תוקף של IELTS- תשובה משגרירות

Nikol977

New member
תוקף של IELTS- תשובה משגרירות

ציטוט של תשובה: Regarding IELTS test, you can take the test any time. The results will be valid for file review. שאלתי אותם: since the results of IELTS valid for one year, when do you recommend taking the exam, in order to be ready with the results on-time? כלומר אחרי הגשת בקשה מופשטת בטוח אפשר לעשות והוא ישאר תקף עד סוף ההליכים

Len5

New member
תודה

הורדת אבן לי מהלב, אי בהירות שהייתה קודם הייתה איומה - מחזיקה באוויר. טוב, נתחיל להיתכונן רצינית לIELTS
. תודה עוד הפעם!

amirshuval

New member
הייתי רק מוסיף

שברגע שיש לכם את הטופס עם התוצאה אז תגישו אותו כדי שאוסף המסמכים שלכם שנמצא בשגרירות יהפוך באופן רשמי ל"בקשה" על פי הנוהלים של CIC ואז הציון של המבחן יינעל בתהליך באופן רשמי.

BEAR1

New member
איך אפשר להגיש רק ציוני IELTS ?

אני אולי לא מבין משהו...הרי כתוב שכל הטפסים שיוגשו בנפרד או לפני הזמן (לפני שנשלחה בקשה להגשת כל המסמכים מהמגיש )יוחזרו לשולח...? אז איך בדיוק ניתן להפוך בקשה לרשמית לפני שבכלל זימנו אותך ? תודה

amirshuval

New member
ההוכחה לשליטה בשפה

יוצאת מהכלל.תחזור לשרשור המקורי בו דנו בעניין ותראה את הקטע שצירפתי מנוהל OP6.זו גם הסיבה שנתנו לרוז להגיש את המסמך בנפרד.

BEAR1

New member
תודה..מסתבר שלא קראתי את כל התגובות

נראה לי אני רץ להירשם לבחינה :)

כרגע, הם כניראה לא יקחו את התוצאות

אבל הם אומרים במפורש שהוא תקף לכל אורך חיי התיק. יכול להיות שעושים ככה רק בתל אביב, שמתייחסים להגשה הראשונית כאילו זה אפליקיישן, בכל מקרה יש כאן סתירה, מסויימת בין האתר לנוהל, והם עשו החלטה, הם שולחים אי מייל מאד ברור למי ששואל, ומי שהגיש בתל אביב יכול להיבחן בלי חשש.

harley fxd

New member
רק על מנת לחדד !

למרות שנבחננו אישתי ואני בשנת 2004 אך לא הגשנו את התיק , עתה משנרשמנו לתהליך המפושט ( בינואר 2007 ) ויש לנו לפחות עוד שנה וחצי ( 24-30 חודשים המתנה ) האם אני יכול להבחן כבר עתה והציון "ינעל" ויחשב ???? תודות !

ההודעה שLEN קיבלה היא חד משמעית

מי שפתח תיק בתל אביב (והתשובה תקפה לתל אביב בלבד) יכול להיבחן בכל מועד שהוא ובלבד שהציון תקף ביום פתיחת התיק או בכל מועד שהוא אחרי הפתיחה.

למעלה