תוק תוק תוק יש מישהו בבית?????

תוק תוק תוק יש מישהו בבית?????

אהלן חברים; ~~~~~~~~~~~~ הנה אני מקישה על דלתכם; באתי לבקר, לקרוא ולהתרשם; יש לי דירת קבע בפורום 40 פלוס אבל זה לא יזיק אם תהייה לי דירה נוספת; כאן אצלכם; לכן אם יהיה נחמד (ואני מניחה שכן) אולי..... אשכיר את דירת הקבע שלי ואבוא לגור אצלכם כי שמעתי שכאן המקום בו ריח הפרחים משכר; והאויר צלול נטול סכסוך ומריבה; אולי..... אולי..... יבוא לציון גואל ונאמר: ``אמן`` !!!!!! 007 - ליהי

שרי42

New member
בונדהההההה אהלןןןןןןןן

ברוכה הבאה........ כנסי כנסי........ תורידי ת`מעיל, תני ת`מטריה, אפרתתתתתתתת יש לנו אורחתתתתתתת מה את שותה??????? יש כאן עוגות....חבל על הזמן.......אל תתחילי....לכולנו יש גלגל חחחחחח לאחד גדול יותר לאחד קטן....הגיל נשמה נותן אותותיו תגידי..מה יש לך עם ציון גואל? מה את אומרתתתתתתת? גם את חוזרת בתשובה? אפרתתתתתתתת תביאי כיפה ובקבוק יין עושים קידוש.....חחחחחחחחחח מקווה שתהני מהישיבה מואההההההההה

*LIHI 007

New member
תודה שרי על קבלת הפנים בעניין הגואל... המדינה זקוקה לו

אפרת.א

New member
ברוכה הבאהההההההה.........

בונדיייייייית יקרה - ראי, שם ליד יונית , שמרנו לך מקום של קבע. איזה פרח את אוהבת? עוגה עם קצפת? קפה הפוך, נס על חלב? תה צמחים - מה? אופס...קצת...נשפך , סולחת אה?:)) מזהירה מראש... לוחשת לך שאף אחד לא ישמע: ``מי שבא לכאן - נפגע`` (במובן הטוב של המילה:) ואת שרי - מה את קופצת מה??? תני לה קצת להתרווח. להציץ מי נמצא, לראות להתרשם (ככה , ישר להבריח??) וכמו שאמרה בונדיתינו - ובא לציון גואל (וגלמידי לראשל) :cool: מקווה שיהיה לך חמים ונעים (אנחנו עכשיו במבצע - של: ``חבר מביא חבר``:)) שבוע קסום ונפלא ! שרייייייייייייייייייי - העוגההההההההה כמעטטטטטטטטט נשרפהההההההההההה (נו, לך תבנה מדינה:) ממממממווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההה (טוליפ זוז קצת...יופי , תודה - עכשיו נעים חם וטוב, יש מספיק מקום) :cool:

*LIHI 007

New member
תודה אפרת ותודה לכל המברכים

אכן נחמד וחמים אצלכם מצטרפת למבצע ``חבר מביא חבר`` עוד תשמעו ממני ........ חכו חכו 007 - ליהי

למעלה