תורת ההתפשרות

מיטללל

New member
תורת ההתפשרות

תגידו, אתם מוצאים את עצמכם הרבה פעמים מתפשרים בשביל מישהו שאתם לא באמת רוצים? דוגמא... אתה
המון
זמן לבד... פוגש מישהי, דרך חברים... מישהי שדיי רוצה אותך
אתם יוצאים פעם או פעמיים שלוש... ו-וואלה.. היא לא מושכת אותך במיוחד... כלומר, היא דיי כוסית (יש לה אחלה גוף!) אבל זה פשוט לא זה.... וגם לא מתקרב ל"זה"..... היא לא מצחיקה.. וגם לא ממש מעניינת אותך... אבל היא בסדר. שאתם ביחד, אתה לא ממש סובל... וגם יש לכם פול חברים משותפים אז זה דיי נחמד... וכן, היא רוצה לעשות בך מעשים מגונים
בשבילך היא... פשוט... סוג של ברירת מחדל... לא בקטע של לילה חד פעמי.. מתוך מחשבה שכן.. אתם המווווווווווווווון זמן לבד. הולכים על זה או לא

emh

Member
אמממ.....

מאיך שתיארת את זה... נשמע כמו מצב ליזיזות. לא חברה.

מיטללל

New member
אולי אבל לא ממש.

כלומר, יש מצב שזה מה שיצא מהקשר הזה. אבל "היא" רוצה קצת יותר. ואם תמשיך בזה.. "אתה" אמור לתת קצת יותר..

ChilD SouL

New member
ממממ....

אני לא בחור אבל אחשוב על מקרה דומה כאילו זה היה גבר והתשובה שלי היא לא
לא הייתי הולכת על משהו שאני לא מרגישה שזה זה. משהו שלא הכי טוב לי בו. משהו שאני לא מרוצה. אני אעדיף להיות עוד כמה זמן לבד ורק אז לפגוש את המישהו שיעשה לי את זה ויהיה לי טוב איתו מאשר להתפשר.

pain is MY love

New member
never!

שחור או לבן אצלי הכל קיצוני ואם הבחור בתחום האפור מבחינתי אין לו סיכוי... בשביל מה להתפשר?! עדיף להמשיך להיות חופשיה, לצאת עוד, להכיר עוד אנשים ואולי למצוא מישהו שאני כן ארצה..

yardenj

New member
חחחחחח

איזו שאלה,ברור שכן,אם היא כוסית אז זה זה,זה לא שיש ברירה נניח כוסית+מוח שממש רוצה אותך אז אתה הולך על הכוסית,ובייחוד אם היא רוצה אותך מאוד.

cold fire1

New member
אמ... כן

אם היא שווה, והיא רוצה אותי, אז מה איכפת לי להנות בנתיים.. עדיף על לבזבז תזמן ולבהות בתקרה..

Cobe1982

New member
מי שממיין לא מזיין...

...אבל מי שלא ממיין מזיין מכוערות... מכירים? אז אני מהסוג השני.. אני ממיין, וממיין בקפדנות.. למה לי להרגיש תקוע עם מישהי, ולדעת שאני יכול למצוא מישהי יותר מתאימה? אני מעדיף לוותר על סקס, ולא להיות עם סתם בנות, ואני מעדיף להיות לבד ולא עם חברה שלא עושה לי את זה.. זהו.

pain is MY love

New member
אבל למה הכל אצלכם נוגע לסקס?!

היא לא דיברה על סקס או על סטוצים או על כוסיות ולא כוסיות היא התכוונה לחוסר כימיה בסיסית בין שני הבני הזוג יעני כיף לו איתה והיא לא מגיעה לו את הצורה אבל הוא מרגיש שזה לא זה.. אז למה ישר לזיין?!

Cobe1982

New member
מה זאת השלכת הרפש הזאת...??

למה בנות מניחות שכל דבר שאנחנו אומרים קשור לסקס?.. כן, בטח שאמרתי מי שממיין לא מזיין ומי שלא ממיין מזיין מכוערות... זה פשוט יוצע מטומטם "מי שממיין אין לו חברה, מי שלא ממיין יש לו חברה, אבל אין ביניהם כימיה"... יוצא יותר טוב? העיקר שזה לא נשמע קשור לסקס, הא?!?!?!..... תפסיקו כבר לחשוב כחול, בנות, באמת!...

HyPeR SoNiC

New member
אמממממ אחי.....

המשפט שאמרת הוא נטו על סקס..... אבל התיקון שלך גם נכון

hero D

New member
טוב קצת באיחור אבל קבלו:

כשאתה מאוהב אתה לומד להתפשר, אין אפס. אני אהבת חיי הראשונה היתה חברה הכי טובה שלי. שנינו היינו חדשות בקטע של בחורה עם בחורה. היא תמיד אהבה גברים ובגלל זה החלטנו שאנחנו ביחד אבל יוצאות גם עם גברים. שנאתי כל דקה מזה, הייתי מאוהבת בה רצת והאהבה הזו רק הכאיבה לי, אבל אהבתי אותה כמו שלא אהבתי אף אחד וכנראה שבגלל זה התפשרתי, ככה זה גם נגמר די מהר. היום היא עדיין חברה הכי טובה שלי ואין כלום בינינו. גם עם החברה שלי עכשיו אנחנו שנינו מתפשרות, אין מה לעשות. גם עם בנים. החבר האחרון שהיה לי למשל, אהב אותי רצח, הוא היה כמו מכסה בשבילי, הכי מושלם בשבילי שיש ומה לעשות, באיזשהו שלב לא ממש נמשכתי אליו והספקתי את הקשר. לגבי סטוצים... בסטוצים אי אפשר שלא להתפשר. אם את/ה לא נמשך/ת למישהו/מישהי גם הסקס יהיה ככה. סקס טוב זה אומר משיכה טובה. אני תמיד נמשכתי לבנים יפים, זה מה שעניין אותי אז וככה גם הם התייחסו אליי, תמיד נפגעתי מזה.רובם פשוט היו סקס טוב שאחרי כמה זמן שיעמם אותי רצח.

למעלה