תור מי היום להעלות נושא?

תור מי היום להעלות נושא?

החברה פה רדומים היום... אולי בגלל יום ראשון? נגמרו השאלות... טוב אני אשאל... ספורט! העדפה... מה אתם מעדיפים בספורט ובאיזה חלק מהיום, בוקר צהרים ערב. ומדוע? העדפתי בריכה פעמים בשבוע חדר כושר שעתיים (לא מספיק) והליכה כל יום טיול מסביב השכונה כשעה ... עדיף בבוקר. אבל לא מסתדר רק בערב! התוצאה! הרגשה נפלאה בריאות נאותה וחיים בריאים.... כייף כייף כייף ...פשוט כך! תשאלו את מי שכבר ניסה...

yuvalmines

New member
ספורט

רק מטפס משתדל לפחות פעם בשבוע אם לא יותר פעם ב-3 חודשים יש לי אימון אז זה גם סוג של כושר לא?! משחקי מחשב זה גם נחשב???

בתור הבטטה הרשמית של הפורום...

אני לא עושה שום ספורט... אבל היום מצאתי פרטנרית להליכות- לפחות הסכמה עקרונית בע"פ- אז אולי תם קץ הבטטיות...
ואולי לא... ימים יגידו

אני אדבר עם בן זוגך!

חוצפן!!! למה הוא לא יוצא איתך? מה...אני צריך לעשות את העבודה במקומו? הוא לא מבין שמה שישקיע בזוגתו זו השקעה עבורו? בכולופן- תגידי לו שאני אמרתי!

פנינית13

New member
הליכה

זה הספורט שהיתי עושה פעם. ובפנטזיה שלי אני הולכת שוב 4 פעמים בשבוע כבעבר אבל כל יום אני מוצאת תרוץ למה אי אפשר היום . להגנתי אני רוצה להגיד שאני משתדלת את הסידורים בעיר שזה מרחק 40 דקות ללכת ברגל .ולעשות שופינג זה נחשב ספורט?

S T

New member
סידורים + עבודה = ספורט

אחרי הלידה שלי (לפני שנתיים כמעט) הרגשתי שאני חייבת להתחיל לעשות ספורט. זהו, נגמרה התקופה שאני רזה מטבעי ולא יועילו תרוצים אחרת איך אכנס לכל הבגדים מלפני ההריון. התחלנו לעשות הליכות, בהתחלה ביחד (עם העגלה) ואח"כ כל אחד לחוד עם הליכות רק מה? אנחנו גרים במקום עם המון עליות וירידות והעניין לא מקל על המוטיבציה. בקיצור אחרי מס' הליכות הפסקנו. יצאתי לעבוד וכמובן שיש סידורים ולאחרונה לא מפסיקים להגיד לי שרזיתי
נשבעת לכם שלא עשיתי כלום. מעולם לא הפסקתי לאכול דברים מסויימים (הנחשבים למשמינים). אני טוחנת בורקסים, עוגות, עוגיות. כנראה שהאנרגיות שמוציאים בעבודה ובסידורים / ריצה אחרי הילד - עושים את שלהם.

פנינית13

New member
איזה כייף לך../images/Emo212.gif../images/Emo78.gif../images/Emo211.gif../images/Emo209.gif../images/Emo135.gif

אני כל חיי היתי לפני אחרי או בדיאטה עצמה בורקס יאמי מתה על בורקס פעם אחרונה שאכלתי היה בשבועות לפני שנה.

S T

New member
חוץ מהסושי התחברתי להכל

בורקס היה פעם לחם חיי. במכללה כארוחת צהריים הייתי מביאה בשנה הראשונה כל יום קופסא עם בורקסים. זה משביע (הלימודים היו עד חמש וחצי), ולא צריך לעבוד קשה כדי להכין (מכניסים בבוקר לפני שיוצאים לתנור, תוך עשרים דקות מוכן).

למעלה