תורי! תורי!!!

Starving Marvin

New member
תורי! תורי!!!

תורי לפתוח שרשור! טוב, זה לא ממש אמור להיות שרשור (למרות שאני בטוח שהוא יתפתח להיות אחד, כרגיל), אלא שאלות: מהו תא מתנדבים? למי הוא שייך? במה הוא מטפל? האם ניתן ליצור עם החבר'ה שם קשר טלפוני (והאם מקובל לעשות זאת גם לפני גיוס?)?

LordNor

New member
תשובות:

תא מתנדבים הוא גוף שהוקם במיוחד כדי לטפל באוכלוסיית המתנדבים בצה"ל ולשם כך הצבא נתן לגוף הזה את כל הסמכויות הקשורות למתנדבים ע"מ שיידע לטפל בהם בצורה ייחודית וטובה, הוא מלווה אותם לאורך כל שירותם (עד שהם נכנסים לקבע או משתחררים). מתי פונים לתא מתנדבים
קבלת אישור כשירות רפואית לקצונה, טופס 55 - קורסים\שינוי שיבוץ, קיצור שירות\הארכת שירות, ועוד דברים הדורשים אישור סמכות אחראית (אצל חיילים רגילים הגוף האחראי עליהם הוא הצבא ואצל מתנדבים זה תא מתנדבים). למי הוא שייך
תא מתנדבים הוא גוף שכפוף לבקו"ם ולשם כך פועל בלב הבקו"ם - מפקדת הבקו"ם. במה הוא מטפל
בבעיות של מתנדבים כפי שכתבתי לעיל. האם ניתן ליצור קשר
כל מתנדב\ת רשאי ליצור קשר עם תא מתנדבים במהלך שירותם בכל בעיה אפשרית, לפני הגיוס אין לתא מתנדבים סמכות לטפל במלש"בים ולשם כך מדור פרט מטפל בהם עד לגיוסם ומשם הם עוברים לסמכות תא מתנדבים שמטפל אך ורק במתנדבים בשירות סדיר\חובה. מקווה שעניתי לך כמו שצריך.

Starving Marvin

New member
ענית מצויין...

אז בתור מלש"ב אין לי מה לנסות לפנות אליהם? הם פשוט יעבירו אותי למדור פרט? פשוט, אני רוצה לברר משהו שיקרה לאחר הגיוס... לכן השאלה.

LordNor

New member
לדעתי ../images/Emo26.gif

אתה יכול לפנות אליהם ולקבל תשובות בנוגע למה שקורה בסדיר\חובה. אבל בנוגע לעניינים שלך, הם לא יוכלו לטפל בך ופשוט יפנו אותך למדור פרט שהוא אחראי עלייך בתור מלש"ב. בכל אופן, מציע לך לרדת מהקטע של "תא מתנדבים", תתרכז יותר במדור פרט, הם ישמחו לעזור לך בכל בעיה בתהליך ההתנדבות.

למעלה