תוצאות IELTS - האם זה מספיק ?

oholic

New member
תוצאות IELTS - האם זה מספיק ?

שלום תוצאות הבחינה שלי, לפי הבנתי זה לא מספיק: שמיעה -7 קריאה - 9 כתיבה - 6 !!! דיבור - 8 ממוצע - 7.5 הכתיבה הורסת לי, נכון ? (אני צריך את כל נקודות האנגלית) תגידו לי שאני טועה!!

לא

אם אתה צריך 16 נק' מלאות , ז"א 4 בכל פרמטר זה לא מספיק לצערך (וגם לצערי אישתי הביאה 7.5- 7- 6.5- 6) אם 14 נק מספיקות בכדי להשיג 67 אז אתה על הסוס תמיד יש את הפעם הבאה לא ?

shipy1234

New member
אנחנו לא נוכל להגיד לך

גש לאתר ה- CIC יש שם מבחן ממוחשב בו תוכל להקליד את המספרים הרלוונטיים ולדעת בדיוק אם אתה מעל הסף (67 נקודות) או לא. למיטב זכרוני, צריך לפחות 7 בכל סעיף כדי לקבל את המקסימום (4 נקודות לכל קטגוריה לשפה ראשית סה"כ 16), כאשר הניקוד לכל סעיף הינו בנפרד, דהיינו, הממוצע אינו חשוב.

זה תלוי בשאלה כמה השכלה וכמה ניסיון יהיו לך

אם יהיו לך במועד ההגשה של התיק המלא (בעוד שנה?) תואר BA ו 4 שנות ניסיון אתה מסודר גם ככה, אם לא אתה חייב 7,7,7,7 ואז אתה חייב לשפר את הכתיב, ומבנה המשפטים והפסקאות (תחביר) כדי להשיג את זה יש לך מספיק זמן לשפר, בהצלחה.

oholic

New member
אחלה

יהיה לי תואר ראשון וגם לחברה שלי (זה עוד כמה נק', נכון?) לא הבנתי למה אתה מתכוון "אתה חייב לשפר את הכתיב...." למה אני צריך לשפר אם יש לי מספיק נק' ?

Astroo

New member
מה עם הדרישה לעמוד בכל התנאים בעת ההגשה?

לפי מה שאתה אומר, כל אחד היום יכול להגיש בקשה מפושטת כשאין לו בכלל נסיון ותואר, ובינתיים להתחיל ללמוד ולעבוד כך שבעוד 3 שנים כשבקשתו תידון יהיה לו כבר תואר ונסיון. לא נשמע לי הגיוני.

קצין ההגירה דן בבקשה לגופה בעת שהיא לפניו

אם בעת שאתה מגיש את התיק יש לך 67 נקודות או מאד קרוב לכך (65 ומעלה להערכתי) יפתחו לך את התיק. אתה רשאי לצורך כך להניח שהציון באנגלית יהיה המקסימלי. שנה וחצי שנתיים אחר כך תוזמן למלא את כל הטפסים מחדש, ולהגיש את המסמכים התומכים. אם קיבלת בינתיים BA וצברת עוד ניסיון בעבודה, אתה תוכל להרשות לעצמך לקבל בבחינה ציון קצת פחות טוב, כי מה שרכשת בינתיים נותן לך את 67 הנקודות גם בלי הציון הגבוה בבחינה. אין לקצין ההגירה עניין במה היה כתוב קודם אלא אם כן יש סתירות בלתי מוסברות. אף אחד לא דורש ממך לעשות IELTS לפני הגשת הטופס המפושט. הם מעוניינים במהגרים, ואם ביום הגשת התיק אתה עומד בתנאים, וביום פתיחת התיק לכאורה עמדת בהם הכל יהיה בסדר.

מה לגבי מצב שבזמן ההגשה היו לי 67 נקודות

ואילו בזמן הבחינה של הבקשה כבר אין לי? למשל... חלק מהבקשה הסתמך על נסיון מקצועי שהיה לי לפני 9 שנים בדיוק. בינתיים עברו שנתיים, הנסיון ההוא כבר בן יותר מ10 שנים ואילו בשנה האחרונה לא צברתי נסיון רלבנטי. או מצב שבו חישבתי את הניקוד על גיל לפי הגיל בעת ההגשה, וההמתנה הארוכה גרמה לי לעבור לקבוצת גיל פחות אטרקטיבית?

dana631

New member
הם מעוניינים במהגרים?

אה, עכשיו אני מבינה את היחס המדהים בשגרירות.

למעלה