תוק תוק=אני לא מבינה

תוק תוק=אני לא מבינה

מביאה לכמ דברימ שכתבתי בעבר בפורומ אחר כתבתי בעקבות אמירה שקוממה אותי אז והנה לפניכמ המילימ במלואמ - הדגש אני כותבת בעקבות האמירה והכתוב "נולדתי כדי למות" אני נולדתי כדי לחיות הנה לפניכמ סיפור של תוק תוק....... תוק תוק=צהריי יומ ראשונ ואני בת 17 נכנסה חברה ואמרה.....צביקה עלה על הגג לכוונ את האנטנה עלה התחשמל ומת הוא היה לי חבר ילדות תוק תוק=אישונ לילה ואני בת 20 נכנסה קצינה ואמרה... נעמ נהרג שמ ברמה הוא היה לי חבר ראשונ רומנטי בבתוליו נהרג הנער תוק תוק=לפנות בוקר ואני עדיינ בת 20 נכנסה קצינה ואמרה אחיכ נהרג שמ ברמה והוא היה לי אח יחיד תוק תוק=הפעמ אני נכנסתי אל החדר כדי להיפרד מסבא אהוב תוק תוק=סעי מהר נסעתי לא הספקתי להפרד מאבא תוק תוק=אחרי חצי שנה אמרו לי בואי באתי ושוב לא הספקתי זו הייתה אמא שממנה לא נפרדתי תוק תוק=חודשיימ עברו נכנסה השכנה ואמרה סעו מהר נסענו ולא הספקנו (אני מה זה איטית) זו הייתה חמותי חביבתי גמ היא נעלמה לה מחיי תוק תוק=כאנ אני לא זוכרת מי זה היה אכ ההודעה הייתה דומה סבתא אותה סבתא מפנקת נעלמה והצטרפה אל השאר תוק תוק=וסבא השני היה האחרונ באותה שנה תוק תוק = תוק תוק = תוק תוק= תוק תוק = כפי ששתמ לב נולדתי כדי לחיות כל תוק תוק השאיר לי גוונ אחר בחיימ גוונ עשיר בצבעימ ריחות וזכרונות תוק תוק=נולדתי כדי לחיות עמ חיוכ אומרת אני לכמ שבת שלומ. עד כאנ מהפורומ האחר מקווה שלא הלאתי אתכמ בכל מקרה לא זו הייתה הכוונה החיוכ ועוד זו הכוונה הילי

אורי_ח

New member
על מקצב התוקתוקים....

נדהם והמום מהפינאלה הילי, רק רגע.........!!!! יש לי הרגשה שאכן רק לרגע באת לכאן, לעשות את האטרף ההכרחי שלך. וכתסיימי להיטרף ולטרוף מלפפונים ואותנו... ואולי כששהנרות ייתמו ויעלו בעשן אל גן העדן של השלהבות... הילי לא תהיה כאן יותר. כי הילי לוקחת את החיים בפרופורציות הנכונות ובמקצב הנכון והבריא תוק תוק= תוק תוק= ולא יועילו הסגרים והכתרים ומניין השעות ולא החיבוקים ולא המחמאות וההזמנות להישאר ולא המקלות ולא הגזרים ולא ההתפעלות (שלי) כי..... כי הילי אמרה שהיא נולדה כדי לחיות ואת זה אני מבין במשמעות של - לחיות את החיים במיטבם. הזכרונות העגומים הם לא על-מנת לדבוק בעבר ובמתים אלא כדי לחזק את הקשר עם ההווה-עתיד ועם החיים, במלוא שמעותם ומיטבם. כך אני חושב שאני קולט את הראש של הילי לרגע ומברך אותה על הגישה הפוזיטיבית. ובעניין ההישארות כאן בפורום, זה אמנם עניין שולי, אבל אשמח להתבדות כי צבע, חן, הומור (לא רק שחור, רב גווני), נותן עניין לראש וללב. והילי תחליטי מה שתחליטי תחיי את חייך ואני מנחם אותך מקרב לבי על התוקתוקים שהיו לך מקצב של מוות שזור בחיים, ומברך אותך לחיים ולא למוות, לשמחה ולא לצער, כמו שאמר אמנון ממגנצא (בסגנון לגמרי חופשי) ועוד פעם אני, מה אני עוד עושה כאן בכלל????? צריך לארוז מזוודות. בייי

אז עד שתשוב ונדע אם צדקת או לא -

בינתיים רק הערה קטנה על כל הקונספציה: עוד אתה מברך אותה על הגישה הפוזיטיבית שלה לחיים - ועל שהיא אינה דבקה בעבר ובמתים - ועוד אתה מברך אותה "לחיים ולא למוות" - הנה בינתיים אתה עצמך הוא זה שכבר במשפט הראשון שלך, מספר לנו שאתה נדהם והמום מהפינאלה שלה. פ י נ א ל ה ? למה פינאלה? עזרא דווקא רואה בזה אוברטורה. לא חשוב מה הצלילים - תמיד יותר עדיף לראות בהם פתיחה ולא סיום. התחלה - ולא סוף. אסור לטעות: התוק-תוק זה רק המתופף, והרי לא הוא זה שקובע את המנגינה. לכל היותר - הוא מלווה אותה. ואל תגיד שלא ידעת שעזרא מנגן על משולש בתזמורת מכבי אש. המידע הזה בדוק. אתה תזכור להביא לעזרא מתנה מחזיק מפתחות מהדיוטי?

אורי_ח

New member
הלוואי ואתבדה!

ולמה מה שאני אביא לך מחזיק מפתחות דווקא? מה, כבר מתנגנת לך בראש פ-ת-י-ה-ה חדשה בשביל הקונצרט הקרוב של התזמורת??

תוק..תוק..תוק.. מי שם גר?

פיל? כלב? אריה? גמל? סליחה הייתי חייבת
אחרי הוופלה מהשקם.. סליחה מהדיוטי

מזת´ומרת מי שם גר?!

נסי לפי השיטה החדשה, בלי האותיות הסופיות, ותגלי מייד מי שמ גר (בתצלום משמאל, שעתיים לפני השקיעה). לא פיל, לא כלב, לא אריה, לא גמל: סתם פרות , מסתבר.

איך ידעת להגיע לכאן הילי?

ובאמת.. גם אם זה יהיה לרגע, את את שלך כבר עשית בדיוק שפכת בטון לעמוד שנבנה אצלי בבית החדש הבית של החיים אחרי המוות מה שהזכרנו אתמול.. ןכנראה צריכה עוד ללמוד קצת חוזק חומרים וחוקים של שיווי משקל כי יש עמוד. אבל הוא עוד נע ונד ובית שלם שצריך עוד לבנות ובחירות שצריך להמשיך ולבחור אבל אני אחת שמאמינה שאם הבסיס הוא חזק ויציב ונעשתה כבר הבחירה בחיים אז הכל מתיישר לפי זה וחוזר החיוך ומתמלאת כוס השמחה אפילו שמדי פעם יש שקיעה. אז בתור אחת שבאה פתאום והתחברה למקום ההוא ודווקא אתמול.. יש לי הרגשה שקיבלתי מתנה וזהו. בהרבה מלים כי בסה"כ רציתי להגיד היי אחותי תודה לך צחקתי כל הלילה וזה החיבוק הכי גדול של החיים. אחת שהתאהבה ממבט ראשון ו.. עזרא, כן. גם לך יש פה טביעות אצבעות...

אורי_ח

New member
טביעת אצבע, או חותם, אם תעדיפי כך,

גם את מותירה, אחת מהצד, אחת משלנו. אל תצטנעי בבקשה. ומה שנוגע בפורום - נוגע גם בי. ככה זה כשאכפת מאד ממשהו, כבר שנה וחצי בערך. ולא אומר סתם כדי למרוח לך מחמאה מהשרוול. תודה, תודה גדולה אורי

סע לשלומ אורי .....

המפתחות בפנימ ותביא וופלה כשחוזר ואמ אינ וופלה תביא מיצ תהנה לכ הילי

אורי_ח

New member
הילי, מה יש לך מהקטע של מיץ וופלים

אני לעומת זאת מ-ת... ח-ו-ל-ה על עוגות תמרים. מה תעשי למעני בנידון, בת תימן? שבוע מענג לך ויציב עם לפחות 200 טון בטון יצוק אורי

לא נורא הטביעות אצבעות,

אבל ממש לא היה צורך להכניס את המשטרה לתמונה. בפעם הבאה עזרא יבוא בלילה רק עם כפפות.

שקיעה זה טוב

שקיעה זה טוב לחיזוק העמודימ בבניינ זה היסוד והיות וכבר טמנת את היסוד יש מרשמ בדוק עופפי למעלה שהרי הבניינ נבנה לגובה זה לא אני המצאתי זה כימיה או אולי פיזיקה בכל מקרה זו הנדסה שלמה עופפי לכ אשה יקרה וזה שאני משוטטת לא קשורה בלילות הביא אותי לכאנ אמרתי לכ..לעופפ זה שמ המשחק הילי

אז זהו, שרק את הקפיטריה בטבריה

בנו מלמעלה למטה. ואני.. אין לי הליקופטר לסיוע. וחושבת שאין קיצורי דרך בחיים וצריך לשהות את הזמן הנכון בכל קומה. לפני שאפשר לנדנד את הרגליים בפנטהאוז רק שבזמן האחרון מבינה, שקצב הבניה נובע מהענין ההוא של הבחירה והבחירה היא לא רק להמשיך לחיות לצד האין אלא גם להסכים להתחיל לטפס בקומות ולהשאיר את אלה שקבורים לנוח במקומם כי שני הקברים הם חלק בלתי נפרד מהיסוד החדש ועכשיו צריך לבנות את הקומות. וגם יש את הזמן המינמלי להתקשות הבטון בכל קומה עד שאפשר יהיה להוסיף עליה אחת חדשה וכל השאר זה סכסוכים עם הקבלן והתיאום של כל הנפשות הפועלות ועל זה יש גם מלא תיאוריות על כוחה של האהבה לעצמך והקבלה דבר אחד בטוח שהשמחה והצחוק מייעלים את העבודה ולכן באמת מסתכלת למעלה ולא אל הלמטה וגם כי להסתכל למטה עושה לי סחרחורת וליפול. וגם כי לא הכרתי את אבא של שרון בטוח יום אחד אוכל גם לעופף. בנתיים מתחילה לגדל לי כנפיים תגידי... רד-בול יעזור?

../images/Emo13.gif רד בול יעזור, וגם יין טוב

גם הוא יעזור.. וגם חברה טובה שכאן תעזור.. ואכן...כאשר מסתכלים למטה מקבלים סחרחורת וכאשר מביטים למעלה רואים את השמיים ואת הזריחה ואת השקיעה וגם קשת בענן... אבל אין מנוס כאשר מטפסים למעלה תמיד יש את המשיכה להביט למטה... עד כמה עלינו... ואכן...גם מסכימה איתך.. שצריך לחכות בכל קומה עד שהבטון מתיבש לו ולעבור את כל הריבים של הדיירים החדשים בכל החדרים.. ושאת מקסימה כבר אמרתי לך?...

למעלה