תוקם ועדת חקירה למחדל אוסלו

תוקם ועדת חקירה למחדל אוסלו

עתה, לאחר שגם אחרון האזרחים בארץ, מלבד עיוורים מוחלטים רואה את השבר הגדול אליו הביאה מדיניות תהליך אוסלו, יש לפעול להתנתקות מוחלטת של מדינת ישראל מן התהליך. הדרך הטובה ביותר לעשות את הדבר הינה הקמת ועדת חקירה ממלכתית לבדיקת המחדל, כולל התהליכים שהובילו אליו, והפעולות שבוצעו במהלכו עד היום. בין הנימוקים להצעה: - מימדי השבר אליו הגיעה המדינה הינם בסדר גודל של מחדל יום הכיפורים 73, וכן גם העיוורון שהביא אליו. - תחילת התהליך בוצעה ע``י הונאה. ביילין הונה את פרס, פרס הונה את רבין, וכולם יחד הונו את הבוחר הישראלי, שלא בחר בתהליך זה בצורה דמוקרטית. - במהלך התהליך נעשו פעולות הגובלות בחוסר סבירות קיצוני, כגון הכנסתם לתוך גבולות הארץ של גדודי אויב, ציודם בנשק, ומסירת שטחי מולדת לאויב. - גם כאשר היו בפני ממשלות השמאל סימנים מעידים על גורל התהליך, כגון הפרה שיטתית של ההסכמים ע``י הצד השני, הצהרות ברורות של הצד השני לגבי כוונותיו, והסתה פרועה שלו לגבי ישראל והיהודים, המשיכו ממשלות השמאל במדיניותן, בלא לבחון את ה``קונספציה`` שלהן פעם נוספת. כל מחאות האופוזיציה נענו תמיד בסגנון שחצני ומזלזל, נוסח דליה איציק. - במהלך תהליך אוסלו נעשו פעולות שלטוניות שיש בהן מן השחיתות, כגון - פרשת המיצובישי של גולדפרב, ואף פעולות מזעזעות, שמקומן לא יכירן, במדינה דמוקרטית מערבית, כגון - פרשת ההסתה הפרועה נגד הימין, באמצעות אבישי רביב. עד היום, שימשו חלק גדול מועדות החקירה הממלכתיוית נשק בידי השמאל כנגד המחנה הלאומי. אולם אין הדבר מחוייב המציאות - לפנינו מקרה חמור, המחייב בדיקה, הפקת לקחים, ומניעת הישנותו בעתיד.

רעואל

New member
לא ועדת חקירה אלא משפט

אני אזרח זועם !! ואני דורש להעמיד למשפט את כנופיית אוסלו !! משפט בסעיפים של בגידה ושתוף פעולה עם האויב. מסירת חלקי מולדת, מסירת אלפי כלי נשק לאויבינו. והכנופיה כוללת את הרשומים להלן:פרס. בילין. סביר. פונדק, הירשפלד ועוזריהם. הדם השפוך יהיה על ראשם ! ! !

ybh

New member
חקירה לקייפ-דויד של בגין

אדונים נכבדים כבר בקייפ-דויד של בגין הוחלט לראשונה על עם פלסטינאי שם הוחלט על משטרה פלסטינאית שתקבל נשק מישראל שם הוחלט על אוטונומיה ל5 שנים כשלאחריה יוחלט על ההמשך . אין אוטונומיה שלא נגמרה במדינה.אז אולי אדונים נכבדים נקבע ועדת חקירה לבגין.כמו כן אדונים נכבדים ההורים של החילים שהיו בלבנון לא יבקשו ועדת חקירה על היציאה מלבנון אולי הם יבקשו ועדת חקירה למי שנכנס ללבנון. רק מי שלא היה בלבנון או ילדיו לא היו בלבנון מהכורסה בבית יכול לבקש ועדת חקירה.

נכון,אבל מה אתה רוצה ?

אדון נכבד ! 1. אז מה אתה רוצה ? 2. אמת. אבי אבות החטא היה קמפ-דיויד של בגין. 3. אין מחדל או איוולת נמדדים בדיעבד (או במילים אחרות, מבחן התוצאהת או ה - ``חכו ותראו..`` של ברק), כמו שאתה יכול לטעון לגבי הכניסה ללבנון (למרות שאני לא מסכים איתך). אולם לגבי קמפ דיויד, ויותר לגבי אוסלו - הרי שהצבעתי על דברים שנעשו שלוקים בחוסר סבירות קיצוני, ועליהם ניתן היה לדעת מראש, ועליהם אכן התרענו בזמן אמיתי. היתרון היחידי של מבחן התוצאה הינו בכך שהוא מאפשר גם לעיוורים להבין לאן הובילו מעשיהם.

ybh

New member
לדבר אמת

אדון נכבד אני רוצה שתדבר אמת כמו שרצית חקירה על אוסלו תעשה חקירה על קאפ-דיויד של בגין שנהם אפשר לבחון בדיעבד על תשכח אדוני שהשטח הצר שישנו בו המוצב של צהל אותו מתקיפים הפלשתנאים ישנו בגגל החרבת הישובים והעיר ימית ע``י בגין ושרוןעם הינך דובר אמת על זה תדרוש ועדת חקירה. בנתיים ברוך השם באינתפדה הזאת לנו אין כמות הרוגים כמו באינתפדה בימי הלכוד. שכחת את פתיחת המערות בתקופת ביבי בו נהרגו 16 חילים. לסכום די להסתות הבלתי מרוסנות שלכם אתם רק עוזרים לערבים. תחשוב לבד על הלחץ העולמי על ברק

amor

New member
תוקם ו``ח לבריחה מלבנון

שאת תוצאותיה התחלנו להרגיש וכמה שזה כואב ומרגיז !

borisd

New member
צדקתה , אבל איזה קשר לשמאל או ימין

אני התרשמתי שתפקידו של ביילין הבחנתה נכון אם אתה יודע מקור של שם משפחה רוסי? נדמה לי שהוא נראה מוצאה גרמני המכחם. לצער המנהגים שלנו גילו שהם חסרי דימיון של גאונים, אלא הם בדו את אופציה אראפט ללא חישוב רציני. נתנו ללהם נשק, עזרו להתארגן ולערוך שלטון. פעלו כמו תטורפים. בידיוק לפי מדה של קרל מרקס שכתב במניפסט של קומוניסטים עוד ב 1848 קפיטליזם מכיל את חבל שעליו יתלו אותו. ועוד אומרים שאנחנו עם חכם.

borisd

New member
צדקתה , אבל איזה קשר לשמאל או ימין

אני התרשמתי שתפקידו של ביילין הבחנתה נכון אם אתה יודע מקור של שם משפחה רוסי? נדמה לי שהוא נראה מוצאה גרמני המכחם. לצער המנהגים שלנו גילו שהם חסרי דימיון של גאונים, אלא הם בדו את אופציה אראפט ללא חישוב רציני. נתנו ללהם נשק, עזרו להתארגן ולערוך שלטון. פעלו כמו תטורפים. בידיוק לפי מדה של קרל מרקס שכתב במניפסט של קומוניסטים עוד ב 1848 קפיטליזם מכיל את חבל שעליו יתלו אותו. ועוד אומרים שאנחנו עם חכם.

למעלה