אתה חושב שיש תאריך קסם כלשהו שאחריו הבשר יהיה מקולקל? יש כל מיני רמות של טריות לפני שיש ממש קלקול. מומלץ יום יומיים במקרר ואחר כך להקפיא.קניתי היום, ה-10 בחודש, בשר הודו טחון וכתוב עליו שהתוקף עד יום שישי, ה-12 בחודש.
זה כולל את ה-12?
הוא יתקלקל עד אז?
כתוב "בתוקף עד". אני מתכנן לבשל אותו ביום שישי. זה בסדר?אם לא נאמר אחרת מקובל ש"עד" = עד בכלל.
זה נכון לתאריכי תפוגה, כלומר יום שישי כלול.
עם זאת, בשר טחון הוא מוצר רגיש, ודאי אם לא נטחן לנגד עיניך. הייתי משתמשת בהקדם, וצולה היטב.
מבחינת התוקף עד = עד בכלל = ה"עד" כלול = תאריך התפוגה כלול בתוקף.כתוב "בתוקף עד". אני מתכנן לבשל אותו ביום שישי. זה בסדר?
כן, בקירור נאות. אפשר גם להקפיא.וכשאבשל אותו זה יחזיק מעמד לעוד כמה ימים?
יומיים (כולל יום ההכנה) זה בטוח, אולי שלושה. אני לא זוכרת מה אומרות המלצות התברואה, אתה יכול לגגל.סליחה, אבל לא ברור לי. זה בתוקף עד מחר, יום שישי.
אם אני אבשל את הבשר מחר זה יחזיק מעמד כמה ימים במקרר?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.