תוצאות PRIDE CRITICAL COUNTDOWN:

AmitNHB

New member
תוצאות PRIDE CRITICAL COUNTDOWN:

סרגי קאהריטונוב ניצח את פדרו ריזו ב TKO. מורילו "שוגן" רואה ניצח את אנטוניו רוגרו נוגירה בהחלטה פה אחד. אליסטייר אוברים ניצח את איגור ווצ'נצ'ין בהכנעה. מירקו "קרוקופ" ניצח את איברהים מגומדוב ב TKO. קיושי טאמורה ניצח את מקוטו טקימוטו בהחלטה פה אחד. ריקרדו ארונה ניצח את קאזושי סאקורבה ב TKO. ונדרליי סילבה ניצח את קזוהירו נקמורה ב TKO. אנטוניו רודריגו נוגיירה ניצח את פאוול נסטולה ב TKO.

razcoren666

New member
חחח השגת אותי ב10 דקות..

שמע, שנינו לא פגענו ב 100%. מי היה מאמין שאיגור יפסיד כ"כ מהר? כניעה בסיבוב הראשון? לאוורים?? אמרתי לך שסרגיי חזק מידי בשביל פדרו. וגם הימרתי ששוגון ינצח את מינוטורו. זה הקרב שהכי הייתי רוצה לראות כרגע.

AmitNHB

New member
התחזיות שלי היו על הפנים.

פגעתי רק 4 מ 8. אתה, נדמה לי, 6 מ 8, שזה מכובד. איגור לא הרשים במיוחד גם בסיבוב הקודם, אז זו לא הייתה הפתעה מרעישה שהוא הוכנע ע"י אוברים, שממשיך להראות שיפור בקרקע בכל קרב. גם אני מחכה בקוצר רוח לראות את "שוגן" נוגיירה. הבנתי שה היה קרב מעולה.

razcoren666

New member
שמע,

את הקרבות עצמם כמובן שלא ראיתי, רק את הPBP משרדוג. ולפי מה שאמרו שם, הקרב של מינוטורו ושוגון היה מאוד צמוד, שוגון הראה עבודת קרקעע אגרסיבית מאוד וגם מינוטורו מאוד הפתיע עם עמידה טובה מאוד, אומרים שהיה מאוד מאוד שקול. בקשר לאיגור-אוורים, חוץ מזה שאני מצטער שהוא הפסיד בגלל שאני חולה עליו, אחת הסיבות שזה שבר אותי היא שלא ייצא לנו לראות את אחד הקרבות שהכי חיכו להם, סילבה-איגור, מה שהיה יכול להיות מלחמה מטורפת.. שווקא הבנתי שנסטולה נתן קרב מאוד יפה, גם בקרקע וגם בעמידה, רק שהוא התעייף מאוד מאוד מהר, וכנראה לא בא מוכן לעצימות כזאת מבחינת לב-ריאה. סאקו-ארונה היה נפילה של שנינו, וחבל שבכלל היה, עדיף שהיה פורש כבר, הוא סתם מזיק לעצמו בקרבות האחרונים שלו. תראה, אם מסתכלים על מי שנשאר, סילבה,שוגון,ארונה,אוורים, יש פוטנציאל לקרבות מאוד יפים. אם יצוותו את אוורים ושוגון, יהיה קרב עמידה מטורף של שני חברה מאוד אגרסיבים חזקים וגבוהים. וכמובן ארונה-סילבה Is A Long Time Coming, הקרב הזה היה אמור להיות ב2003, אבל אז ארונה ניפצע באימונים ובוסטאמטה החליף אותו. צריך להיות קרב מאוד חזק ביניהם, קרבות בין מועדונים ברזילאיים יריבים, אף פעם לא משעממים. לדעתי הקטע של פדור ליזרוק על קרוקופ את כל המועדון והמשפחה שלו, די מזכיר לי את ההיתחמקויות של ריקסון מסאקורבה. אבל מה שאהבתי זה, שאחרי הניצחון מירקו קרא לטאקאדה, הMATCHMAKER של DSE, וביקש ממנו לקרוא לפדור, שהיה בפינה של איברהים, וגרם לפדור להכריז בפומבי שהם ילחמו באוגוסט! רק המחשבה על ערב אחד עם הגמר של הMW GP וגם הקרב אליפות על HW,עושה לי צמרמורת.

razcoren666

New member
קישור לחלק מהקרבות

אתר עם 3 מהקרבות. תהנו נ.ב משום מה הקבצים עובדים לי ללא סאונד, אם מישהו שומע משהו שיגיד, אולי הבעיה היא אצלי.

Boxline

New member
איברהים מגומדוב עלה מול קרוקופ?????

חחחח לא כוחות

../images/Emo6.gifתזכירו לי לא למלא אתכם לוטו

אתם על הפנים בהימורים ...
יניב

razcoren666

New member
שמע..

אני לא יודע כמה אנשים היו מהמרים שאיגור יפסיד בגיליוטינה תוך שתי דקות.. מילא אחרי קרב ארוך ומתיש של עמידה, אבל גיליוטינה? איגור?

razcoren666 בזירה כמו בזירה...

שום דבר לא וודאי או בטוח והפתעות קיימות בשפע..... זה היופי בלהסתכל בקרבות כאלה..... אי אפשר לדעת מה יהיה ... החוסר וודאות יניב

razcoren666

New member
כן. אתה יודע מה אומרים...

הכפפה היא עגולה, ופרייד משחקים 20 דקות...

למעלה