תורי , אני כועס כבר תקופה ....

תורי , אני כועס כבר תקופה ....

לא אגולל כאן את כל הסיפור וגם אשתדל לצמצם .. נפרדנו, לפניי שבועיים פלוס, לא משנה מה היה שם , יצאנו 3 חודשים , עברנו לגור יחד מהר מאד ולא הסתדרנו , היו המון וויכוחים ואט אט הקשר הגיע למצב בלתי הפיך - וטוב שכך. עכשיו, העניין הוא שהיא פתחה לה בלוג, מזמינה לשם אנשים חברים מכרים, שיודעים עליי, או שמכירים אותי מכל מיני פורומים, טוב? ומפרסמת שם את שמי, לא רק שזה מה שהיא עושה אלא גם מנסה לדעתי להכפיש שם את שמי, מתוך קנאה או תיסכול או כאב או הכל יחד. אני מבין אותה, כי לעומתי היא כואבת בעוד אני דיי שלם עם ההחלטה ולא " מתאבל " על סיומה של אותה מערכת יחסים.זה דיי שקוף שהיא פועלת במודע, שמה שמזין אותה זו קינאה ותיסכול. אך מעשיה בזמן האחרון גורמים לי לחשוב מה לעשות עם זה, כי עם כל הכבוד אני לא מוכן שהכבוד שלי יפגע. שזו אני אובד עיצות, איך אני צריך לנהוג, כי לפגוע בה אני לא רוצה, אבל היא לא ממש משאירה לי ברירה אלא להתגונן, ולמה להתגונן תשאלו? כי מאד חשוב לי אישית לעצמי - מה אנשים חושבים עליי. ככה אני... מה אתם אומרים? אני ממש אובד עיצות פה
 
תגובה.....

מבינה לליבך...מבינה את כעסך......אבללללללללל הדרך היחידה לגרום למצב להרגע....היא להתעלם באופן טוטאלי ממה שהיא כותבת שם וכ"ו. על פי מיטב ידיעתי בבלוג שלה היא יכולה לרשום מה שעולה על דעתה, אין איזו שהיא עמדה משפטית בעניין(אולי אני טועה?!) מי שמכיר אותך,אותה, אתכם ואת המצב, יודע מי אתה באמת וזה מה שחשוב! אם תתייחס זה יעורר בה את הרצון להמשיך לנקום...כי היא מצליחה לגרום לך להתגונן. כבוד- כבוד תקבל יותר אם תתנהג בצורה בוגרת,כפי שנראה לי שאתה עושה. ואם מגיע אליך ריקושטים ממכרים על דברים שהיא אמרה עליך.... אל תלכלך בחזרה.....אלא להיפך תאמר להם שאתה מבין שהיא נפגעה וקשה לה. הכל עדיין טרי...קח בחשבון שהזמן עושה את שלו,מתי שהוא ימאס לה להתעסק בעניין הזה. שיהיה בהצלחה!
 

magenta73

New member
לא נסיך ולא מושלם...

נפרדתם. באסה. היא פגועה. כועסת. מתוסכלת... היא גם כנראה יודעת שזה יפגע בך... או שלא, אולי היא באמת עושה את זה רק בשביל לפרוק. את זה אתה לא תדע. הכבוד שלך לא יפגע, אם, פשוט, תעביר את זה הלאה. כלומר, תן לה לכתוב, תן לה להוציא. ואם משהו אומר לך משהו על דבר שהיא כתבה. תענה בנון שלנטיות. "המציאות היא בעיני המתבונן". אומרים שעל ראש הגנב בוער הכובע. ואם תתגונן, ונגיד תצא בבלוג נגדי או שתכתוב לאותם אנשים שהיא שקרנית ופועלת מתוך תיסכול... למי זה יעזור? לא לה, לא לאותם אנשים ובטח לא לך. אם זה אנשים שמכירים גם אותך הם בוודאי גם מכירים את הסיטואציה ומבינים שהיא לא נמצאת בדיוק במקום אוביקטיבי. כולם רוצים לצאת בסדר, לכולם חשוב מה אנשים חושבים עליהם, זה מה שמניע את העולם. הדרך היחידה, לדעתי, לצאת בסדר פה, זה פשוט לעזוב את זה. להבין שהיא פגועה ושזו הדרך שלה להחזיר או לשמור על איזון מסויים. לקבל את זה, לסלוח לה ולהמשיך הלאה בחיים.
 
וואלה צודקות ../images/Emo45.gif

באמת אניח לזה, שלחתי לה מסרים בעניין, אני מקווה שהיא תמהר להשכיל ולבחור בדרך שונה לפרוק כעס או שלא. תודה על התגובות והתובנות אני
 
למעלה