תושבים בגילה נוטשים את דירתם
R rat New member 8/10/00 #3 תמונות קשות- יכולת ההתרעה פגומה הם מנצלים את טוב ליבנו יותר מידי הם יודעים שהטנקים לא יעשו להם כלום מתי מישהו יוכיח להם שהם טועים ? ואם לא היה חופש באותו בית ספר והיו שם תלמידים אההה אז היו הדברים נראים ממש אחרת נכון?
תמונות קשות- יכולת ההתרעה פגומה הם מנצלים את טוב ליבנו יותר מידי הם יודעים שהטנקים לא יעשו להם כלום מתי מישהו יוכיח להם שהם טועים ? ואם לא היה חופש באותו בית ספר והיו שם תלמידים אההה אז היו הדברים נראים ממש אחרת נכון?
D drukman New member 9/10/00 #9 מסכים. זה לא טוב לב אלא שגיאה הראייה של הפלשתינאים אותנו היא כחלשים או כנבוכים ובכל מקרה כמגיבים ולכן מפסידים בנקודות
מסכים. זה לא טוב לב אלא שגיאה הראייה של הפלשתינאים אותנו היא כחלשים או כנבוכים ובכל מקרה כמגיבים ולכן מפסידים בנקודות
D drukman New member 9/10/00 #7 להיפך! אני רוצה תגובה מהירה אני בדיעה שהיו מספר תקדימים לא נעימים בשבוע החולף. ברק שגה בכולם!
צ צדיקבסדום New member 8/10/00 #5 יש לך פתרון אחר בשבילם? משפחה שבביתה 4 קליעים וכמה ילדים לא יכולה להשאר אם הצבא לא מגן עליה דרך אגב תעיין בתשובה שלי למה שאתה קורא הגזמה
יש לך פתרון אחר בשבילם? משפחה שבביתה 4 קליעים וכמה ילדים לא יכולה להשאר אם הצבא לא מגן עליה דרך אגב תעיין בתשובה שלי למה שאתה קורא הגזמה