תוצרים והתייעצות

תיתי א

New member
תוצרים והתייעצות

גיסי התחתן השבוע ותפרתי לבנות שמלות שושבינה. אני מאוד מרוצה מהתוצאה ועכשיו יש לי שאלה.
יש חתונה נוספת במשפחה בקרוב מאוד ואני מתכוונת להשתמש באותה שמלה בשינוי קל - הצבע. אני רוצה להחליף את כל החלקים הציבעוניים בצבע אחר ופה מתחילה הבעיה
אני רוצה צבע בורדו אבל לא מצליחה למצוא את עלי הכותרת בצבע המתאים. אץ העלים הסגולים קניתי בחנות כלים חד פעמיים ולא היה להם בורדו. וגם לא בחנויות אחרות.
בחנות פרחים אחת המוכרת הציעה לי לפרק פרחים מלאכותיים אבל זה יותר אדום מאשר בורדו והיא הציעה לצבוע אותם בספריי צבע.
יש למישהי/ו רעיון יותר טוב?
תודה רבה!!

Miss Moo

New member
אז קודם כל אני ראיתי קודם :)

והן אכן מטריפות!! (מצדיק את זה שלא נרשמת להחלפה אבל רק הפעם :))

לגבי עלי כותרת- אם תצליחי להגיע לתל אביב במאה הזו כמו שסיכמנו (כי זה אותו אזור שהבטחתי לקחת אותך עם החרוזים והסדקית ואלכסון ושאר ירקות :))- יש חנות בכיכר המושבות שמוכרת רק פרחים מלאכותיים ושם אני קונה תמיד כשאני צריכה עלים לפירוק (או בכלל ענפים לזרי חגים וכד')- יש לו מגוון מטורף. בטח יש ברחובות כזו, לא?

תכתבי לי כמה דחוף ו/או תשלחי לי דוגמת צבע ועלה ואם לא תצליחי להגיע ולא תמצאי ליד הבית- אנסה להגיע לשם בשבילך ולשלוח לך בדואר...

תיתי א

New member
לא ראיתי ברחובות. לזו שהייתי אצלה היו גם

בכל מיני צבעים אבל זה לא היה זול. בשלווה (חד פעמי) זה עלה 4 ש"ח לשקית והייתי צריכה משהו כמו 8 שקיות
ראיתי עכשיו באלי אקספרס. חבל שלא חשבתי על זה לפני חודש. עכשיו אני כבר לא בטוחה שזה יספיק להגיע....

תיתי א

New member
לא מוצאת את הקישור המדוייק לשמלה אבל הוא

מופיע בהרבה אתרים אחרים

תיתי א

New member
תודה

מ י כ ל פ

New member
כל הכבודדד ! איזה יפות

ולגבי צביעה - כן
אני פעם צבעתי עם ספריי בצבע כסף בשביל עיצוב שולחן ויצא מעולה