תוצאת שמאל ימין

שמלת תחרה1

Well-known member

בסיוע לפלסטינים בגלל עמדתם הפוליטית​

שלושה לוחמים מחטיבת הנח"ל נחשדו שעזרו לפלסטינים להיכנס לישראל ללא היתר, תוך סיכון ביטחון המדינה • השופט אישר את טענת החיילים כי מפקדם התלונן נגדם מפני שהם שמאלנים • כעת הם מדברים לראשונה: "לא ייתכן שיהרסו לנו את החיים בגלל גחמות פוליטיות של סמ"פ אחד"​

שלושה לוחמים מחטיבת הנח"ל נחשדו שסייעו לפלסטינים להיכנס לישראל ללא היתר, תוך סיכון ביטחון המדינה • החיילים טענו שמי שעומד מאחורי התלונה הוא המפקד שלהם שעשה את זה רק בשל עמדתם הפוליטית בצד השמאלי https://www.mako.co.il/news-israel/2020_q4/Article-7d9372175417571027.htm?Partner=makoApp

דיברגנט חדש

Well-known member

בסיוע לפלסטינים בגלל עמדתם הפוליטית​

שלושה לוחמים מחטיבת הנח"ל נחשדו שעזרו לפלסטינים להיכנס לישראל ללא היתר, תוך סיכון ביטחון המדינה • השופט אישר את טענת החיילים כי מפקדם התלונן נגדם מפני שהם שמאלנים • כעת הם מדברים לראשונה: "לא ייתכן שיהרסו לנו את החיים בגלל גחמות פוליטיות של סמ"פ אחד"​

שלושה לוחמים מחטיבת הנח"ל נחשדו שסייעו לפלסטינים להיכנס לישראל ללא היתר, תוך סיכון ביטחון המדינה • החיילים טענו שמי שעומד מאחורי התלונה הוא המפקד שלהם שעשה את זה רק בשל עמדתם הפוליטית בצד השמאלי https://www.mako.co.il/news-israel/2020_q4/Article-7d9372175417571027.htm?Partner=makoApp
לא הבנתי את הקשר לטענתם כי זה לא משנה את העובדה שהם עזרו למחבלים להיכנס בניגוד לפקודות שניתנו להם והשופט, כהרגלם של השופטים שאמורים לשפוט עפ"י המעשה ולא עפ"י האג'נדה הפוליטית שלהם, שברגע שמכניסים את הפוליטיקה וה0מולנות הקדושה להם, ישר המוח שלהם מתערער והם שופטים עפ"י האג'נדה שלהם |לא|

נסיך.333

Well-known member
מה לא ברור, או שיסגרו את הציק או שיקבלו עונש מיזערי, הם הרי שמאל, להם מותר הכל...

Harrington

Well-known member
מנהל
על-פי הנטען יש סרטונים ועדות ראיה שהם סייעו לפלסטינים לעבור.

מה נכון ומה לא? לכי תדעי. העובדה שהשופט כתב את אשר כתב לא מעידה על כלום, אם לא מביאים את דבריו במלואם, משהו שהכתבת לא ראתה לנכון לעשות.
תכל'ס, על אף שפסול כמובן לייחס מעשים לאנשים רק בשל עמדותיהם הפוליטיות, בגדול אני יכול די להבין את המפקד שקל לו יותר לקבל שהם עברו עבירה כזאת אם הם אנשי שמאל.

שמלת תחרה1

Well-known member
על-פי הנטען יש סרטונים ועדות ראיה שהם סייעו לפלסטינים לעבור.

מה נכון ומה לא? לכי תדעי. העובדה שהשופט כתב את אשר כתב לא מעידה על כלום, אם לא מביאים את דבריו במלואם, משהו שהכתבת לא ראתה לנכון לעשות.
תכל'ס, על אף שפסול כמובן לייחס מעשים לאנשים רק בשל עמדותיהם הפוליטיות, בגדול אני יכול די להבין את המפקד שקל לו יותר לקבל שהם עברו עבירה כזאת אם הם אנשי שמאל.
טוב שאינך מסתפק במה שהרוב מסתפקים.

Harrington

Well-known member
מנהל
הרוב פופוליסטי, רדוד, ומתלהב אם מה שהוא רואה תואם את האג'נדה שלו.

אמנם אני לא בטוח שאכן מדובר ברוב. תמיד נדמה לי שהציבור הרבה פחות אהבל ממה שאוהבים לצייר אותו. אבל אותה קבוצה שמסתפקת במה שאני לא מסתפק, כהגדרתך, בס"ה לא לומדת מטעויות העבר. הלא כולנו ראינו בשנה האחרונה עוד ועוד מקרים בהם מה שהוצג לנו התברר בדיעבד כמשהו 'קצת' אחר (למשל באמצעות מצלמות הגוף של שוטרים). כך שגם מי שלא רואה את הדברים כמוני, קרי שיש לראות וללמוד את המכלול לפני שתוקפים, וזאת גם ביחס לרבנים ו/או אישי ציבור ושאר בני האדם (קחי למשל ציטוטים של הרב עובדיה יוסף ז"ל שבצורת הבאתם הביעו משהו אחר לגמרי ממה שבאמת נאמר), צריך היום כבר להיות קצת יותר חכם. זאת בכל אופן, אם הוא לא פופוליסטי, רדוד, ומתלהב אם מה שהוא רואה תואם את האג'נדה שלו :).

שחר 676

Well-known member
איני מבין היכן הבעיה.

יש כאן עדויות של מספר תצפיתניות הטוענות כי:

1. מספר חיילים פנו אליהם בכדי לברר היכן נמצאים "שטחים מתים" שאינם נצפים ע"י התצפיתניות

2. סרטון המתעד חיילים מכווינים קבוצת פלשתינים לשטח ישראל.

עכשיו - אם שני הסעיפים מיוחסים אל עבר אותם שלושה חשודים והם אכן התרחשו אזי בהחלט יש כאן חשד כבד ומוצדק.
בתור מפקד לא הייתי מעז "להעסיק" חיילים כאלה ושם כתבה שמאלנית מוטה ואוהדת לא תייפה את המציאות.

למעלה