תור בעוד שנה ...

guypeled

New member
תור בעוד שנה ... ../images/Emo10.gif

שלום לכולם , שמי גיא ואני ספורטאי פעיל מאד . לאחר תנועה לא טובה בברכי הימנית וכאבים עזים בימים שאחרי , הופניתי לאורטופד שבדק וקבע שיש חשש לקרע/קרעון במיניסקוס . לאחר 5 ימים של ויוקס חזרתי בהדרגתייות לפעילות לא מלאה . הרופא המליץ בחום על פיזיותרפיה . להפתעתי הרבה לא הצלחתי להשיג תור עד לאמצע מאי !!! והאמת שאני עד עכשיו קצת בהלם מזה . בתור ספורטאי פעיל אמי מצפה לפתרונות בטווחי זמן של שבוע מקסימום ולא של חודש וחצי ?! האם אני מגזים ? האם יש פיתון לנושא ?מישהו יכול להמליץ על שיטה אחרת ? המלצות על טיפול באופן פרטי , ומחירים ? גיא

תור מאוחר...

גיא שלום, אכן אתה המתאר בעיה נפוצה בעיקר בקופות החולים. האם אתה מגזים? ממש לא. מה לעשות? 1. לנדנד למכון שנתנו לך את התור. לפעמים יש ביטולים ואולי יכניסו אותך. 2. לנסות אולי בסניף אחר של אותה הקופה. 3. לפנות לטיפולים באופן פרטי עד שמועד התור בקופה יתקרב. מכונים פרטיים יש כמעט בכל עיר וניתן גם לפנות למכונים של בתי החולים (למשל איכילוב
) 4. מחירים, אני יכולה להעיד רק על איכילוב (190 ש"ח) זה בערך איזור המחירים. בהצלחה.

באג4

New member
אל תוותר - תתלונן.

תכתוב מכתב למנהל הסניף/מחוז/אזור/קופה. הם יודעים על התורים ולא עושים שום דבר משמעותי כדי לפתור את זה.הפיזיוטרפיסטים מקבלים את הצעקות מהלקוחות שכועסים, בצדק, ואלו שאחראים למצב יושבים ספונים במשרדיהם ,לא עושים כלום בנידון ואח"כ נכנסים לעיתון בגלל משכןרןת מנופחות. אם אנשים כמוך לא יתלוננו זה אף פעם לא ישתנה. אתה צודק, לבעיה כמו שאתה מתאר מגיע פתרון מהיר. בנתיים תלך לפרטי.

גיא

אתה יכול לנסות לבדוק במרכז לרפואת ספורט בוינגייט. אולי שם יוכלו לעזור לך מהר יותר ויש שם פיזיותרפיסטית מעולה, אני עברתי אצלה טיפול והיא באמת מצוינת (בגלל שאסור לפרסם בפורום , אני לא אציין יותר מזה, אבל אם אתה רוצה אתה יכול לפנות אליי במסר, אני אתן לך את הפרטים שלה).

למעלה