תורשת פורומי חרשים וכבדי שמיעה

תורשת פורומי חרשים וכבדי שמיעה

זה לא בדיוק שיר או מאמר ,אל אני כותב כאן מה שלמדתי במשך שנה ,ואני מודה לאלה שתמכו בי כל הדרך היו עליות וירדות אני כותב כעת מה אני חושב על פורומי חרשים וכבדי שמיעה פורומי חרשים שבו משלבים הרבה חרשים וכבדי שמיעה מכל קצוות הארץ ובו מספרים על מה שקורה לנו בישראל בחיי יומיום פורומי חרשים וכבדי משיעה זה האחד הדברים חשובים שיש לנו הוא משמש כאיחוד כל חרשים וכבדי משיעה וגם כן משמש כמועדון וירטואלי לחרשים וכבדי שמיעה היה ויכוחים ,כעסים שנשפכו על דפי פורומים פירסומים על מסיבות ,עדכונים בזמן אמת וכו´… את הפורום הראשון יזמו אלישי פורן ושרה בדיבורים (שניהם בנפרד) לאחר זמן מה אלישי פורן עבר לאורט ובאותו זמן דני מיכאלי פתח פורום בIOL אחרי כשנה הפורום IOL נהפכה לפורום וואלה וכיום בו מנוהל ע"י עידו רושינק ודני מיכאלי כיום מנהל בפורום נוער ליקוי שמיעה בתפוז יחד עם המרחפת ושפורום בעצמה יוסדה ע"י שלי מנצל ומקבליו בפורום תפוז נפתח בימים האלו ע"י דני ק. פורום חרשים וכבדי שמיעה לפני שלושה חודשים נפתח רשת פורומי מרכז שבנהולו הראשי יניב מסס ושבפורום הזה יש כמה תחומים ,למשל שעשועונים ,בדיחות ,וכו´) ומנהלי פורום שונים תחתיו ,יניב חדד (חתימות ותחריות) ,מנצנצת (אסטרולוגיה), vodopad ("גולשים ברשת) , טל(משחקים ) ,אתי שוורצברג ולילך זינו מנהלות פורום כבדי משיעה במרכז מרות ריבוי פורומי חרשים וכבדי משיעה ,אני חושב שמיוחד בו שיש בו כמה שיותר גולשים חדשים שנעים להכיר אותם עד כאן שיהיה לכם גלישה נעימה דרור חביה

תיאור מדוייק

1. דיבורים - פורום חרשים 2. IOL - פורום חרשים 3. אורט - פורום חרשים 4. דיבורים - פורום זכויות לחרשים 5. אורט - פורום חרשים לארה"ב 6. תפוז - פורום נוער לקוי שמיעה 7. מרכז - פורום חרשים 8. תפוז - פורום חרשים

לאוקספורד ולדני ק.

לאוקסי ,תודה על תיאור מדוייק ,אני כתבתי יותר מדי ארוך ,ואתה קיצרת יופי ,רק צריך קצת כבוד למנלהים ומצטער ששכתי לרשום שמך שהייתי מנהל באורט וכיום אתה מנהל בפורום "חוק ומשפט" במיקוד (אני מסתכל לשם לפעמים )ובהצלחה לך והיה גם פורום למחשבים שבלהבלה ,בנילהום של דפנה דבברנקו ,שרון שמואל ורועי ק. ולדני ק. ,תודה על ברכה,וגם לך שתהיה לך ניהול מצולחת כמו מנהלים אחרים

סליחה ששכחתי פורום למחשבים

אני מתנצל בפני שרון, דפנה ורועי. היה גם פורום לאס"ח. שני הפורומים נסגרו. קיים פורום נוסף למחשבים בניהול אלון, ואינני זוכר איפה הוא.

וצורת המחשבה

של צלף (וחרשים אחרים) רואה את פורומי החרשים כמין "טריטוריה פנימית" של החרשים, דבר שבכלל אינו נכון. הפורום כאן שייך לתפוז ורק לתפוז. הפורום בוואלה שייך לוואלה ורק לוואלה. הפורום באורט שייך לאורט ורק לאורט, וכן הלאה. אז נכנסו לפורום "גנוז" (לא של שרה! של דיבורים!) ומצאו שם עוד מקרה. איך מצאו? ממש לא משנה. יש הרבה דרכים למצוא דברים באינטרנט, כפי שמצאתי את ההודעה על "כפתור" לעור התוף כאשר דקה לפני כן בקושי ידעתי מה זה. האינטרנט הוא מקום חסר גבולות וזמן, וכל מילה שנכתבת בכל פורום - רואים אותה כאילו נכתבה באינטרנט כולו. האינטרנט אינו "בית הלן קלר" או "בית בורלא". האינטרנט הוא העולם כולו, ומי שאינו מצליח לקלוט את זה - נמצא בבעיה.

צלף

New member
לפני המשפט את מי עניין בכלל מה קורה

עם החרשים ? אבל נכון שמהרגע שהחרשים התחילו לגלוש באינטרנט, והתחילו למסור אינפורמציה על מה שהולך איתם, הם נחשפו לכל העולם... אני זוכר את תדהמתה של מרכזת פעילות במועדון חרשים בירושלים, שידעתי לספר לה שהעיפו את אהרון עייני, איך ידעתי על זה
באמת ... טוב בינתיים חוץ מהאינטרנט, לא כתבו על זה בבעיתון או בטלויזיה, אבל מה שקורה עם נכים כותבים וכותבים...

מרכזת פעילות?

למה ללכת רחוק? אני ראיתי חבר וועד בסניף שלא היה לו מושג מי נבחר באסיפה הכללית, כי לא היה לו אינטרנט בבית. באתר "המשעמם" שהקמתי (תוך דקות ספורות) יש תמונה מהאסיפה הכללית. כפי שהדברים נראים עכשיו, אין לי בדיוק מה להוסיף באתר. ובבית הדין לעבודה האגרה נמוכה מאוד. כל מה שצריך לעשות הוא להופיע עם מתורגמן, ולפעמים אפילו זה לא - כי מעסיקים מנסים להתפשר לפני תחילת הדיון.

למעלה