תורידו את המכנסיים

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
תורידו את המכנסיים../images/Emo70.gif

לא, לא מדובר באורגיה פרועה (
) מדובר בתחתונים: מה נח? מה סקסי? (האם זה הולך ביחד?) מה אתם מעדיפים ללבוש? מה אתם מעדיפים על הפרטנר שלכם?
mai

.m

New member
צייתנות זו תכונה נהדרת... ../images/Emo8.gif ../images/Emo6.gif

Liroy25

New member
לא יכול לסבול בוקסר!

ה"אלביס" שלי יוצא מכלל שליטה ורק עושה לי פאדיחות... אין כמו תחתון חוטיני בכדי להגביל את מפלס ההורמונים שלי! בפרט שהם יושבים על הנסיך...

judyr

New member
מאי מאי מאי

מה נח? מה סקסי? פשששש אף פעם לא הקדשתי לזה מחשבה... למרות שלפני מספר ימים התגנבתי לי... ולבשתי את החוטיני שלו.... וההרגשה היתה נו אהממממ אתם יכולים לתאר לעצמכם....

.m

New member
לכו תסמכו על גברים... ../images/Emo4.gif

נח וסקסי בקומבינה? לייקרה. הכי סקסי? סאטן (פרקטי רק בחורף). חוטיני - תלוי בבגד. לפעמים זה סופר סקסי, לפעמים זה פשוט
. על הפרטנר - אני אוהבת את הבוקסרים הצמודים. הם פשוט עושים גוף מדהים. למרות שמה שבאמת חשוב זה שאפשר יהיה להוריד אותם מהר...
mai

דרור22

New member
המ......

טנגה - גם נוח וגם סקסי .... . בוקסר נוח- אני עם הטנגה.........

Revolution kid

New member
תחתוני הטנגה האלה..

שמשאירים את הרגל חשופה ללא בד.. אלה שמחוברים בגומי. מאד מאד סקסים.

Yaniv-DC

New member
בדיוק אלה!

מאוד סקסים ואף נוחים, וכמו שלירוי ציין - לא נותנים לו להשתולל שם כאילו אין מחר.

ELP

New member
ישבתי, חשבתי ותחתונים כיבסתי...

באמת שחשבתי על זה הרבה, מבחינת נוחות אין ספק שאני אוהב שהחבילה צמודה ויציבה, ולכן אני אלך על תחתון רגיל עם או בלי כיס... מבחינת הסקסיות.... מממ.... אני לא רואה כל עניין סקסי או לא סקסי בתחתונים הרי כשמגיעים למצב של לפני סקס, אף אחד לא עוצר וחושב אם התחתונים של קורבנו הם סקסיים או לא, פשוט מורידים אותם, ומסובבים אותו..

Revolution kid

New member
זה ממש לא נכון../images/Emo70.gif

אני באופן אישי דווקא מאד מייחס חשיבות לתחתונים
לפי דעתי אגב, הרבה יותר סקסי לישון עם תחתונים מאשר בלי.. לא יודע, הקטע הזה של לראות הכל ממש בהתחלה בכלל לא עושה לי את זה.. אני אוהב להתגרות.. לאט לאט.. הגירוי הזה מהסקרנות, מהלא נודע.. ולתחתונים יש חשיבות רבה במשחק הזה

Liroy25

New member
תחתון עם כיס???

עדיין מייצרים אותם?? אני יודע שלסבא שלי יש כאלה..

ELP

New member
אני לא יודע...

אם מייצרים... לקחתי מסבא שלי

Liroy25

New member
אז אתה אומר שבינך לבין סבא שלך

יש יחסי קרבה ואינטימיות?

Liroy25

New member
כבר עברת את הגיל החוקי!

קדימה ספר, כל הכיתה מקשיבה!

pumic

New member
או ........שאלה מעניינת

לנשים שביננו ולאלו שמסתובבות בבית, לדעתי הכי נוח זה תחתוני סבתא או בלי כלום כאשר יוצאים אז כמובן מכנסים צמודות עם חוטיני בלילה - כלום וכמובן לגברים שבינו נראה לי שהכי נוח זה בוקסר שה"שמוליק" משוחרר שם (זה מסקר קטן שערכתי בין החברים)

בלי כלום ...

(טוב , אז גם קיצרתי את השם. נראה לי מסורבל מידי). על בעלי כל דבר יראה מעולה. (חומד- אני צריך את האוטו שלך הערב).

למעלה