תורת המחירים א'

AliceNoChains

New member
תורת המחירים א'

איך הייתם מגדירים את הקורס: קל/ בינוני/ קשה? אני עובדת במשרה מלאה, האם אפשר לשלב עם תורת המחירים א' קורס נוסף?
 

lina85

New member
בקיצר , בינויני

ואם ברצינות.... הקורס מאוד לא מציאותי . ויש כאלה שממש שונאים אותו עקב כך . אבל אפשר למצוא גם כאלה שנהנים ממנו.
 
מאוד תלוי

איך הרגשת לגבי מיקרו. אם הגעת לתורת המחירים אז אני מניחה שאת במסלול של כלכלה - אז בטח נהנית ממיקרו, ואז, תורה"מ לא צריך להוות לך בעיה - אותו ראציונל עובד גם פה.
 

nepet

New member
אני עושה אותו סמסטר הבא

התיעצית עם עדי טמיר (מרכז מיקרוכלכלה) שמלמד את הקורס והבנתי ממנו שזה אותו עקרון כמו מיקרו אבל עם יותר מתמטיקה , עדיין לא מתמטיקה מסובכת , ולדעתו אין בעיה לקחת עוד קורס עם הקורס הזה . אני כנראה אקח יסודות החשבונאות יחד איתו .
 

maymeital2

New member
קורס קשה מאוד

לדעתי זהו קורס שרוב הזמן לא מבינים מה רוצים מאיתנו וקשה להבין אותו באמת ! מי שאמר קל כנראה שהוא גאון .. אם אפשר לעשות עם עוד קורסים ? אני עשיתי שלושה.. אז אפשרי
 

gangstagirl

New member
לדעתי

הקורס לא קשור למציאות, עד לפני שנתיים המבחנים היו ברמה די קלה (קיבלתי בקורס הזה 80+), אבל בשנה האחרונה העלו נורא את הרמה של המבחן - לכן הקורס נעשה קשה יותר. אני באותו סמסטר עשיתי 3 קורסים (יסודות החשבונאות וססט' ב') בכל אופן, שיהיה בהצלחה !
 
למעלה