תורים במשחק

gindis

New member
תורים במשחק

אני יודע שאתם רוצים שאשנה את הזמן של קבלת התורים ולעשות את המשחק יותר מהיר. אבל אתם צריכים להבין כמה דברים: 1. אם אני אשנה את מהירות קבלת התורים, אז יהיו יותר עומסים על השרת החלש גם ככה, כאשר יהיה לנו שרת חזק יותר אני מבטיח שאשנה את מהירות קבלת התורים לפחות זמן. 2. המשחק אכן קשה והוא נבנה כך שהוא יהיה קשה. השדרוגים והתוספות למדינה שלכם יהיו עם הזמן... המשחק נבנה שכל יום תחזרו ותשפרו את המדינה שלכם, ועם הזמן תבנו אמפריה. בהצלחה לכולם במשחק, ערן

תורים

אני מקבל כל חצי שעה במקום 5 תורים מ0 תורים שזה כלום עד 3 תורים פעם אני מקבל 0 פעם 1 פעם 2 ופעם 3 הכשיו זה מובן?

meetAmeet

New member
למה שתקבל 5 תורים?!

כל חצי שעה, אתה אמור לקבל תור 1 בלבד. ולא 2 ולא 3 ובטח לא 5...

edri103

New member
הסבר לערן

אח שלי אני לא מבין למה אף אחד לא מבין אותך, הרי השאלה שלך נורא ברורה אם אתה אמור לקבל 5 תורים מ0 תורים (שזה באמת כלום) אז עד 3 תורים אתה אמור לקבל 2 תורים פעם אחת ועוד תור אחד פעמיים... כשאתה צריך לקבל 20 תורים מ32 שזה כבר ממש בדיחה אז צריך לחכות 14 פעם 3פעמים או פעמיים 5 פעמים... אני יכול לספר לך שניסיתי פעם לצבור 10 תורים מ5.7 וכל חצי שעה זה עלה לי בריבוע... קיצור נראה לי שיש באג במשחק או אצלך (עדיין לא החלטתי)

tablul

New member
מה????

תגיד אתה שיכור? מה נסגר איתך? "לצבור 5 תורים מאפס" "עד 3 תורים אתה אמור לקבל 2 תורים" "ניסיתי לצבור 10 תורים מ5.7" מה????????????????????????????????? מה אתה עולה חדש? על מה אתה מדבר???? תסביר..

משעמם90

New member
מה?!

wtf? מה זה בדיחה? אתם צוחקים נכון? אף-אחד לא כזה לא מובן או טיפש...

למעלה