תורה מן!

תורה מן!

כן, אתם רואים טוב, אני כותב קומיקס על תורה-מן ל"אותיות" שזה עיתון ילדים דתי. מה דעתכם על התמונה? נ"ב: זה רק תמונת הפתח היא לא גמורה ממש יש עוד כמה תיקונים לערוך(בעיקר זה שאי אפשר לקרוא את ה"הסכמה". אשמח אם תעירו מה לתקן המממ.. זהו

BustA

New member
הרעיון נחמד מאוד

באמת הגיע הזמן שמישהו ירביץ בנו קצת דת... אבלחוץ מזה כדאי לך לעבוד קצת על השרירים של תורה מן ועל הכתב שמשתרך מאחוריו הצביעה גם נחמדה

...........

לא לכולם תמיד יש זמן. עכשיו לציור .יש לו הבעה טיפה מוזרה בפנים,אולי זה בגלל העיניים הפתוחות לרווחה. או בגלל הסנטר הענק. הוא נראה שמן יותר מאשר שרירי,הירכיים גדולות מדי וגם כן השוקיים. אני חושב שהוא נראה מעט נמוך,אין לי מושג למה אבל הוא נראה נמוך זהו

Scum Bunny

New member
כמה הערות, כי ביקשת

בכללי, ציור מצוין. הרבה פרטים, רקע מפורט- לא רע בכלל. אבל כמה הערות לשיפור בעתיד: קודם כל, הצביעה- זה נראה כאילו השתמשת בשיטת מילוי החללים, כלומר בחרת שטח והשתמשת בכלי fill. זה נראה ככה כי הצביעה לא מגיעה ממש עד קווי המתאר של הציור המקורי (שמוקפים בקווים דקים ולבנים). בדרך כלל מומלץ לצבוע בשכבה חדשה (מסוג multiply) מעל הציור המקורי, ככה שאתה יכול לצבוע בחופשיות עד הקווים בלי לדאוג שתמחק אותם. נסה את זה. שנית, הפרספקטיבה- הדמויות הקטנות המתגודדות באחורי הציור ("העיירה") נראות קטנות בהרבה מהבחורים המרושעים למראה (והחילונים למראה, אני מוסיף בחוסר נוחות) שאורבים רק מרחק קצר לפני העיירה והאנשים שבה. מכיוון שהן החילונים והן אנשי העיירה נמצאים כמעט באותו מרחק (לפחות כפי שזה נראה בציור כרגע) אזי הם צריכים להיות בגדלים קרובים יותר. או שתמקם אותם מחדש במרחב של הרקע. לבסוף, אהבתי את אפקט ה-blur על חלק המדרכה הקרוב למצלמה. זה מוסיף.

אילb

New member
גם לי יש משהו להגיד

דבר ראשון תשנה את הלוגו דחוף !! 1. ה T הזאת לא קשורה לתורה! (אולי לברית החדשה) 2. זה לא נראה כמו T זה נראה כמו "ד" וזה נראה כמו "דירה מן" שזה הסופר סוכן נדל"ן הראשון בהיסטוריה אבל לא לזה התכוונת. 3. מה רע ב"ת" יהודית כשרה? בנוגע לנושא הציור, זה נראה כאילו תושבי העיירה הזועמים יוצאים בעצמם לבצע לינץ' בשלישיית החשישניקים (אני לא יודע מה הם מעשנים שם אבל זה ממש סמיך!!) למה בכלל הם צריכים את תורה מן? יש שם איזה אלפיים יהודים על שלושה חשישניקים מסטולים. חוץ מזה למה לעיירה שלהם קוראים "עיירה"? לא הגיוני שיהיה שם לעיירה שלהם? מה זה פה "בלי סודות?" "עיירה", "בית" ,"גדר".... תחשוב על זה.. כאילו מה? אהלן שלומק'ה איפה אתה גר? שלומק'ה: בעיירה! עובר אורח: כן אני מתאר לעצמי... איזו עיירה? שלומק'ה: בעיירה... בעיירה נו... אתה לא מכיר? ה"עיירה" חוץ מזה הכל סבבה, אפשר באמת לשפר את החליפה שלו, זה נראה כאילו הוא קנה אותה ב"כפר הצעצועים" במבצע של פורים "קנה שמלת מלכת אסתר ב-50 ש"ח וקבל תחפושת תורה מן בחצי מחיר". לא יזיקו לו פרטים כמו: אבזם לחגורה,תפרים במגפיים, קפלים בבגד וכו'. חוץ מזה הרעיון מגניב לאאלה.

למעלה