שוקלד אגוזים
New member
תוציאו מחברות ......./images/Emo211.gif
כל הלילה דפקו משמיים ברקים רעמים מחרישי אזניים לא נרדמתי לא ישנתי והלוואי שמזג האוויר הזה ימשך ברצף שבועיים!
ז'תומרת,...... שימשך כל החורף, אבל שיהיו הפוגות שאוכל ללכת לקנות חלב וקוטג'
המכוניות למטה בכביש כמעט משייטות על המיני נהר שנוצר, ובין הבזק של אור לרעם מתגלגל, סיר מרקוף על הגז ומירי מסיקה מנעימה ברקע...
לכבוד החורף שהגיע הנה מתכון לעוגה/קינוח נפלא מהיר , עצה שלי , תכינו כמות כפולה כי זה נעלם בשניות. ובכן ......כל מה שאתם צריכים זה חבילת פתי בר בטעם שוקולד, אינסטנט פודינג וניל , שמנת מתוקה , וקרם שוקולד. וזה הולך ככה..... קחו יריעת כסף בגודל 40X40 הניחו על השיש סדרו 3 שורות של בסקוויט פתי בר שטבלתם קצרצרות בקערית ובה כפית נס קפה מומסת בחצי כוס מים פושרים קצרצרות הווה אומר אל תגיעו למצב שהבסקוויט רטוב מאד הקציפו את השמנת עם כוס חלב+אינסטנט פודינג לקרם יציב שימו את הקרם על שורת הבסקוויטים האמצעית בלבד הרימו את שולי נייר הכסף באופן ששתי השורות מהצד תיצורנה גג משולש מעל שורת האמצע עיטפו את הקונסטרוקציה והכניסו לפריזר לשעה אחרי שעה שכל העסק התייצב הוציאו מהמקרר פתחו את הנייר קבלתם רולדה משולשת נכון? יופי
עכשיו תשפכו קרם שוקולד מלמעלה לכל האורך עד שיכסה את כולה (מתכון למטה) ותחזירו לפריזר תוציאו רבע שעה לפני ההגשה תחתכו למנות ושימו כל משולש על צלחת עם זילופי שוקולד סביב.... קרם שוקולד בסיסי ============= 2 כפות קאקאו 2 כפות סוכר 2 כפות מים כפית תמצית וניל / או כף ליקר שוקולד/או יין מתוק 2 כפות חמאה להמיס במיקרוגל דקה לבחוש עד שהסוכר נמס לשפוך בעודו חם יאמי אמיתי באחריות
שבת שלווה נעימה וטעימה לכולכם
כל הלילה דפקו משמיים ברקים רעמים מחרישי אזניים לא נרדמתי לא ישנתי והלוואי שמזג האוויר הזה ימשך ברצף שבועיים!