תוצרת קצת שונה. ובכל זאת..
R roychu New member 20/9/02 #2 ../images/Emo45.gif מיוחד ויפה. ותדע לך שאמא שלי מאוד אהבה את זה אשמח לראות עוד כאלה עם יש
R roychu New member 20/9/02 #4 ../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif וואו! מדהים! ומה עם קצת אינפוגרפיקה? מתי נראה קצת משלך?
מ מתלהב New member 20/9/02 #5 הקטע הוא שאני רק ´מתלהב´ ../images/Emo3.gif למרות שדווקא מוצף רעיונות. אולי מתישהו. נראה כבר.. אחפש האם בכל זאת יש לי משהו מוכן ושליף..
הקטע הוא שאני רק ´מתלהב´ ../images/Emo3.gif למרות שדווקא מוצף רעיונות. אולי מתישהו. נראה כבר.. אחפש האם בכל זאת יש לי משהו מוכן ושליף..
R roychu New member 20/9/02 #8 ../images/Emo2.gif כמה זמן לקח לך לעשות את זה? ובאיזה תוכנה עשית את זה?
R roychu New member 20/9/02 #9 ../images/Emo2.gif כמה זמן לקח לך לעשות את זה? ובאיזה תוכנה עשית את זה?
מ מתלהב New member 20/9/02 #10 פוטושופ. 3-4 שעות ככה. זה קצת יותר גדול במציאות. מבוסס על צילום של דגם המבנה
G genotip New member 20/9/02 #12 שלושתם ממש יפים... ../images/Emo12.gif אבל השני ממש תפס אותי, יש בו משהו מיוחד שאין בשניים האחרים... מה הייתה בדיוק שיטת העבודה בשניים הראשונים? שכבות בפוטושופ ושינוי "תכונות" השכבה?
שלושתם ממש יפים... ../images/Emo12.gif אבל השני ממש תפס אותי, יש בו משהו מיוחד שאין בשניים האחרים... מה הייתה בדיוק שיטת העבודה בשניים הראשונים? שכבות בפוטושופ ושינוי "תכונות" השכבה?
מ מתלהב New member 20/9/02 #13 שכבות - חיתוך, גזירה, צירוף והוספה לא עליתי לסוף דעתך, לגבי "תכונות"..
פ פיגמליונית New member 20/9/02 #11 זה באמת מאד יפה והייתי שמחה לקבל את זה בגודל 1024*768 (כרקע למסך) נגה