיק חומר (פאשלה ענקית שלהם) ועכשיו היא תראה את ה2.5 ס"מ האלה...ואני רואה איך אני נשלחת לסריקה בגליום. וממש לא מתחשק לי לעבור את זה שוב. אני יודעת שישנם מקרים שזוהי בעצם התרחבות של מה שנקרא תימוס..ושרון, אני חושבת שזה קרה גם לך...איך החליטו שמדובר בתימוס?? (אני מבינה שהיא לא תוכל כנראה לתת לי תשובה משמעותית אלא אם כן אעשה את הסריקה בגליום) אני מלאת חששות ולא כל כך יודעת מה לעשות עם עצמי כרגע.. יש מישהו שיכול להרגיע??

מלמלה

New member
../images/Emo24.gif תהיי חזקה ליטל

ואני זוכרת שסיפרת שהם פישלו לך בפעם הקודמת אני מבינה שהפעם הם התנהגו יפה ולא הרגיזו אותך יותר מידי מספיק......

rubber duck

New member
הנושא מוכר

ידוע ומעצבן יותר מפעם אחת זומנתי בדחיפות לעבור מיפוי גליום ( ברמה של תגיע עכשיו , יש לך תור באיזוטופים להזרקה ) מהניסיון שלי ומאחר ואת נמצאת תקופה דיי קצרה לאחר סיום הטיפולים סביר שמדובר בשאריות של הגידול ( אצלי למשל היה נמק בגידול ולכן חלק מהשמדתו היתה למעשה אי קבלת דם ) חשוב כן לעשות את המיפוי ומהר וזאת על מנת לשלול סיכוי כלשהו להישנות הגידול היי רגועה לכי לבדיקה ואח"כ קפצי למחלקה להגיד שלום ולתת חיוך
לכולם שרון

lital_helmer

New member
מרוב לחץ התקשרנו לרופאה שלי..

שהייתה נחמדה מאוד כרגיל. הסכימה לעשות שיחת הרגעה לאמא שלי. פיקססנו לה את התוצאות והיא טוענת שזה כלום. לא נראה לי שהיא רוצה שאלך למיפוי גליום. מה שנראה לי קצת מוזר כי היא בדרך כלל בעד בדיקות נוספות רק כדי להיות בטוחים. אולי ביום ראשון היא תפתיע אותי..ותחליט שכן. ודרך אגב שרון, איך ידעו שהיה שם נמק? לפי המיפוי?

rubber duck

New member
הנמק זה כבר סיפור בפני עצמו

במהלך הקורס ה 4 של הטיפול חטפתי חום גבוהה ( 39 ) למשך יומיים כל הבדיקות היו תקינות לא היו בעיות של שינוי משמעותי בספירה ואז העלה אחד הרופאים סברה שמדובר בנמק בוצעה בדיקת דם נוספת ובה נמצאו סימנים לנמק בוצע צילום חזה שהבהיר שזה אכן המצב הנמק היה בדיוק במרכז הגידול שרון

blg

New member
פעם, מזמן

היו בדיקות לא ברורות ומלחיצות וחברה שלי שאלה: למה את לא מתקשרת לרופאה לשאול? זה היה הפתרון הפשוט והנכון ללחץ. ככה היית צריכה לעשות, להתקשר אליה. אני שמחה שקצת יותר רגוע לך. גם ביום א' יהיה טוב.

blg

New member
חמודה, אני כל כך מבינה את הפחד

אכן במידסטרנום יכול להיות גם התימוס (זה מה שחשדו אצלי) הכל מקרה אין לי מידע עניני רפואי חשוב רק קראתי ורציתי לחבק אותך לחיזוק ועידוד ו... (תיד אפשר להתמודד כמוני בתערובת של הדחקה ופארנויה היפוכנדרית.... אני למשל לא עושה בדיקות.... ולכן אני גם (כמעט) לא דואגת.... גםזו שיטה.... בכל מקרה....

lital_helmer

New member
תודה מלמלה, BLG ושרון...

על העידוד. BLG, אותך לא ראיתי כאן מזמן...אני חייבת לציין שצריך אומץ גדול לא לעשות בדיקות כדרך התמודדות. ואכן גם זו שיטה. חשדו שאצלך זה התימוס? ומה עשו עם החשד? או שלא נבדקת...? אני מקווה שיהיה בסדר. פשוט אין לי כוח לעשות עוד בדיקות. די נמאס לי.

blg

New member
כשהייתי בטיפולים (מה שנראה הסטוריה

רחוקה מאוד) היתה תכנית על 3 מסורטנים שלא מטפלים בבי"ח אחד בדמיון מודרך, השני שתה מיץ חיטה והשלישית (בשנות העשרים) לא ברור מה אבל כל הזמן צילמו אותה מקפצת על טרמפולינה. היא סיפרה שהיא פשוט לא נבדקת. ואני חשבתי שהיא מוזרה (מה לא מסקרן אותך?) אני? מוציאה את הסרטן מהחיים שלי אני לא בטוחה שזה משהו מכוון / נשלט. במהלך הי הייתי בהיי - מביךף להודות שזו היתה אחת התקופות היפות בחיי, עטופה באהבה, חברים, (ופיזית לא כל כך סבלתי כבר סיכמתי עם גלי שאני "סרטן פארש" , בשנה אחרי? הייתי רוב הזמן בדיכאון חמור מאוד ומוסתר היטב וכל הזמן דיברתי על הזרטן - משמרת אותו מרגישה קצת מיוחדת בזכותו ועוד כל מיני דברים. עכשיו אני מסיימת את השנה השניה שאחרי... בשנה הזו אני פשוט לא כל כך חושבת על הסרטן, הפחתתי את האלתרוקסין עד שחדלתי לקחת לא מתוך עיקרון כי אם מעצלנות (זה נקם בי כי ההיפו שלי משתולל בימים אלו, אז חזרתי לקחת...) אני לא כותבת פה, ואני אפילו לא עושה בדיקות לא בגלל איזה עיקרון גדול, עברתי דירה, את הרופאה מסורוקה אני שונאת. וככה היה CT (לפני שנה בדיוק) ופשוט לא חזרתי לאונקולוגיה לנתח אותו (קראתי את המכתב של הרנטגנולוג והכל היה טוב...) בנתיים נהייתי מין טיפוס חלוש / חולני (הצטנניות, חולשה וכו') ומידי פעם אני בטוחה! אבל בטוחה שהנה הסרטן חוזר. אבל האמת? אם יחזור? נעבור את הגשר כשנגיע. לא ברור לי איך התפתחה הגישה, עד רגע זה אפילו לא ניסחתי אותה לעצמי... לא כל כך אכפת לי, איזו תחושה פאטליסטית שאין לי מה לעשות נגד זה (ואם יחזור אני לא בטוחה אם ארצה לעשות, ככה שלא ממש חשוב לי אם הגילוי יהיהי מוקדם או מאוחר - וכן אני יודעת שזה לא רציונלי אבל אני בסדר עם זה שככה אני מרגישה) טוב אולי לא הייתי צריכה להגיד לך שחשבו שזה התומוס (כי העלו שתי אופציות טומוס / לימפומה וזו היתה הפחות עדיפה.... ) בכל מקרה ביום א' יהיה טוב.

lital_helmer

New member
עדכון.

היום הייתי אצלה. היא לא נראתה מודאגת... ביקשה את הצילומים כדי להתייעץ עם המפענחת שלהם..והיא עוד אמרה לי שהמפענת הזו מאוד מקפידה ואם היא אומרת שזה שום דבר אז זה באמת שום דבר. וגם שבמידת הצורך היא תשלח אותי לעשות בדיקת PET שזה כמו סריקה בגליום אבל יותר רגיש (אני זוכרת שדיברו כאן על הבדיקה הזו...לא כל כך זוכרת מה היא..מישהו יכול להסביר שוב?) אז הינהנתי בראשי. ההתייעצות שלהם היא ממש עכשיו והיא ביקשה שאקבע תור ליום רביעי..ואז היא תגיד לי מה ההחלטה. חוץ מזה היא שוב הסבירה לי על עניין התימוס..ושזה כנראה זה..אבל...נבדוק ונראה. תחזיקו לי אצבעות.

למעלה